- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Ben zaten kendimden başka kimseye bu emeği verebileceğimi hissetmediğim için çocuk yapmayı istemiyorum. Kimseden takdir beklemeye de niyetim yok. Kurduğunuz cümle şu "size el uzatabilecek biri olması marifet" , siz sanırım "marifet" kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz.
Bkz. TDK.
1. isim Ustalık, hüner, uzmanlık
Yani yanlış cümle kurdunuz, ben de bunun üstünde konuşuyordum. Yukarıda yazdığınız destanla ilgili hiçbir tecrübem olmadığı gibi fikrim de olamaz. Benim amacım kimseye annelikle ilgili nasihat vermek değil. Yalnızca anne olmak gibi bir yükün altına giren birinin kendine %100 güvenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Çocuğunu tek başına büyüten kadınlara salak demeniz de çok hoş. Seviye yerlerde. Yazmayın. İyi günler.
hanmadi
özünde ne demek istediğini anlıyorum ama şu noktada yanılıyorsun.
Anne olmak için evet bir kadın kendinden emin olmalı ama yola çıktıktan sonra yorulabilirsin, dinlenmek isteyebilirsin,
ummadığın kadar zorlanabilirsin, bunalabilirsin.
Bunların hepsi çok doğal.
Bir insanın annesi yada kardeşi gibi 1. derece yakın ailesinden olan insanlardan birazda olsa destek beklemesi
Onun anneliğini kıyaslama yada tanımlama hakkı vermez hiç birimize.
Herkesin dayanma eşiği farklı olabilir. Bazı bebekler ciddi anlamda sorunsuzdur, emer uyur falan..
Ama bazı bebekler aşırı zorlar.
Bu bebek ve anne yapısı ile birbirine bağlı reaksiyon getirir.
Ha konu sahibinin yerinde ben olsam senin de dediğin gibi destek olmayan aileme para yardımı yapacağıma
veririm bir kadına gel yardım et derim.