Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa nerdesiniz ben geldim Sevgi bebiş nasıl nerdesin gülüm
hoşgeldin kaçak nerelere kayboldun? Allah'ıma şükür çok iyiyiz büyümeye devam ediyoruz
Tuhfe hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.
inşallah canım darısı sızlerde olsunmerhaba canım seni kutluyorum canım hayırlı bir bebişin olur inşallah sende hayırlı bir anne olursun inşallah
tuhfe hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.
cnmm çokk sevindimmm...allah sorunsuz bir hamilelik göstersin ve bebğini kucnda sağlıkla göstermeyi nasip etsinnnHamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cadı seni çok özledim hep aklımdaydın nasılsın ne var ne yok
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar ceptn grıyorrum zor oluyo bıtaz cuma donuyorum bugün dt tahlılmyaptırdım 800 cıktı Maşallah şükürler olsun Rabbıme melegim büyüyo ysvas yavas tübelere gttım dua ettım hepimiz iöin Rabbım kabul eder İnşallah öpüyorum dizi grşmek üzrte
cnmm çokk sevindimmm...allah sorunsuz bir hamilelik göstersin ve bebğini kucnda sağlıkla göstermeyi nasip etsinnn
caddııı sen nerelerdesin baklımm..artık umudumu yitrmiştim senden bir daha gelmezsin diye...nasılsın bakalım özledik seniii
selam kızlar ceptn grıyorrum zor oluyo bıtaz cuma donuyorum bugün dt tahlılmyaptırdım 800 cıktı Maşallah şükürler olsun Rabbıme melegim büyüyo ysvas yavas tübelere gttım dua ettım hepimiz iöin Rabbım kabul eder İnşallah öpüyorum dizi grşmek üzrte
arkadaşlar merhaba nasılsınız? uzun zamandır bu topiği takip edemedim.morallerim çok bozuktu uzak durmak istedim bir süre ama tabi kk dan uzak duramadım.bu sürede kayde değer olan tek şey ise hayatımda tüp bebek tedavisine başlamış olmam.allahım nasip ederse herşey yolunda giderse tabi güzel rabbiminde izniyle 2012 yılında belki bebeğime kavusurum.şimdilik güzel bir hayal tabiikide bu benim için ama bakarsınız belki tüp bebek tutar.
ay hadı bakalom canım benım ya ınşalla hayırlı habelerle gelırsın bellımı cnm tarıhı