- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi Portakalli ordek
İyi , sevsin , hayrını görsün ne diyelimBen sevıyorum adamı dıyor.Adamı da sözde karısı bosamıyormus.Kız 29 yasında.Adam 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi , sevsin , hayrını görsün ne diyelimBen sevıyorum adamı dıyor.Adamı da sözde karısı bosamıyormus.Kız 29 yasında.Adam 36
Adamla ilgili bir sey yapilamaz. Evli ve ahlaksizin teki cunku. Ama arkadasinizin kucaginda bir cocuk var artik. Oyle ya da boyle bakacak o cocuga. Ailesine karsi bir haber vermesi lazim. Bir hata ettigini ve evli bir adamla iliski kurdugunu soylemeli. Ki cocuk ortada kalmasinAdam evli ama.Nasıl olcak adam bosanamıyorda.
5000 de verse bulaşma canm sen bunaValahaa dogru
İşte aılesının yanına gıdınce bebegı kime bırakcak o var
Yok aılesı hıc gelmıyo hep kız gıdıyo.Annesı kalpten gıder duyarsa.Kımse onla konusmaz sılerler onudarkmore katılıyorum annesine bir şekilde açsın konuyu,hadi o ailesinin yanına giderken bir yere bıraktı,ailesi bu kızın yanına gelmiyor mu hiç hadi habersiz çıkıp geldiler ne yapacak.
Yok hıc karısmıycam bebek ustume kalır falan5000 de verse bulaşma canm sen buna
Valaha dogru.Pavyonda masalarda oturdum ıckı ıcırıyo adamlara .ben bılmıyorum sanıyor.Bana kız dedı kıyafet bırakırım dıye.Aynı soruları ben sordum kıza cunkuKonu inandırıcılığını yitirdi sanki.
Herşeye bir cevap.
Bebek sana alışır dendi,annesi kıyafet bırakacak dedin.
Karnı belli olmuyor mu dendi,bol giyiniyordu dedin.
Adam evlidir kesin dendi,adam evli,karısıyla ayrı yaşıyo dedin.
Pavyon,bar tahminleri üzerine 'kons' dedin.
Sorular üzerine kurguladın sanki.
Bilemiyorum belki de gerçek.
Sırf o bebek için(varsa) gerçek olmamasını dilerdim.
Eğer kafandan hikaye uydurup zaman çaldıysan kendinden utanmalısın.
Yok eğer gerçeksen de,yorum yaptık zaten.
Ben kib butonuna basıyorum,haybeden suçlamak istemem.
Konudaki kadin siz degilsiniz umarim.Valaha dogru.Pavyonda masalarda oturdum ıckı ıcırıyo adamlara .ben bılmıyorum sanıyor.Bana kız dedı kıyafet bırakırım dıye.Aynı soruları ben sordum kıza cunku
Bebek bakımı ile ilgili kitaplar var bir tane edinin.7 8 ay bakıcam ama.Hıc bebek bakmadım
Bilemiyorum, yorum yapmak istemiyorum daha fazla.Valaha dogru.Pavyonda masalarda oturdum ıckı ıcırıyo adamlara .ben bılmıyorum sanıyor.Bana kız dedı kıyafet bırakırım dıye.Aynı soruları ben sordum kıza cunku
Bebek bakımı ile ilgili kitaplar var bir tane edinin.
Oraları bilmiyorum tabiki uzak dursun konu sahibi madem öyle.Arkadasi iyi niyetli degil uzak durmasi lazim ne kitabi![]()
Bilemiyorum, yorum yapmak istemiyorum daha fazla.
Sen de "aslında iyi biri,bi kötülüğünü görmedim" diye onu savunacağına gözünü aç biraz.
Kadın seni kendi ailene karşı yalan söylemen konusunda dahi teşvik etmiş.
Daha ne arkadaşlığı??
.
.
.
.
.
Yok yaa,ben inanmıyorum şuan sana.
Gerçeksen de peşinen özrümü kabul et.
İyi akşamlar.
Bana nerde calıstıgını soylemedı.Fabrıka dedı sadece
Bana dogruyu söylemedı ki.Adamın evlı oldugunu bıle yenı ögrendım.Yanı aşırı yakın arkadas degılızİyi de nasıl arkadaşsınız? Arkadaşınızn işini, bebeğin babası var mı evde mi duruyor bilmiyorsunuz.
Ve hakkında hiçbir şey bilmediğiniz arkadaşınıza hayır demekte zorlanıyorsunuz.
Kafam karıştı
İşi kabul etmeyin kesinlikle
Aynen.İyi de nasıl arkadaşsınız? Arkadaşınızn işini, bebeğin babası var mı evde mi duruyor bilmiyorsunuz.
Ve hakkında hiçbir şey bilmediğiniz arkadaşınıza hayır demekte zorlanıyorsunuz.
Kafam karıştı
İşi kabul etmeyin kesinlikle