Bebek bakmak

12 günlük bebeğim var. Hiçte uyu yedirden ibaret değil. 2 saatte bir emziriyorum sonra altını değiştiriyorum uyanırsa tekrar meme veriyorum bu arada tekrar altını kirletebiliyor. Gazi olabiliyor o zaman da susmadan ağlıyor. Yani yeni Doğan bakmak öyle kolay bir is değil. Bir kusuyor hop kıyafet değişimi bu arada da uyanıyor. Arkadaşınızın ilk çocuğu mu bence kuracağı düzen çok mantıklı gelmedi bana bebekten bebeğe de değişir tabi

Arkadaşın yalan söylüyor gibi geldi
1 haftalıkken dikisin ağrıyor ne çalışması mümkün değil zaten doğum izni diye birşey var
Nerde çalıştığını bile söylememiş
Var bunda bir iş ben olsam onla birdaha asla gorusmezdim

Cok haklsıın.Bızde kalırsın kendımızı toplayınca snaa kıtap alırız dıyor.Para falan da vermıycek.Bebekte ustume kalıcak

Evet ilk bebegı.Bence o da calısamaz uzun sure.Bebek boyle olursa nasıl bırakıcak

Gizli yaptı.Aralarında nıkah yok ama aynı evde yasıycaklar.Bayaa karısık.Ailesi de onu kız arkadaslarıyla kalıyo bılıyo.Yok bakmıycam kı.Dogursun kaşmıycam onlarda da
Hoooh hayata bak yalan rüzgarı

Cesarete bak

Bı yandan konuyu okuyorum aydinladim kadının ne işler karıştırdığı belli

Evet ben part tıme ıs buldum dıycem.Zaten haftasonları ben ıse gıdıyorum.Hafta ıcı evdeyım.Ben kpssye hazırlanıyorum.Bebegı alısırsa gunduz de bırakır.Ayy kafayı yerım herhalde

Gizli yaptı.Aralarında nıkah yok ama aynı evde yasıycaklar.Bayaa karısık.Ailesi de onu kız arkadaslarıyla kalıyo bılıyo.Yok bakmıycam kı.Dogursun kaşmıycam onlarda da
Burnuma gelen kötü kokular şiddetini arttırdı.

Sevgili üye siz neden hala o insanla arkadaşlık ediyorsunuz?
Bebeği size bırakıpnda sırra kadem basmasından da korkmuyor musunuz?
Mesela ben şuan öyle düşündüm.
Olur mu olur,neler duyuyoruz.

Arkadaşlığınızın bir verimi var mı?size ne katıyor?
'Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' derler.

Yok bebegı bırakıp gıtmez herhalde o kadarını yapamaz.İnsan cocugunu nasıl bırakır.Hem aılesının evını bılıyorum.Bebegı bırakıp kacsa aılesıne gotururum bebegı .uzun zamandır tanıyorum bır zararını gormedım onun

Sakın kalkışmayın böyle bir işe.
Ne demek 1 haftalık bebeğe bakmak?
Anne de pek bir rahatmış.
Hem paraya ihtiyaç var hem doğuruyor.
Psikolojisi çok yerinde değil sanırım.
Biz o kadarlık bebekleri sevemeyiz bile çok küçük incinir diye.
Kabul etmeyin ve bence o arkadaşınız ile de mesafenizi koruyun.

Arkadaşım aman diyeyim bulaşma
Gece kadının sevgilisiyle mi kalıcan?
Bk başına iş getirir bunlar pek tekin insanlara benzemiyorlar
Abin o senın falan dedı de yok kalmıycam.Babama dıycekmıs ki bende onunla fabrıkaya gırdım onlarla kalıyorum dıcekmisiz.Ama kesın kararım 1 gun bıle bakmıycam bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…