Doğuma Hazırlık Bebek bakım cantasıııı onerııı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hfceren

şanslımıyım neeee:))
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
956
20
118
Selam kizlar bu aralar sanki her eksigim bitmis gibi bebek bakim cantasina taktim.gidip magazadanda baktim cok hosuma giden olmadi pahali bisi olnasinida istemiyorum en azindan 100 tlyi gecmesin.ben avivo ve. Kraftin bazi urunlerinde kararsiz kaldim onerebileceginiz bi model marka var mi

Canim bebek bakim cantasi olmasi sence sart mi ?. Ben cunku almadim. Onun yerine kendime cok guzel buyuk bir canta aldim. Ve hacmi daha cok. Bebek cantalarina cok az esya giriyor bana gore. Hem cok guzel duruyor. bebek cantalari benim hosuma gitmiyor

Canım ben daha almadım ama stylo diye bi marka var.onun çantaları hoşuma gitti hem çokta pahalı değil.

Canim bebek bakim cantasi olmasi sence sart mi ?. Ben cunku almadim. Onun yerine kendime cok guzel buyuk bir canta aldim. Ve hacmi daha cok. Bebek cantalarina cok az esya giriyor bana gore. Hem cok guzel duruyor. bebek cantalari benim hosuma gitmiyor
Bilnem onun b9lmeleei falan aslinda hic dusunmedim.dedigini bi kenarda bunuda dusunecegim saolaain

Bilnem onun b9lmeleei falan aslinda hic dusunmedim.dedigini bi kenarda bunuda dusunecegim saolaain

yani bir bak istersen. simdi bebek cantalari dedigin gibi bolmeli falan oluyor bu yuzden hacmi kuculuyor. Ben tek bolmeli bir canta aldim ve hersey cok guzel sigiyor. Yengem almisti boyle bolmeli bir canta. bir suru para verdi ama kullanamadi cunku cok buyuk ve cok az esya giriyordu icine. Icine bir pijama bir bez dahi koysan canta kocaman gorunuyor. tabi tercih meselesi. Sadece fikir olmasi amaciyla soylemek istedim.

Hayirli dogumlar dilerim.

Saolasin canim olb8 olede bakiyim bakalim

avvio diye bir marka var ben de araştıra araştıra en son onu buldum netten aldım memnunum hem tam bebek çantası görünümünde değil kol çantasının büyüğü gibi :)

Kanz Maxi Bakım Çantası aldım ben 60 tl, ikizlerim olacağı için büyük istiyordum gayet kullanışlı içini hazırladım bile

Çanta siparişiniz geldimi büyüklüğü nasıl görüntüsü güzel duruyo

evet canım geldi,bence yeterınce buyuk pıyasada basit kumaşlardan dikilen bebek çantaları var aynı fiyata onlara göre gerçekten şık duran bir çanta bu yönüde hoşuma gitti,içi dışı bol gözlü ve cepli,kırmızı aldım, fiyatı yüksek olmasa okıedog alırdım ama bu onu aratmayacak özelliklerde...

Teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…