Bebek bakmak

Arkadasımın ıslerı bıraz karısıkta.Gece calıscakmıs.Aılesınden gızlı evlendı.Annesı bılmıyo esını cocugunu .onun hıkayesı cok karısık.Basta bana kolay geldı de yok bakamam sanırım

Kadın gece mi çalışacak

Neden gece size bırakacak

Ne işidir bu doğumdan bir hafta sonra başlanan ve gece çalışılan

Size 1500 verecek kendi kaç alacak

Bir de annesiz yenidoğan bakımı zor olabilir zira oyundan anlamaz başka şeyle ilgilenmez emer altına yapar uyur ya da ağlar

Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım

Yaa cok zor o zaman.Anneye ıhtıyacı var onun.Sütünü sagarım mamasını alırım gecelerı uyur.Uyanırsa sütünü verırsın susar dıyor.Kıyafetını bırakcakmıs kokısunu bebek hıssedıp sussun dıye

Yapma arkadaşım tut ki gece bebege bir şey oldu sen müdahale edebilir misin yada hastaneye götürmek gerekecek olmaz bu iş ben 3 ay önce 2.bebegimi kucağıma aldım. 3 aydir tek bir gece uyuyamadım. Bu arkadaşının eşi yok mu o baksın. Bu ne rahatlık ya nasıl bırakabilir sana bebek bu.alma bu sorumlulugu

Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım
Gece uyanmaz mı daha önce bebek bakmadığın çok belli. Gazı olur sancısı olur uyumaz. Bencede hiç girme bu işe. Ben hala 1 haftalık bebeği nasıl bırakıp işe gideceğini anlamadım.

Eee koca kişisi nerede

Gece o baksın o Zaman

Hem Bebek evinde yatağında olur hem 1500 lira cepte olur

Akşam 7 sabah 4 arası ne işi bulacakmış hemencecik fabrika mesaisi de olmaz öyle

Eee koca kişisi nerede

Gece o baksın o Zaman

Hem Bebek evinde yatağında olur hem 1500 lira cepte olur

Akşam 7 sabah 4 arası ne işi bulacakmış hemencecik fabrika mesaisi de olmaz öyle
Bılmıyorum ki.Bana ısı soylemedı.evet aslında kocası bakabılır yanı ona baktırmıyo ama

Hiç sevmedim ben bu işi
Gel bizde kal ne demek
Kocası nerde olcak gece

Gece ne işi bu?
Arkadaşınız tekin birine benzemiyor sanki
Aileden gizli evlenmek,doğum yapacak olmak...
Enteresan.

Çalışmayıversin.
1500 lira size verebileceğine göre omkadar da muhtaç değil.
Çalışma aşkı mı varmış?
Tövbe tövbe yaaaaaa,şu gerizekalı hemşirenin konusundan gelip böyle bir anne adayı ile karşılaşmak tuhaf oldu sahiden.
Daha yeni doğmuş bebeği 1 haftada ayırmayı düşünmek, hem de gece..
Ne ala memleket

Gece uyanmaz mı daha önce bebek bakmadığın çok belli. Gazı olur sancısı olur uyumaz. Bencede hiç girme bu işe. Ben hala 1 haftalık bebeği nasıl bırakıp işe gideceğini anlamadım.
O kararlı.Durumları bayaa kotu calısmam lazım dıyo.Ayy bebege bısı falan olur bı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…