Bebek Bakım Ürünleri

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Tecrübeli anneler neler kullanıyorsunuz? Özellikle marka konusunda çok kararsızım. Bir de bu yaz bebekleri için güneş kremi kullanmalı mıyız? Ben doğumumu mayıs gibi yapacağım. Yazın çok sıcakta olmaz ama akşam üzeri dışarı çıkarım diye düşünüyorum.

Ben ilk oğlumda sebamed'in ürünlerini kullandım, çokta memnun kaldım. Şimdi yavaş yavaş yine semabedin bebe yağını, sabununu, şampuanını ve güneş kremini almaya başladım. Bir tek pişik kremi kaldı. Bu arada bebe yağını kendim için aldım. Çatlakları önlemek için birebir geliyor bana. Hoş çatlarsa da yapacak bir şey yok, çocuklarımdan hatıra..

Unibaby ben kullaniyorum. Digerleri daha cok kimyasal gibi geliyor. Mustela pisik kremi badana gibi yapiyordu . Bepanthol pisik kremi kullandim. Renksiz kokusuz bitkisel olanlar daha cok dogal. Komili bebe sampuan zeytinyagli kullaniyorum arada. Sampuan 99 sampuan tamamen bitkisel. Cok sampuanda yapmiyorum. Yenidogan oldugunda 10 ginde bir yeterli. Gunes kremi sebamed 50 lik faktor. Birde saracoglunun bebek sampuani ve sabinu var. Yazin bebeyagini kuvetindeki suya dokuyordum duruluyordum. Yapis yapis olmuyor nemli kaliyor. Vucutta cokta kalmiyor hem.

Galiba unibaby alacağım ama hiç araştırmadım.Bir tanıdığımız pişiklere en iyi vazelin geliyor dedi.

Jhonsons baby ürünlerini seviyorum ve kullanıyorum. oğluma dalin kullanmıştım cildini kuruttu o gün bugündür Jhonsons baby. hediye gelen losyon ve şampuan uni baby. onları deneyeceğim.

bence denemelik ürünler almanız en faydalısı.. 1 hafta falan bepanthol baby kullandım pişik için.. ufaktı hemen bitti.. sonra sebamed e geçiş yaptım ve popomuz sebamedi hiç sevmedi elimde kaldı yani kocaman pişik kremi.. bepanthol e geri döndüm bugün hemen.. bence her bebeğin huyu suyu başka olduğundan genel bir 'iyi' yok..

Sebamed pisik kremi kullanıyorum çok memnunum unibabynin islak mendil deterjan ve yumusaticisi gayet guzel

Bebeğim ben unibaby aldım herşeyini çünkü o firmanın kurucusu eczacı bir adam torunu için ürettiği ürünlermiş inşallah yanılmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…