Bebek banyosu

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1g2s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O bebeyaglari o kadar ucuza mal edilen yaglar ki. Zeytinyagiyla kiyas bile olamaz.
Bn nasil bir cahillik yaptim kendime kiziyorum hala

O bebeyaglari o kadar ucuza mal edilen yaglar ki. Zeytinyagiyla kiyas bile olamaz.
Bn nasil bir cahillik yaptim kendime kiziyorum hala

Ucuza mal ediliyor evet ama ben en son hamile iken çatlak oluşumunu engellemek için bilinen bir markanın küçük şişesini 11tl almıştım. Yani kar zarar dengesinde bakılınca öyle ucuz düşmüyor.

Sonra çatlak içinde zeytinyağı kullandım. Fayda etti.

Kendinizi üzmeyin, tecrübe etmek iyidir.

oldu olacak sirkeli suya basın bozulmasın.
cidden nasıl bir faydası olabilir tuzun pekmezin bebeğe?
faydası olsa bütün dünya uygulamaz mı bir akıllı bizim ninelerimiz mi?

Slm kızlar tuzlamayı duydum ama pekmezi ilk defa duydum. LR nin aloeveralı şampuanları ve pişik kremleri var şiddetle öneririm. Sevgiler.

Tuzlamadan dolayı ölen bebekler var. Burada sanırm forumun doğumdan sonra bölümünde okumuştum bir zamanlar, birisinin kaynanası kız bebeğin özel yerlerine bal sürmüş kocasına tatlı gelsin diye mi ne, sonra da kapatmış bezini, annenin haberi yok, oraları hep yara olmuş yavrucağın. Ne acılar çekmiştir. Böyle hurafelerle bebeğinize zarar vermeyin. Pekmez işini duymadım o da bal meselesi gibidir muhtemel. Onun cildi çok hassas şu an.

Kızıma ilk banyosunu yaptırırken korkudan tansiyonum düşmüştü siz tuzlayıp pekmezlemekten bahsediyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…