- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
bende pekmezi hiç duymadım ben bebegimin yikanma suyuna biraz tuz atmistim adet yerini bulsun diyeİyi akşamlar yenidoğan bebeğimi pekmezle yıkayın tuzlayın diyorlar tuzlamak zararlıymış ama pekmezle yıkamk zarar verir mi bebeğime o hatayı bi kere yaptım ilk banyosunda pekmezle yıkattılar korkuyorum
Lütfen inanmayın bunlara. Bebeğinizin nekadarcık canı ne tuzu ne pekmezi ne balı. Şu tuzlama işini hiç anlamıyorum zaten. Kimileri bebeklerin ağzına kadar tuzla ovuyo. Hiç kendilerini o bebeklerin yerine koyuyolarmı acaba. Sen bildiğin gibi duru suyla yıka.İyi akşamlar yenidoğan bebeğimi pekmezle yıkayın tuzlayın diyorlar tuzlamak zararlıymış ama pekmezle yıkamk zarar verir mi bebeğime o hatayı bi kere yaptım ilk banyosunda pekmezle yıkattılar korkuyorum
Bir cimdik suyun banyo suyunda bulunmasının ne faydası varmış? Gözleri tahriş edebilir mi mesela, cildi tahriş edip atopik dermatiti tetikleyebilir mi ki? Bal 1 yaşından önce alerjik reaksiyona neden oluyor oldukça zararlı.sanıldığı gibi bir avuç tuz bir kilo pekmez ile olmaz tuzlamak burada hanımlar biraz abartmış.
kırkı çıkmış bebeğe ve yirmisi çıkmış bebeğin banyo suyuna bir çimdik su bir tatlı kaşığı kadar pekmez bal yada şeker konur hangisi evde var ise işte bütün mesele budur.
o suyla bebek yıkanır durulanır yani bir çimdik su banyo suyunda bulunması ne kadar zararlı görülmüş.
Arkadaslar burda yeri gelmisken soleyim. Bebe yaglari da hic masum degil, oglumun banyo suyuna damlatmistim dun suyla oynarken biraz yuttu cok korkup arastirdim hemen cope attim.
İyi ki arastirmisim. Mineral yag diye gecrn bildigimiz petrol yagindan elde edilen zararli maddelermis. İcine de parfum ekliymis tabi.
Nemlendirme icin en guzeli zeytin yagi belki yeni dogdugunda degil asidik oldugu icin ama sonrasinda.
Konuyla alakasi yok ama paylasmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?