Doğuma Hazırlık bebek badem şekeri sorunu yardım ltf

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minik78

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
231
0
316
İstanbul
kızlar bana yardımcı olun lütfen..
bebek şekerini kendim yapmak için malzemelerim hazır ancak tüle renkli badem şekeri koyacaktım. biri beyaz biri mavi olarak düşündüm ancak gel gör ki badem şekerlerim boyuyor.elimi boyadı birbirlerine değince boyadı..ben napıcağımı şaşırdım. havalar sıcak ama ben şekerleri aldıktan sonra direk buzdolabına koymuştum.şimdide boyuyor:(((
napiim kızlar ben şimdi ? hiç bişii olmamaış gibi bunları tüle bağlıyiim mı yani? off ya hiç düşüemediğim ayrıntı oldu bu benim..

badem şekerleri dolaptan çıktığı için bi anda sıcakla karşılaşınca gıda boyasını akıtmaya başlamış öncelike şekerleri altına peçete serdiğin tepsiye al ve bir gün oda sıcaklığında dinlendir. kendilerine gelip artık terlemeyince şekerler daha az renk verir. umarım gerşey istediğin gibi olur üzme kendini.

badem şekerleri dolaptan çıktığı için bi anda sıcakla karşılaşınca gıda boyasını akıtmaya başlamış öncelike şekerleri altına peçete serdiğin tepsiye al ve bir gün oda sıcaklığında dinlendir. kendilerine gelip artık terlemeyince şekerler daha az renk verir. umarım gerşey istediğin gibi olur üzme kendini.

çok teşekkür ederim. dediğini yapcağım hemen. umarım yoluna girer..

Back
X