tatlım regene ve lamış e korunma vermıştı dr ları ondan sonrdum
ışınlardan yumurta etkılenıp kalıtesız olabılıyomış
Korun demedi valla bana tatlim.ya kizlar kanama gibi bisey var bende acaba iceri verilen ilacmi akiyo yoksa kanamami??normalmi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım regene ve lamış e korunma vermıştı dr ları ondan sonrdum
ışınlardan yumurta etkılenıp kalıtesız olabılıyomış
korun demedi valla bana tatlim.ya kizlar kanama gibi bisey var bende acaba iceri verilen ilacmi akiyo yoksa kanamami??normalmi bu
Yok canim ara ara oluyo soylemesi ayip normal akintiyla karisik kirmizi leke geliyonormal canım gecer çok mu ama?
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
formlarda dolaşırken bı an son cevap yuhfe gördum sana yemın edıyorum okadar heyecanla dua ederek actımkı anlatamam cnm cok sevındım ben ya analatamam sana ay kaç çıktı deger ayyy ayyyya ayyyy 2 gundru gzuel haber alıyorummm anlat hemencık
:)))cok sewindim canim gozun aydin sagilikla kucagina al ins..bizede dua et canim
(
korun demedi valla bana tatlim.ya kizlar kanama gibi bisey var bende acaba iceri verilen ilacmi akiyo yoksa kanamami??normalmi bu
canım duaların için cok tesekkur ederım 155 cıktı şu anda tıtrıyorum
suay sen nasılsın cnm
Ne zaman rahim filmi cekinmistin sen canim akinti durana kadar iliski yasakmi oluyocanım banada korunma vermemısdı o kanlı akıntı 2 gun devam edıyo
canım benım cok cok tebrik ederim bebişini sağlıkla kucağına al darısı başımıza
kuzum ne olsun iş güç aynı bende batı beklıyorum stresle :18: her zaman kı gibi rabbım hayırlısını versinbu ay başka dr. gideceğim dr. bülent alpaydın 26 randevu aldım hayırlsı
bakalım sen nasılsın bebiş nasıl büyümüş maşallah süphanallah
dün canım çok sıkkındı ocak topiğinde bir arkadaşımız lopus hastasıydı betül topikde fbetüly diye yazıyor melikenın annesı 5 gün önce hem kendisi hemde bebeği vefat etmiş önce bebeğini almışlar arkasındanda ben ölüyorum anne demiş bence dr. ihmalkarlığı ablası öğle diyor allah rahmet eylesin kızına eşine yardım etsin
dikkat edin kendinize dr. iyi seçin rabbım hep sizinle olsun anladım kı herseyin hayırlısı olsun bak hayat ne boş
ay cnm benım ya o hastalık ne demekmış ay su an elım ayagım tıtredı cok kötu oldum ya
kizlar bisy daha sorcam ben rahim filminden sonra ewe gelince banyo yaptim doktorum busey dememistiyanlismi yaptim
canım benim dr banada bişey dememişti ama ben gitmeden araştırmıştım olduktan 4 saat gectikten sonra banyo yapılabiliyor ve banada ilişki yasağı vermedi oraya işlem yapıldığı için kanama olması normal çok olmamak kaydıyla