Ne alakası var hanımefendi bu sokak jargonu ile konuşmayın benimle arada bir gözüm arıyor diyorumAileniz baksın diye mi doğurdunuz?
Yardmcin varsa sorun edilecek bi durum yok.benm ailem de baska sehirde tek basima buyuttm esim yogun calisio adami zor goruyodum evet zor oldumu oldu benmde annem yeni dogum yaptgm zaman haric hic yardima gelmedi.herkesin evi isi gucu var napalim allah saglik versinde her isin ustesinden gelinirben ailemden uzakta kalıyorum bir bebeğim var sürekli ben giderim annelerin olduğu yere ama bebeğim büyüyor ve ben artık aşırı yoruluyorum eve bazen yardımcı alıyorum ama yinede bebeğe en azından yarım saat bakacak birini arıyor gözüm artık , eşim çalışıyor yardımcı olur onunla da hiç zamanımız olmuyor kendimiz için . Ailemin arada bir gelmesini gözüm arıyor ama hiç gelmiyorlar sürekli kendi işleri güçleri var bende şaka yollu bir kaç sefer söyledim ama annem hemen sen gel istersen ben gelemem dedi. Ben çalışıyorum normalde aileme maddi olarak da yardımım dokunur aramızda bir problem Yok sözde ama bu durum beni üzüyor .
Kv ise aynı şehirdeyiz onlara gidince yardım eder bakar vs ki zaten ondan öyle bir beklentim Yok yinede fena sayılmaz .
Bir sorunum var mı Yok mu sormazlar eleştirici tavırla yaklaşır sürekli beni yoruyor bu durum üzüyor da aynı şekilde ve ben elimden geleni yaparım maddi manevi Ayda bir sefer muhakkak uğrarım.
Kızkardeşim bize geldi annem hemen eve yolla dedi gelen gidenim var işimi yapsın diye . Belki de ben abartıyorum bilemiyorum.
Bilmiyorum sizde nasıl durumlar ?
AminYardmcin varsa sorun edilecek bi durum yok.benm ailem de baska sehirde tek basima buyuttm esim yogun calisio adami zor goruyodum evet zor oldumu oldu benmde annem yeni dogum yaptgm zaman haric hic yardima gelmedi.herkesin evi isi gucu var napalim allah saglik versinde her isin ustesinden gelinir
Sokak jargonu derken, pardon?Ne alakası var hanımefendi bu sokak jargonu ile konuşmayın benimle arada bir gözüm arıyor diyorum
Aileniz baksın diye mi doğurdunuz?
Yapılsa iyi olur ama yapılmıyor demek ki.Geç kaldınız ya benden neden kimse bu cevabı yazmamış diyordum.
ne alakası var.
arada bir biri çocuğu 3 saat tutsa evinizin işini gücünü halletseniz ne oluyor. karşı taraf ölecek mi ? bahsedilen de anneler.
insan bazen biri gelse de duşa girebilsem diye bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?