Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Basamağı

Muevete

Baloğlum...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
3.955
7.113
358
Merhaba arkadaslar malum bebisler tirmanmayi cok seviyorlar benim oglumda suan her yere tirmaniyor. Montessori mutfak ürünlerine baktim bi iki model begendim ancak online satis yok bi magazaya yaptiracagim.
Size sorum kullanan var mi vi memnun musunuz? Gorselleri de yukluyorum bize masa gibi olana 250 tl direk basamak olana 150 tl fiyat soylediler sizce pahali mi?
Screenshot_2017-12-18-09-40-32.webp
Screenshot_2017-12-21-13-43-37.webp

Suan 18 aylik baya kontrollu ama ostenirse onune ek bi aparat yapilabiliyor
- Pudra Pembe - - Pudra Pembe - yoksa sandalyeye tirmaniyor bildiğin kapakli çöpü getirip uzerine çıkıyor. :( hani bunun yanlari var ya belki biraz daha guvenli olur.

Bence ne kadar yaptirisan yaptir araliklari var urunun, tehlikeli ve pahali ban gore. Bizimkilerde tirmaniyordu, boylr urun hic aklima gelmemisti. Mama sandalyesi , oyuncak,salincak oyle gun gecirdik.
Masa icinde bence erken.

canim ben tam anlamadim bunu ne icin kullanicaksin ne icin gerekli ?
Dislerimizi fircalayinca yanimiza gelip o da fircalamak istiyor illa aynaya bakacak bizim gibi yada mutfakta bisey yapiyosam hemen sandalyeyi sürüyüp yanimiza gelip tirmaniyor. Düşmesin diye düşündüm. Ama iste bilemiyorum kullanan var mi memnun olan varmi diye bi sorayim dedim.

Dislerimizi fircalayinca yanimiza gelip o da fircalamak istiyor illa aynaya bakacak bizim gibi yada mutfakta bisey yapiyosam hemen sandalyeyi sürüyüp yanimiza gelip tirmaniyor. Düşmesin diye düşündüm. Ama iste bilemiyorum kullanan var mi memnun olan varmi diye bi sorayim dedim.
Benim kizimin normal bebek basamagi var 5 tl ye almistim kaydirmaz ,lavobaya rahat ulasiyor 1 bucuk yasindan beri kullaniyoruz. Bence alma. Ne kadar kullanacaksin ki?

Bence ne kadar yaptirisan yaptir araliklari var urunun, tehlikeli ve pahali ban gore. Bizimkilerde tirmaniyordu, boylr urun hic aklima gelmemisti. Mama sandalyesi , oyuncak,salincak oyle gun gecirdik.
Masa icinde bence erken.
Masa icin erken zaten o ürünün yaninda menteseleri var katlaninca masa oluyor. Ya iste o araliklari daha dar yada aralarina ekstra tahta da isteyebilirim ama dedigin gibi tehlikeleri var. Kafam cok karışık arkadaslarim da plastik basamaklari önerdi ama benim oglan bildigib uzerinde dans ediyo sallıyor kendisini gecen düştü. Onu kaldirinca da çöp kovasını getirdi çöp kovasini degistirdik simdi de sandalyeleri sürüyor en kötü mama sandalyesini devirip üzerine cikmaya çalışıyor. Benim beynim durdu napacagimi şaşırdım.

Masa icin erken zaten o ürünün yaninda menteseleri var katlaninca masa oluyor. Ya iste o araliklari daha dar yada aralarina ekstra tahta da isteyebilirim ama dedigin gibi tehlikeleri var. Kafam cok karışık arkadaslarim da plastik basamaklari önerdi ama benim oglan bildigib uzerinde dans ediyo sallıyor kendisini gecen düştü. Onu kaldirinca da çöp kocasını getirdi çöp kovasini degistirdik simdi de sandalyeleri sürüyor en kötü mama sandalyesini devirip üzerine cikmaya çalışıyor. Benim beynim durdu napacagimi şaşırdım.
Aralik ekletsen bile ,daha kolay tirmanir. Allah korusun kafa ustu duser sonra. Zaten dikkat etiysen yabanci ulkelerde kullanilmis.
Mesela aralik eklettin aldin bunu. Zipliyor diyorsun cocugum eee arkasida bosluk bunun arkaya dogru dussee.. aman cok tehlikli akli ermez onun alma bence.

Aralik ekletsen bile ,daha kolay tirmanir. Allah korusun kafa ustu duser sonra. Zaten dikkat etiysen yabanci ulkelerde kullanilmis.
Mesela aralik eklettin aldin bunu. Zipliyor diyorsun cocugum eee arkasida bosluk bunun arkaya dogru dussee.. aman cok tehlikli akli ermez onun alma bence.
Plastikle devam mi etmeliyim. Ah oglusum azcik durmayi bilse bilmiyor... cok merakli cok hevesli daha güvenli olsun diye kendimizi paraliyoruz ama sanirim boşa :(

Plastigin iyisini al bence cok para ya hemde ne kadar kullanacaksin 18 aylik zaten 3 5 ay sonra akli erer

Plastigin iyisini al bence cok para ya hemde ne kadar kullanacaksin 18 aylik zaten 3 5 ay sonra akli erer
3 5 aya akli erer mi gerçekten heyecanla o günleri bekliyorum :D bizimki baya aktif asla ama asla oturmuyor plastigin iyisini nasil anlayacam. A101 e gelmisti ama onda da boyu yetişmedi hepten delirdi cocuk

Cok tesekkur ederim tavsiyekerin icin. Anlar Insallah :) sorma valla koşup duruyorum arkasindan surekli tetikteyim

canim bencede gerekmez. bizde yuksek tabure aldik plastik enli kaymaz banyoya koydum onu, mutfaktada mama sandalyesine oturtup yanima cekerdim. Tuvalettede kucuk var tabure. Oturma odasindada zaten kendi ahsap sandalyesi var biz ihtiyac duymadik ama boyle seylere kendi kalkismasin diye ben hep kucukken ogretmeye basladim. Bir yere cikti mi ayarini kaydiriyordum bak boyle dusersin diye. Korkup irkiliyor geri iniyordu. Tam soyledini idrak edemiyorlar o yasta o yuzden kendisini korumasini ogrenmesi icin ben boyle yapiordum. Sonrada kendi cok dikkat etmeye basladi.

Biz anneler cok korumaciyiz ee devamli koruyuncada olabilceklerin farkinda degiller.

Küçük tabure gibi şeyler oluyor çocuklara onlardan al bence bunlar hem gereksiz hem tehlikeli geldi bana.
Küçük birşey alsan plastik tabure gibi olanlardan hem çocuk kendi istedihi yere götürür onu. Bunu taşımak bir yana Allah korusun altında kalır

canim bencede gerekmez. bizde yuksek tabure aldik plastik enli kaymaz banyoya koydum onu, mutfaktada mama sandalyesine oturtup yanima cekerdim. Tuvalettede kucuk var tabure. Oturma odasindada zaten kendi ahsap sandalyesi var biz ihtiyac duymadik ama boyle seylere kendi kalkismasin diye ben hep kucukken ogretmeye basladim. Bir yere cikti mi ayarini kaydiriyordum bak boyle dusersin diye. Korkup irkiliyor geri iniyordu. Tam soyledini idrak edemiyorlar o yasta o yuzden kendisini korumasini ogrenmesi icin ben boyle yapiordum. Sonrada kendi cok dikkat etmeye basladi.

Biz anneler cok korumaciyiz ee devamli koruyuncada olabilceklerin farkinda degiller.
Cok haklısın benim oglan plastikden bi düştü kusana kadar agladi ama korktu mu tabiki hayir bu seferde çöp kovasina tirmandi. :olamaz: ahşap daha güvenli olur dedim ama vazgectim gibi...

Küçük tabure gibi şeyler oluyor çocuklara onlardan al bence bunlar hem gereksiz hem tehlikeli geldi bana.
Küçük birşey alsan plastik tabure gibi olanlardan hem çocuk kendi istedihi yere götürür onu. Bunu taşımak bir yana Allah korusun altında kalır
Dogru diyorsun plastiklere bi daha bakayim.

Back
X