Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merhaba kızlar ben geç geldim bugn baya misfirlerim vrdı...ben diyetime başldım biraz zorlnsamda ii gidiyor şimdiilk...
diğer kzılar umrım iiisinzdir..heee bu arada meriyi sorn çok oluyor hemen açıklıyayım..artık onu beklemyinn gelceni sanmıyorum...hamileliği zor geçiyor.. kayınvaldesi hasta onlarda kalıyorlrdı sanırım..o yzden beklemeyinn

merhaba kızlar ben geç geldim bugn baya misfirlerim vrdı...ben diyetime başldım biraz zorlnsamda ii gidiyor şimdiilk...
diğer kzılar umrım iiisinzdir..heee bu arada meriyi sorn çok oluyor hemen açıklıyayım..artık onu beklemyinn gelceni sanmıyorum...hamileliği zor geçiyor.. kayınvaldesi hasta onlarda kalıyorlrdı sanırım..o yzden beklemeyinn

şeydacım senın bu azmine hastayım kuzucum sen başaracaksın :16:ve bebişin :emir_bebek: senınle gelecek ve benım bat dündü hala gelen giden yok :18: yarın test yapacağım hayırlısı artık mınnosum :54:

meriicim canım benım çok geçmiş olsun allah şifa versin bebişinide sağlıkla kucağına alsın :34:

şeydacım senın bu azmine hastayım kuzucum sen başaracaksın :16:ve bebişin :emir_bebek: senınle gelecek ve benım bat dündü hala gelen giden yok :18: yarın test

meriicim canım benım çok geçmiş olsun allah şifa versin bebişinide sağlıkla kucağına alsın :34:

hadi bakalim canim yarin yaz mutlaka.melegin seninledir ins

offf offf geldım yıne kımsecıkler yok
nıl barı sen yazsaaydın şeker yukleme sonucunu diğer topiğe yazarken meraktayım cok

songüll gördünmüü bebişii??

cnm gttıımm gelduı mşimdi hemen yazayım dedım maşalla arasımız 1900 gr olmuş 10 gun önde gıdıyo 40 cm de herşey yolunda bende malesef 4 kg almışım
her ay yer değiştırıyo yne degışmış kafa ustu olmuş haberler şimdişlşk bu kar teyzesı

cnm gttıımm gelduı mşimdi hemen yazayım dedım maşalla arasımız 1900 gr olmuş 10 gun önde gıdıyo 40 cm de herşey yolunda bende malesef 4 kg almışım
her ay yer değiştırıyo yne degışmış kafa ustu olmuş haberler şimdişlşk bu kar teyzesı

maşşallah tombikmi olcak nee? :1: bende kilo aldım gibi hissediyorum ama bakalım kaç çıkcak.:)
güzel poz verdimi annesi arascık.
aa nil de bugun görcekti bebişi dimiii??

slm kıslar ..benim bi sorum olcaktı..bugün gebelik testi yaptım..5 dk içinde tek çizgiydi..iki saat sonra ıkıncı cizgi soluk çıktı..bu ne demek şimdi..biede bu zamana kadar yaptıgım testlerde sonradan da olsa ikinci çizgiyı görmemıstım..acaba diyorum bu defa 5 senenin ardından RABBİM MUCİZEMİ vermiş midir..

Masaallah. Allah yerim o 1900gr 40cm adami ben:46::46:

slm kıslar ..benim bi sorum olcaktı..bugün gebelik testi yaptım..5 dk içinde tek çizgiydi..iki saat sonra ıkıncı cizgi soluk çıktı..bu ne demek şimdi..biede bu zamana kadar yaptıgım testlerde sonradan da olsa ikinci çizgiyı görmemıstım..acaba diyorum bu defa 5 senenin ardından RABBİM MUCİZEMİ vermiş midir..

Insaallah hamilesindir canim.

maşşallah tombikmi olcak nee? :1: bende kilo aldım gibi hissediyorum ama bakalım kaç çıkcak.:)
güzel poz verdimi annesi arascık.
aa nil de bugun görcekti bebişi dimiii??

cnm benım bugun poz alamadık daha doğrusu dr umuzda cok uzun sure kalamadık cunku acıl vaka geldı sezeryana almak durumunda kaldı duıışarda 7 8 kışı vardı benı cagırdı amlıyata gırmeden alayım beklemesyesın dedı
ama genel bbılgılerımızı öğrenmemız gerkenlerı öğrendık cok sukur
nılde bugun gıtmış herşe yolunda 1400 gr cıkmış onnda ılerıden gıdıymuş

şeydacım senın bu azmine hastayım kuzucum sen başaracaksın :16:ve bebişin :emir_bebek: senınle gelecek ve benım bat dündü hala gelen giden yok :18: yarın test yapacağım hayırlısı artık mınnosum :54:

inşllh cnm azmin sonu güzel biticekk..sporumu eksit etmiyorum en byk desteğim o cnm...amn inşlhh sonuda ii olckk...
ayy hadi bakalım cnm inşallhhh yaaa adet olmazsında bebiş haberini alırızzz
arkadaslar benim umutlar bu ay da bitti bugun kirmizilar geldi ((( sat 30 agustos bat 27 eylul
üzülme cnm ne olursun..yeni aya yeni umutlrla inşlhhh
oyy oyy maşllhh kuzummmmaaa benmm kocamn olmuş benimm oğluşummm boyuda maşllhhh yesin teyzelri onuuuu...

cnm benmmm benm bildiğim 10 dakkan sonra çıkn çizgiler sayılmıyor...umudunu yitrme inşllhh yine de bebktrr cnmm

he kızlar bu arada benm bir arkadşım eczenden yakı diye bir şey almış kayın valdesi beline onla kapak kapamışşş..hamile kaldı kızlar..çatlama iğnesinden sonra yaptrdıı...bendenn size tavsiye..nasıl bir şey bilmiyorum ama bi düşünn derimm

canım hamilelik olmadığı taktirde çift çizgi çıkmıyor..İNŞALLAH hamilesindir 1-2 gün sonra tekrar dene TATLIM.

Masaallah. Allah yerim o 1900gr 40cm adami ben:46::46:

Insaallah hamilesindir canim.
inş. cnm daha adet olmadım..adet olmazsam yarın tekrar yapıcam..inş bu sefer olmuştur

canım hamilelik olmadığı taktirde çift çizgi çıkmıyor..İNŞALLAH hamilesindir 1-2 gün sonra tekrar dene TATLIM.
valla cnm bilmiyorum ki sonradan çıkması zaten şüphe bırakıyo...yarın testı tekrarlıcam..hakkımızda hayırlısı...

herkese selam kimse yok ama nasılsınız
ben bişiy sormak istiyorum sizlerr bildiginiz gibi ben amaliat olalı artık 6 ay oldu
eylül de doktor gel asılama yapalım demiştii ama ben nedense gitmek istemiyorum
nasip olsa olur du sanırım çok arastırdım netden bu siteden tek kanalla hamiş olan
çok varr belki zamanı gelince dogal yolla olur die düşünüyorumm asılamayı denesem mii
doktorum özel diil sonuc da tekrar ara vermek istesem ne der 3 kere asılamaa yapıolarmıs
çok kararsızımm

Back
X