Selam kizlar bu aralar sanki her eksigim bitmis gibi bebek bakim cantasina taktim.gidip magazadanda baktim cok hosuma giden olmadi pahali bisi olnasinida istemiyorum en azindan 100 tlyi gecmesin.ben avivo ve. Kraftin bazi urunlerinde kararsiz kaldim onerebileceginiz bi model marka var mi
Bilnem onun b9lmeleei falan aslinda hic dusunmedim.dedigini bi kenarda bunuda dusunecegim saolaainCanim bebek bakim cantasi olmasi sence sart mi ?. Ben cunku almadim. Onun yerine kendime cok guzel buyuk bir canta aldim. Ve hacmi daha cok. Bebek cantalarina cok az esya giriyor bana gore. Hem cok guzel duruyor. bebek cantalari benim hosuma gitmiyor
O markayada baktim internette iste yak8mdan gormeyince alamiyorum kiCanım ben daha almadım ama stylo diye bi marka var.onun çantaları hoşuma gitti hem çokta pahalı değil.
Bilnem onun b9lmeleei falan aslinda hic dusunmedim.dedigini bi kenarda bunuda dusunecegim saolaain
Saolasin canim olb8 olede bakiyim bakalimyani bir bak istersen. simdi bebek cantalari dedigin gibi bolmeli falan oluyor bu yuzden hacmi kuculuyor. Ben tek bolmeli bir canta aldim ve hersey cok guzel sigiyor. Yengem almisti boyle bolmeli bir canta. bir suru para verdi ama kullanamadi cunku cok buyuk ve cok az esya giriyordu icine. Icine bir pijama bir bez dahi koysan canta kocaman gorunuyor. tabi tercih meselesi. Sadece fikir olmasi amaciyla soylemek istedim.
Hayirli dogumlar dilerim.
O markayada baktim internette iste yak8mdan gormeyince alamiyorum ki
Yok can8m ama nike da bi canta gordum cok hosuma gitti baya.bi kullanisli.hafif ona bakcam nakalimHımm haklısın ama yorumlar fena değil.ne yaptın aldınmı bu arada?
Yok can8m ama nike da bi canta gordum cok hosuma gitti baya.bi kullanisli.hafif ona bakcam nakalim
Banada ole geldi hem cicuk buyincede rahatlikla kullanilir o bir cantalarla ayni fiyata baktigin 80 ve 90 tliydi cokta guseldi hafifti yagmur almiyiAa bak İyi fikir
Gule gule kullan canim ben galiba nike alicam karar verdim gibi cokk saolasinKanz Maxi Bakım Çantası aldım ben 60 tl, ikizlerim olacağı için büyük istiyordum gayet kullanışlı içini hazırladım bile
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...um.genel.pla&gclid=CIjS_o_d-L4CFSfLtAodDSkARg
canım ben bunu aldım içi geniş,bölümlerı var termos özellikli biberon bölümü var bana göre yeterli...fiyatıda uygun.
Çanta siparişiniz geldimi büyüklüğü nasıl görüntüsü güzel duruyo
evet canım geldi,bence yeterınce buyuk pıyasada basit kumaşlardan dikilen bebek çantaları var aynı fiyata onlara göre gerçekten şık duran bir çanta bu yönüde hoşuma gitti,içi dışı bol gözlü ve cepli,kırmızı aldım, fiyatı yüksek olmasa okıedog alırdım ama bu onu aratmayacak özelliklerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?