Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
oy oyy maşşllh benm yiğenlerimeeee..ay sizi böle okumak öyle güzelki anlatamm yaaaa...rabbim sorunsuz sağlıklı hayırla bebğinizi versin kucanıza aminn ;)

ALLAH yar ve yardımcın olsun cnm benmm..rabbim sabrınıda dermanınıda tez amnda versin cnmm

aminn cnm benim çok saoll,,ayy heleki bugun görünce bir an önce zamanı gelsede doğsa sevsem dedim ya rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin..:nazar:

ayy cnm benm yaaaa..rabbm hepimizn şifasını versn cnm benmm..ağlamyın ne olur yaaa..bak bol bol incir yedr eşine..keçiboynuzu yedir inşllh şifasını verr..sonuçta hepimz bir spermden geldik hayata..rabbm istedkten sonra tek spermlerde olcak bbşler
canim artik aglamiyorum benim aglama krizlerim ani gelip gidiyor simdi esime daha cok sevdigimi belli ediyorum onun benim icin cocuktan daha onemli oldugunu soyluyorum o benim her seyim hayatimin anlami sevincim nesem nefesim varligim. Simdi dusunuyorum RABBIM kullari icin her seyin hayirlisini yapiyor kullarini kaldiramayacagi yuklerle yuklemiyor acaba bizim simdi cocuk sahibi olamamizdaki hayir ne??? ama olsun ben yine hep israrla dua edicem esim icin turlu turlu takviyeler uyguluycam inaniyorum her sey yoluna girecek INSALLAH, bizde anne baba olcaz:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
tedavi görüyordu esin neden bi yüksel me olmuyor ki senin de ben gibi sansın demekki asılama yada tüp beebek
baska yol yok sannırımm nasipimiz belki ordadır canım nedim artık konusamıyorum da
canim tedavisi olumsuz neticelendi simdi esim 2 ay sonra yine duzelmezse tup ya da asilama yaptiralim diyor ama ben biraz daha beklemek istiyorum gerci asilama yaptirmak istiyorum ama kararli degilim icimde olumlu ya da olumsuz hiss yok %50-%50 hem olabilir hem de negatifi goze aliyorum ama ne bilim iste, canim sen ne zaman doktora gidiyosun?

Son düzenleme:
bebişimi gördüm bugun..allaha şükürr iimiş..1.150 gr olmuş minik oğluşumm..
1hafta önden gidiyo dedi..aşağıda dönmüşş kafa aşağıda ayaklar yukarda,,normal doğurursun gene dedii :)
geçen ay şeker yüklemem yapılmıştı,,150 çıkmş,biraz yüksek dedi tatlı yeme dedi:50:
yine kan ve idrar alındı..

cnm benım merhabalar ben gelene kadar cıkmışsın
ttalım maşalla beışınde önden gıdıyo bu tosuncukmu olcak ne
bızımkıde kafa aşagı duruyo ama her ay degışıyo 3 aydır her gıdışımde farklı
cn benım degerın bıraz yuksek cıkmış aman kontrolu elden bırakma derım 140 ustunde olan herkeze 2.yuleme yapılıyo şekr yukleme acaba sana neden yapmadıkı cnm

MaşaAllah.. Bak işte yine dr. farkı.. Geçen benimde şekerim 150 çıktı, ortalığı velveleye verdiler.. 2. kez 100 lük yükleme falan mahvoldum ben.. Seninki sadece şekerli yeme demiş, o kadar..
Gelişmelerin güzel gitmesine sevindim canım yaa.. İnsan nasıl rahatlıyor, değilmmi? Senle aramızda 4 gün var sanırım.. Ben senden 4 gün büyüğüm hehe...
Ama benim bebiş geçen hafta yani 27+4. haftada 1414 gr. çıktı.. Bana aşırı geldi.. Doktorda biraz tombicik olacak dedi ama biraz ne demek yaa.. Resmen tombik işte.. 3 hafta ilerden gidiyor.. Yinede bana normal yaparsın, yaptırırım ben sana diye ısrar etti. Kafayı yiyeceğim en sonunda yaa. Burada hangi doktora gitsem, normalde ısrar ediyorlar bana.. Bu seferde panik atağım tutuyor, aklımdan çıkmıyor, ilk doğumum geliyor aklıma.. Ayy delirmemek işten değil..
Sen normal istiyorsun değil mi? İnşaAllah herşey gönlüne göre olur canım yaa.. hepimizinde...

cnm benım ya demek bu dr unda normal doğurtcak ılla senı ppffff anlamadım gıttı cnm ya sen nasıl mutlu ıstıyosan öyle yap cnm dımı ama senı doğum sırasında sakaryaya transfer edelım cnm benım bende normalden tırsıyorum kı doğurmadan bıde senın hıkayende kötu yanı

cnm benım merhabalar ben gelene kadar cıkmışsın
ttalım maşalla beışınde önden gıdıyo bu tosuncukmu olcak ne
bızımkıde kafa aşagı duruyo ama her ay degışıyo 3 aydır her gıdışımde farklı
cn benım degerın bıraz yuksek cıkmış aman kontrolu elden bırakma derım 140 ustunde olan herkeze 2.yuleme yapılıyo şekr yukleme acaba sana neden yapmadıkı cnm

artık moralim bozulmasın diyemi çok yüksek deil dedi bilmiyom:) sınırda dedi işte normali 140 mış zaten..şeker yükleme vermedi ama yıne kan tahlılı istedi yine deldirdim kolu geldim:)

**eliff meraba sende durumlar nedir bebişin nasıl??

meraba canım ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın sonunda birine denk gelebildim :38:
senin sonucun yüksek çıkmış sanırım nerede yaptırmıştın testi s.o belki önemsememiş olabilir istersen bide hastanede yaptır bakalım ordakıler ne dicek yada tam tersi hastanede yaptırdıysan s.o yaptır benımde yapılacak 10 gun sonra bak şimdi benide bi heyecan sardı acaba benim sonuç nasıl çıkacak

meraba canım ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın sonunda birine denk gelebildim :38:
senin sonucun yüksek çıkmış sanırım nerede yaptırmıştın testi s.o belki önemsememiş olabilir istersen bide hastanede yaptır bakalım ordakıler ne dicek yada tam tersi hastanede yaptırdıysan s.o yaptır benımde yapılacak 10 gun sonra bak şimdi benide bi heyecan sardı acaba benim sonuç nasıl çıkacak

bende yarın sağlık ocagına gitcem çağırdılar.ozaman sonuçları söylıcem..off bidaha içemem şekerli suyu yaa..
konak hastanesinde yaptırdım ben doktoruma güveniyorum ben ya çok yuksek deil sınırda dedi kan tahlılı yapalım dedi.bidaha kı ay noldu görcez artık.

elıfff cnm nasılsın bakım gtıınmı dr a bakalım

bende yarın sağlık ocagına gitcem çağırdılar.ozaman sonuçları söylıcem..off bidaha içemem şekerli suyu yaa..
konak hastanesinde yaptırdım ben doktoruma güveniyorum ben ya çok yuksek deil sınırda dedi kan tahlılı yapalım dedi.bidaha kı ay noldu görcez artık.

aslında haklısın doktorun yüksek değil dediyse değildir ama sen yinede tedbiri elden bırakma istersen.işallah güzel haberlerle gelirsin

aslında haklısın doktorun yüksek değil dediyse değildir ama sen yinede tedbiri elden bırakma istersen.işallah güzel haberlerle gelirsin

zaten kan ve idrar tahlılı verdim yıne bakılcak.nedense takmıyorum ben şeker meselesini ya.kızımın kaç kıloda doğduğunu sordu.2,500 dedim buda normal kıloda gidiyo zaten dedi şeker hastalarında bebek kılolu oluyomuş,dikkat et dedi,tatlı yok hamur işi yokk:(

elıfff cnm nasılsın bakım gtıınmı dr a bakalım

yok canım yaa daha gitmedim en son arefeden bbi gün önce gitmiştim ayın 17. sinde diğerini ayın 20sinde filan gidecem sanırım bakalım bu sefer ne dicek zaten her gittiğimde bi azar işitiyom kilo yüzünden garanti bu seferde işitecem :37: ee sen ne yaptın sen gittinmi

yok canım yaa daha gitmedim en son arefeden bbi gün önce gitmiştim ayın 17. sinde diğerini ayın 20sinde filan gidecem sanırım bakalım bu sefer ne dicek zaten her gittiğimde bi azar işitiyom kilo yüzünden garanti bu seferde işitecem :37: ee sen ne yaptın sen gittinmi

ben gıttım cnm benım perşembe gunu gördum oğlumu cok buyumuş teyzesı şaşırdık 1900 gr olmuş 10 gun ılerıde dedı
normalde 1400 falan olurmuş
bende cnm bı gıttım baskul degışmış daha bınmeden dedım baskul degışmış şimdiden kabul etmem falan dıe guluştuk tabı 6 kg almş gözuktum sonra dr dedı diğerıyle 1 2 kg farkedıyo dedı 4 kg ye anllaştık tabı çokk çokk fazla dedı

zaten kan ve idrar tahlılı verdim yıne bakılcak.nedense takmıyorum ben şeker meselesini ya.kızımın kaç kıloda doğduğunu sordu.2,500 dedim buda normal kıloda gidiyo zaten dedi şeker hastalarında bebek kılolu oluyomuş,dikkat et dedi,tatlı yok hamur işi yokk:(

ee tamam işte baksana kafaya takılacak bişey yokmuş baskana. acaba belirtileri ne oluyo bende merak ettim şimdi bakalım bana ne dicek.

sen zayıftın dimi? kılo fazlanmı var az mı?? :)

ben gıttım cnm benım perşembe gunu gördum oğlumu cok buyumuş teyzesı şaşırdık 1900 gr olmuş 10 gun ılerıde dedı
normalde 1400 falan olurmuş
bende cnm bı gıttım baskul degışmış daha bınmeden dedım baskul degışmış şimdiden kabul etmem falan dıe guluştuk tabı 6 kg almş gözuktum sonra dr dedı diğerıyle 1 2 kg farkedıyo dedı 4 kg ye anllaştık tabı çokk çokk fazla dedı

ahaha peşin peşin anlanmaşını yapmışsın ama baksana yıne azarı işitmişsin yine bi tosuncuk gelecek sanırım baksana banada pek bi buyuk geldi 1900 diyince senin daha bayagı var doğuma sezeryan diye erken alıcak yoksa çıkaramıcaktın baksana yıne sezeryan olacaktın :1: off yaaa beende çok korkmaya başladım doğumdan bakalım benim sonum ne olacak

ahaha peşin peşin anlanmaşını yapmışsın ama baksana yıne azarı işitmişsin yine bi tosuncuk gelecek sanırım baksana banada pek bi buyuk geldi 1900 diyince senin daha bayagı var doğuma sezeryan diye erken alıcak yoksa çıkaramıcaktın baksana yıne sezeryan olacaktın :1: off yaaa beende çok korkmaya başladım doğumdan bakalım benim sonum ne olacak

cnm evet bu ay cok almış 1100 gr anasıyla bırlıkte oda almış
bakalım son atakları nasıl olcak kımı bebek sonradan yavaşlıyo gelışımı ama şukur normal olmucagı ıcın ıstedıgınde ırı olsun hahaah
cn sen lazerı sordunmu bu dr a

sen zayıftın dimi? kılo fazlanmı var az mı?? :)

evet ben çok zayıftım 44 le hamıle kaldım şimdi 55 oldum daha dogrusu 15 gun önce 55 tim şimdi kaçım kimbilir:37: gerçi şimdi normal standartlarda oldum ama çok hızlı kılo alıyorum doktor bu gıdışle doğuramıcaksın dedı:37: gerçi bu durum işime gelmeye başladı gitgide doğumdan korkmaya başlıyorum

cnm evet bu ay cok almış 1100 gr anasıyla bırlıkte oda almış
bakalım son atakları nasıl olcak kımı bebek sonradan yavaşlıyo gelışımı ama şukur normal olmucagı ıcın ıstedıgınde ırı olsun hahaah
cn sen lazerı sordunmu bu dr a

evet sormuştum ben ilk defa öyle bişey duyuyorum dedı ama senın içine sinmediyse yınede bi muayene ol bakalım sonuca göre degerlendırırız dedi.
tabı canım sen her halukarda sezeryansın bırak tombik bebiş olsun ne güzel işte bende normal dogum korkusuna iri bebek olmasını istiyorum :1: nasıl dengelı beslenıyorum bı gorsen ahahaha gerçi benım beslenmemle alakası yok ama ben elımden gelenı yapayımda

Back
X