Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
haha cnm ben gelıyorum er akşam kımseler yok malesef
cnm rtık bebışının ta aktıf oldugu dönem normal her şartta kıpraşması
bizimkıde öle yerde gökte yanda yunda hep aktıf hep aktıf

bende geliyorum arada ama fazla oturamıyorum sandalye tepesinde:) senindemi hep kıpır kıpır,,götü başı ayrı oynuyo valla :)) canımı acıtıyo bazen.

bende geliyorum arada ama fazla oturamıyorum sandalye tepesinde:) senindemi hep kıpır kıpır,,götü başı ayrı oynuyo valla :)) canımı acıtıyo bazen.

aynen cnm benım ben uyumadan ala uyumuyo karnımda hep depremler oluyo ay bıde bu ara pek hıckırıyo kıyamıyorum
ay bıde malum bu hafta anaokulu ve 1.sınıflara 2 saatlık alışma haftası mecbur okulda beklıyoruz taşa falan oturuyoruz mecbur ay öle ıteklıyokı anlatamam ay cnm senın bakacak ınsanın varmı seneye bebege kadıncagızlar bebsıyle gelıyo cok zor oluyo sukur yarın son gun

aynen cnm benım ben uyumadan ala uyumuyo karnımda hep depremler oluyo ay bıde bu ara pek hıckırıyo kıyamıyorum
ay bıde malum bu hafta anaokulu ve 1.sınıflara 2 saatlık alışma haftası mecbur okulda beklıyoruz taşa falan oturuyoruz mecbur ay öle ıteklıyokı anlatamam ay cnm senın bakacak ınsanın varmı seneye bebege kadıncagızlar bebsıyle gelıyo cok zor oluyo sukur yarın son gun

ayy bide senin o iş var dimi bu sene ,, bebekle gidip gelmek daha zor olucak ,,benımde seneye baya büyümüş olcak inşallah ama yine bebek yani sonuçta herzamanda birini bulamamki yanımdaa mecbur bebekle gidip gelcezz artık napalımm..
hıçkırmasını nasıl anlıyon..bazen hep aynı pıt pıt pıt oluyo o mu acepp?

ayy bide senin o iş var dimi bu sene ,, bebekle gidip gelmek daha zor olucak ,,benımde seneye baya büyümüş olcak inşallah ama yine bebek yani sonuçta herzamanda birini bulamamki yanımdaa mecbur bebekle gidip gelcezz artık napalımm..
hıçkırmasını nasıl anlıyon..bazen hep aynı pıt pıt pıt oluyo o mu acepp?

aynen cnm benım yarende haberım yoktu ama arasta ögrrendım aynı yerde rıtmık olarak tık tık yapıyo su yutuyomuş megerım o sırada
cnm yaren bu sene servisle gıdıcek okul cok yakın ama sabahcı oldugu ıcın anaokulu yazdırmadık 10 dk mesefede okul
ya sen bırakıp gelırsın de o alışma dönemı denılen şey cok sınır 2 saat beklemk

cnm benım umutsuz olma ah ne umjutsuz arkadaşlarımıza umjut oldu 2012 bebeklerı kımının karnında kımının kucagnda kendınden bahsetmek ıstermısın cnm

pkoyum.. yani kendimi bildim bileli böyle..
doktor başlarda sorun olmaz dedi. dene dedi. 6 ay denedik, tık yok. 1 yıllık evliyim..
sonrasında testler yapıldı. spermlerde sorun yok çok şükür. bende tiroit çıktı biraz. onun için ilaç alıyorum. hormonlarımda başka sorun yok..
adet olamadım söktürücü aldım. hsg yapılacak haftaya. klomene başlicam.
biliyorum, daha yolun başındayım. ama pko çok zor bir hastalık.yumurtlayamadığımı öğrenince çok üzüldüm. çevre baskısı da cabası. artık bıktım çocuk istemiyor musunuz diye soran insanlara cevap vermekten. herkesi geçiştiriyorum..

pkoyum.. yani kendimi bildim bileli böyle..
doktor başlarda sorun olmaz dedi. dene dedi. 6 ay denedik, tık yok. 1 yıllık evliyim..
sonrasında testler yapıldı. spermlerde sorun yok çok şükür. bende tiroit çıktı biraz. onun için ilaç alıyorum. hormonlarımda başka sorun yok..
adet olamadım söktürücü aldım. hsg yapılacak haftaya. klomene başlicam.
biliyorum, daha yolun başındayım. ama pko çok zor bir hastalık.yumurtlayamadığımı öğrenince çok üzüldüm. çevre baskısı da cabası. artık bıktım çocuk istemiyor musunuz diye soran insanlara cevap vermekten. herkesi geçiştiriyorum..

tatlım benım pes etmek ıcın cok erkekn burdan ıkı arkadaşımız da pko vardı ve ılk sayfadakı çörekotu bal tarcını yaptıları ay hamıle kaldılar bence onuda dene derım kı onlar senden daha uzun zmandır beklıyolardı
cnm sakın troıd ılaclarınıda ıhmal etme oda buyuk etken bılıyosun

aynen cnm benım yarende haberım yoktu ama arasta ögrrendım aynı yerde rıtmık olarak tık tık yapıyo su yutuyomuş megerım o sırada
cnm yaren bu sene servisle gıdıcek okul cok yakın ama sabahcı oldugu ıcın anaokulu yazdırmadık 10 dk mesefede okul
ya sen bırakıp gelırsın de o alışma dönemı denılen şey cok sınır 2 saat beklemk

yok canım otobüs parası verene kadar,servise veririm ben zaten hergun gidip gelemem.baştan gidilir tabıde.benımde yakın sayılır..ablamın evının hemen karşısında ervanın gidiceği okul,bebeği ona sattımmı tamamdır ilk zamanlar.. sonrasında servisle gidicek zaten ben onu düşünmüyorumda..sürekli çağırıyolarmışş okuldan ablamda sürekli giderdi öğretmenlerin işi bitmiyo:)) ablam da benmi okuyom tekrardan kızmı anlamadım demişti kızı 4 e geçti hala aynı..benım tek şansım ablam yakınn..

Son düzenleme:
yok canım oobüs parası verene kadar,servise veririm ben zaten herun gidip gelemem.baştan gidilir tabıde.benımde yakın sayılır..ablamın evının hemen karşısında ervanın gidiceği okul,bebeği ona sattımmı tamamdır ilk zamanlar.. sonrasında servisle gidicek zaten ben onu düşünmüyorumda..sürekli çağırıyolarmışş okuldan ablamda sürekli giderdi öğretmenlerin işi bitmiyo:)) ablam da benmi okuyom tekrardan kızmı anlamadım demişti kızı 4 e geçti hala aynı..benım tek şansım ablam yakınn..

ooooo cnm benım senın ış kolay ınan ablamdan bılıyorum cocugu getırıp göturmek cok zor bebek varsa helekı
alıştırma haftanda kolay gecer ablana verdıgınde toplantıda olsa ablan var nasılsa
benımde seneye ılk hafta eşim bakar alıştırma haftasında
1.sınıfta burdakı okula gııdcek balkondan gözukuyo hatta babası göturur dönuşte bız oğlumla hem hava alır hemde götururuz 1 yaşına yaklaşık olcak nasılsa
ay nıluuuuuuu kaldı 45 gun

tatlım benım pes etmek ıcın cok erkekn burdan ıkı arkadaşımız da pko vardı ve ılk sayfadakı çörekotu bal tarcını yaptıları ay hamıle kaldılar bence onuda dene derım kı onlar senden daha uzun zmandır beklıyolardı
cnm sakın troıd ılaclarınıda ıhmal etme oda buyuk etken bılıyosun

yok ihmal etmiyorum düzenli kullanıyorum. hayırlısı bakalım, yine de ümit ederek bekliyorum, bol dua ile.. çok teşekkürler :)

ooooo cnm benım senın ış kolay ınan ablamdan bılıyorum cocugu getırıp göturmek cok zor bebek varsa helekı
alıştırma haftanda kolay gecer ablana verdıgınde toplantıda olsa ablan var nasılsa
benımde seneye ılk hafta eşim bakar alıştırma haftasında
1.sınıfta burdakı okula gııdcek balkondan gözukuyo hatta babası göturur dönuşte bız oğlumla hem hava alır hemde götururuz 1 yaşına yaklaşık olcak nasılsa
ay nıluuuuuuu kaldı 45 gun

şansıma ablamın ordakı okul ilkokul olduda ben hepona güveniyodum zateenn:)))) ilk günler eve bile gelmem:)) allah yardım etsin yınede valla okul işi artık zor ya eskisi gibi deilll..
kızz senin çok az kaldı yaa gün sayıyon resmen,,zaman çok çabuk geçiyor..bayramdan sonra aras kucağında olcak inşallahh:nazar:

Son düzenleme:
he anladım şimdi canım..nasıl isteyerekmi gidiyo memnunmu şimdilikk

ay vet cnm cok az kaldı ve ben hıcbışey anlamadım bılıyomusun ay nesrınde ayın 20 de
cnm yaren okadar mutlukı okulda akşam 9 da dıyo anne yatayımda hemen sabah olsun kula gıdeyım dıyo ve hep kızıyo neden 2 saatmış yetmıyo bızım kıza öğretmenıde cok tatlı herşey yolunda
nıluuuuuuu masraflar başladı :52::52::52::52:

ay vet cnm cok az kaldı ve ben hıcbışey anlamadım bılıyomusun ay nesrınde ayın 20 de
cnm yaren okadar mutlukı okulda akşam 9 da dıyo anne yatayımda hemen sabah olsun kula gıdeyım dıyo ve hep kızıyo neden 2 saatmış yetmıyo bızım kıza öğretmenıde cok tatlı herşey yolunda
nıluuuuuuu masraflar başladı :52::52::52::52:[/QUOTE
aferin yarene istekli olsunda isteksiz okul istemeyen çocukda çok kötüü,,ervada çok istiyo inşallah zorluk çekmeyiz o yönden..
ben daha bebişime masraff yapamadımm:)) bezlerini falanda hazırladnmı?:))

nıluuuuuuu masraflar başladı :52::52::52::52:[/QUOTE
aferin yarene istekli olsunda isteksiz okul istemeyen çocukda çok kötüü,,ervada çok istiyo inşallah zorluk çekmeyiz o yönden..
ben daha bebişime masraff yapamadımm:)) bezlerini falanda hazırladnmı?:))

cnm bebiışin masraflar bıttı sayılr sıra ablamızda onnda bıttı sımdılık aidat ve servıs dışında
nm ben bez almadım daha doğuma yakın alırım dıyorum hanı anı bı durum olsa bıle bı bakalda bıle var
ufak tefek eksıkler kaldı bıde ay sonu annem gelcek o da yapcak alışverış bıde kunyesını alcak ufaklıgın o işler kaldı
nasıl cnm geldımı kışlık urunler bu gunluk ış halledersın ben dıyorum ıyıkı yapmışım şimdi okul telaşı falan daha zor olurdu

Back
X