- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
Bizimide sokardi soguk suyu acinca cekerdibenim oglan da allahim herseye muhaif kucagima alknca da banyo lavabosuna ayagini sokmak istiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimide sokardi soguk suyu acinca cekerdibenim oglan da allahim herseye muhaif kucagima alknca da banyo lavabosuna ayagini sokmak istiyor
Ooo su mi ennnn sevdigiBizimide sokardi soguk suyu acinca cekerdi![]()
Ooo su mi ennnn sevdigibuz gibi bile olsa saatlerce oynayabilir. Yazin daha 1 yasindaydi milletin cocugu denize giriyo diye agliyodu bizimkini de cikariyoruz diye
insallah dedigin gibi 3 5 ay sabredicem sonra daha akli ermis bi sekilde ogretirim durmayi kendini korumayi
Kızıyorum aslinda hemen sebeklik yapip gulduruyor bi anlami kalmiyor haliyleOgrenir ogrenir ama tehlikeli seylere kizmalisin , ki ogrensin
Bebek Eşyaları niyeyse hepsi boyle hem yer kaplıyor hemde cok pahalilar yaCanim bana fonksiyonel gelmedi cok yer kapliuor.
Bebek Eşyaları niyeyse hepsi boyle hem yer kaplıyor hemde cok pahalilar ya
Kesinlikle dun esime diyorum oğlum olmadan evvel napiyorduk hic hatırlamıyorum:) rabbim onlarin yoklugunu gostermesin hicbirimize.omur torpusu cocuklar ama cok tatlilaronlar olmasada hayat cok monoton olur
Evet plastikleri inceleyecegim insallah yine düşmezAynen oyle..
Canim biseyleri akisina birakin bakalim ihtiyaci baska neyle karşılaşabilirsiniz onu düşünün
Plastiklerin yan kenarina ek bir sey yaptiramaz misin canim acaba.Evet plastikleri inceleyecegim insallah yine düşmez
Tek care plastik camasir sepetleri varya onun alt kismini acip basamagi da icine koymak gibi geliyor ama o da cok çirkin bi görüntü olacak. Oglumun eli kolu ayağı yerinde dursa aslinda plastik basamak isimizi görür ama durmuyor kayıyor o basamak haliyle bilemedim ki nasil bi çare bulsamPlastiklerin yan kenarina ek bir sey yaptiramaz misin canim acaba.
Canim spprey boyayla oglunla boya. Bence kullanisli olurrTek care plastik camasir sepetleri varya onun alt kismini acip basamagi da icine koymak gibi geliyor ama o da cok çirkin bi görüntü olacak. Oglumun eli kolu ayağı yerinde dursa aslinda plastik basamak isimizi görür ama durmuyor kayıyor o basamak haliyle bilemedim ki nasil bi çare bulsam
Bi deneyeyim olmazsa zaten son çare bu gorseldeki alinacakCanim spprey boyayla oglunla boya. Bence kullanisli olurr