Bebek bakmak

Ben yenı doğan bebeklerı kucagıma bile almıyorum .
Nasıl bir arkadaşlıkmış ya sizinkisi oyuncak bebek mi bu :KK53:
He bide anne diye sizi benimserse görün olanları :skandal:

Vay arkadaş ben doğumdan sonraki göbeği saklayamıyorum millet koca bebeği saklıyor. O saçma ya. Belli olmaması için bu kadının zaten çok göbekli çok kilolu biri olması lazım. Öyle de o işi yapamaz. Fiziğinin az biraz düzgün olması lazım. Zayıf insanda da o göbek şişkinlik gibi durmaz, top gibi çıkar, annesi ya görmemiştir yada umursamıyodur.
Konu bastan sona fiyasko
Neresinden tutsan elinde kaliyor

Hepsini okumadım sanırım ailesinden bebeği gizliyor. Size de saçmalamayın demek için geldim. Ailesinden gizliyorsa daha önce hiç bebek bakmadiysa ve tek başına bakmayı planlıyorsa bu çocuk çok büyük ihtimal ölecek. Çünkü kendisi dünyanın en salakça planını yapmış 1 hafta sonra ise gireceğim diyor. Bu kadının çocuğu geceleri tek bırakıp gitme ihtimali var gibi geldi. Eğer öyle bir şey olursa çocuk büyük ihtimal ölür. Allahım akıl fikir ver insanlara. Bir de anlamadım niye gece çalışıyor pavyonda mi çalışıyor. Arkadaşınız ne garip bi karakter. Üstüne siz de öyle.

Siz de doğum bebek bakımı konusunda belli ki hiçbir şey bilmiyorsunuz. Doktorun doğumun kolay olacak demesi hiç bir şey ifade etmiyor. Doğum kolay olacak der açılma olur bebek aşağı inmez der haydi ameliyata. Açılma olmaz bebek strese girdi der haydi ameliyata böyle onlarca senaryo olabilir.

Neyse bir masumun hayatı söz konusu en kötü 183 u arayıp kadının çocuğa bakmadığını söyleyin. Bunu çocuk için yapın lütfen.

bakma dedim ama eğer durum F fozgeb in dediği kadar vahimse bakma dediğim için vicdan azabı duyarım. Allah muhafaza çocuğu bırakıp gece işe falan gider çocuk çatlar yani ağlamaktan açlıktan. lütfen bakamıyorsa aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvursun. n'olur o çocuğu koruyun. en azından bir dilekçe yazın

Vay arkadaş ben doğumdan sonraki göbeği saklayamıyorum millet koca bebeği saklıyor. O saçma ya. Belli olmaması için bu kadının zaten çok göbekli çok kilolu biri olması lazım. Öyle de o işi yapamaz. Fiziğinin az biraz düzgün olması lazım. Zayıf insanda da o göbek şişkinlik gibi durmaz, top gibi çıkar, annesi ya görmemiştir yada umursamıyodur.

bazı insanda belli olmuyor. ben 7 ayı tamamlamıştım. işte bana kilo mu aldın hamile misin diyorlardı?? yani azıcık salaş giysem yok gibiydi. normal kilomdaydım hamile kaldığımda da.

Yeni doğan ilk zamanlar da heo uyur zaten yedir temizle gazini cikarsan ibaret ilk iki ayi
size öyle geliyor diyip moralinizi bozmak istemem sizde gebesiniz :D
ama her türlüsüne hazırlıklı olun :)

doğru düzgün uyumayan yeni doğan da var

konu sahibi 1 haftalıkken nasıl başlayacakmış işe arkadaşınız nasıl toparlayacak kendini
sezaryen vs olursa birde

gece mi işi arkadaşınızın?

size öyle geliyor diyip moralinizi bozmak istemem sizde gebesiniz :KK70:
ama her türlüsüne hazırlıklı olun :)

doğru düzgün uyumayan yeni doğan da var

konu sahibi 1 haftalıkken nasıl başlayacakmış işe arkadaşınız nasıl toparlayacak kendini
sezaryen vs olursa birde

gece mi işi arkadaşınızın?
Ben kardeşimi hatırlıyorum ilk 6 ay resmen gece uyumadı annem sen de zorluk çekmedim der ama kardeşin öyle değil di diyor şimdi derim kendisine geceleri zombi gibiydin hep ayaktaydın diye :) demek ki o zamandan belliymiş böyle olacağım diyor geç yatar hep.

Arkadaşının işi sanırım gece klubü gibi biryermiş,arkadaşı gel benim evimde bak demiş,ama evde bebeğin babasıda varmış konu sahibi kabul etmiyecekti en son konuştuğumuzda.

Of of madem bi halt yiyorlar neden korunmazsın o bebeğin suçu ne o seçemiyor ki anacını babacını kesinlikle devlet el koymalı aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne haber vermelisiniz ordan oraya savrulup hayatı tehlikeye girmesindense devlete teslim etsin en büyük iyilik olur o bebeğe yazık valla

Yazik vallahi allahim isteyen herkese evlat sahibi versin ama boylede olmaz ki :(

Canım bu oyuncak bebek değil. 2 saate 1 beslenmesi lazım arkadaşınız geceleri mi çalışacak nasıl bir iş bu ya.hem paraya ihtiyaçları var hem size 1500 lira verebiliyorlar.ne kadar kazanıyor ki.her neyse sizin yapabiliyecegiz bir iş değil. El kadar bebege bakmaktan bahsediyorsunuz.buyuk çocuk değil. Arkadaşınızın annesi kayinvalidesi yok mu onlar gelsin.bebekler saat basi uyanır. Beslenmesi gazının çıkarılması lazım. Kusmayi falan da cabası. üstelik özel sektör de olsa 4 ay izin var 2 si doğum öncesi 2 ayı doğum sonrası arkadaşınızın izni yok nu
kesinlikle katlıyorum yorumunuza, özel sektörde olsa 4 ay izin var. Nasıl bir işse artık...

Yaaa ah keşke öyle olsa 4 aylık bebeğim var zombi gibi geziyorum 2 saatte bir uyanır , sürekli ağlar gündüz doğru düzgün uyumaz . Öyle bebek icat olunca 2. Düşüneceğim :)
Benim bebeklerim sürekli uyurdu. Biri bana uykusuzum hiç durmuyor diyince değişik geliyor

Bana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı
Eee sen onlara gece kalmaya gidiceksin,kadin ise giricek gidicek.. kocasi nerde bu arada.?

Yaaa ah keşke öyle olsa 4 aylık bebeğim var zombi gibi geziyorum 2 saatte bir uyanır , sürekli ağlar gündüz doğru düzgün uyumaz . Öyle bebek icat olunca 2. Düşüneceğim :)
Benimki 13 aylik oldu hala gecede 6 7 kere uyaniyoruz.. gun icinde bari bi 20 30 dk 2 3kere uyurdu smdi o da yok 1kere uyuyor sadecr.. geceleri 12 yi bulur bazen gecer uyumasi... oof of :/

Back
X