- 24 Ocak 2021
- 13.011
- 29.912
- 548
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Ay ne hakaret ettimHakarete varıyor artık söylemleriniz. İkinciye uyarıyorum. Aynı düşünmek zorunluluğumuz yok ama saygı çerçevesinde yazmalısınız sanırım beceremiyorsunuz onu da. Daha fazla uzatmazsak iyi olur o zaman. İyi forumlar size
 tövbe bismillah , iyi forumlar hanım efendi
 tövbe bismillah , iyi forumlar hanım efendi 

kundağı bana da dedi hava sıcaktı yapmadım ilk on gün koydugum gibi uyuyordu gerek duymadım sıçrayınca uyanuyordu o zamanlar bak yapsan uyanmaz dedi
 kundağı bana da dedi hava sıcaktı yapmadım ilk on gün koydugum gibi uyuyordu gerek duymadım sıçrayınca uyanuyordu o zamanlar bak yapsan uyanmaz dedi  Annelik psikolojisi çok farklı birşeymiş,  o yüzden annelerin hassasiyetini daha iyi anlıyorum, huzurla büyütün bebeğinizi inşallah
 Annelik psikolojisi çok farklı birşeymiş,  o yüzden annelerin hassasiyetini daha iyi anlıyorum, huzurla büyütün bebeğinizi inşallah 

Örtünün adı da "gereksiz örtü"
 Örtünün adı da "gereksiz örtü"  Geçen ay E bebeği de patlattım Allah ne verdiyse  Eşim diyor abartıyorsun adama kızıyorum bir de
 Geçen ay E bebeği de patlattım Allah ne verdiyse  Eşim diyor abartıyorsun adama kızıyorum bir de  Hevesliyim diye kıyamıyor da çok uzun bekledik bu bebişi,  rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah,  bugün daha yeni trendyoldan eve siparişler yağdı,  eşimin yüzüne bakamadım kapı o kadar çok çaldı ki
 Hevesliyim diye kıyamıyor da çok uzun bekledik bu bebişi,  rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah,  bugün daha yeni trendyoldan eve siparişler yağdı,  eşimin yüzüne bakamadım kapı o kadar çok çaldı ki  Çalıştığım için otomotik süt sağma makinası bile aldım,  umarım gereksiz bişey  değildir,  keşke post açsaydım bu konu ile ilgili
 Çalıştığım için otomotik süt sağma makinası bile aldım,  umarım gereksiz bişey  değildir,  keşke post açsaydım bu konu ile ilgili

ne kavgalar ettim ben bosverin bildiğinizi yapın
 ne kavgalar ettim ben bosverin bildiğinizi yapın
 ama yanlışlıkla çarpmış olabilir ben o konuda güvenmiyorum diye sormadım yanlışlıkla olabilir öyle şeyler olduysa uyutmayım hastaneye götürelim diye sormuştum
 ama yanlışlıkla çarpmış olabilir ben o konuda güvenmiyorum diye sormadım yanlışlıkla olabilir öyle şeyler olduysa uyutmayım hastaneye götürelim diye sormuştum

(yatırım tavsiyesi değildir
 (yatırım tavsiyesi değildir )
)