bebek bebek bebek :)korunmak mı korunmamak mı ...:(

ayzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
118
0
46
Ankara
KIZLAR MERHABA LÜTFEN AKIL VERİN ;
5 YILLIK İLİŞKİM VAR ASKERLİK FALAN FİLAN DERKEN GEÇEN SENE NİSANDA NİŞANLANDIK
ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ HAZİRAN 17 DE DÜĞÜNÜMÜZ VAR İNŞALLAH EŞYALARIMIZI HERŞEYİMİZİ ALDIK VE KASIM AYINDA ÇOK GÜZEL BİR EV ALDIK İKİMİZ KREDİ ÇEKİP ÖDÜYORUZ ALLAHIN İZNİYLE YANİ HERŞEY ÇOK GÜZEL ...
AMA SORUN ŞU Kİ BEN KORUNMAK İSTEMİYORUM DAHA DOĞRUSU İKİMİZDE İSTEMİYORUZ AMA BAŞA ANNEM VE ABLAM OLMAK ÜZERE Bİ ÇOK KİŞİ KORUN MUHAKKAK EVLİ OLMAK FARKLI EVİNE EŞİNE ALIŞ DİYORLAR HATTA KORUNMAM KONUSUNDA BASKI YAPIYORLAR BEN DE DİYORUM MAYISIN 13 ÜNDE 5. SENEMİZ BİTECEK DAHA NEYİ BEKLEYİM Kİ DİYE BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI KORUNMAYIP PİŞMAN OLAN SIKINTI ÇEKEN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
HERKESE KOCAMAN KOCAMAN MUTLULUKLARRRRR

En azından 2 ay korunmanızı tavsiye ederim.Çünkü insan bulantılar başladığında evliliğinden hiç birşey anlamıyor.

Ama istiyorsanızda Allah gönlünüze göre versin.

evlilik cok farklı ister 10 sene flört et
doğru söylemişler evliliğe adapte olun birbirinize alısın zamanınızı güzel gecırmeye bakın artık canınız herseyden sıkıldıgında cocuk yapın eviniz şenlensin

bence korunmalısınız evlilikle,senelik ilişki arasında dağlar kadar fark var

ilk bi evliliğe alışın daha sonra düşünürsünüz

Evlilik nişanlılık ya da flört dönemine benzemiyor ...

Önce evliliğe alışın sonra bebek yapın..
Bebekden sonra hayatınız tamamen değişecek,beraber olup istediğiniz herşeyi yapabildiğiniz evliliğin ilk yıllarının tadını çıkarın bence..

Kesinlikle korun,eşin dünyanın en muhteşem insanı olsa dahi korun.
Evlilik ayrı evlilik öncesi flört ayrı,bambaşka..
Olumlu veya olumsuz yönde değişiklikler yaşayanacak ilişkinizde.
Bunları gözlemle eşinden sevgisinden saygısından emin ol,belki evlilik hayatını sevmeyecek eşin?
Belki ayak uyduramayacak vs vs bir yıl bekle ne olur ki ?

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR
ALLAH BİLİYOR YA ÇOK AMA ÇOK İSTİYORUM
HERKESE NASİP OLSUN İNŞALLAHHH

canı geçekten çok doğru anlatmışın teşekkür ederim

Kesinlikle korun canım bende aynen senin gibi düşünüyordum biz de 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik hemen hamile kaldım gercekten cok cok cok zor oldu hemen bulantılar başladı evliliğimden hala hic bisey anlamış değilim lohusalik depresyonuna girdim cok zor günler yasıyorum hala bende bana hemen cocuk yapma diyenlere hep güler geçeydim coooook haklılarmis keske onları dinleseydim iyiki boyle bı konu açmışsin cnm benim gibi olma tecrübeli insanları dinle hayırlı olsun hep mutlu olursun ins

Herkese canı gönülden katılıyorum.

10 sene bile tanısan,evli olmaya benzemiyor.

Hatta derler ki birlikte yaşamakla evli olmak bile ayrıymış :)

Talım gerçekten çok rahatladım teşekkür ederim :)
peki korunanlar nasıl korunuyor şimdiden başlamalımıyım
tam 58 gün var düğünüme kısmetse hayırlısıysa :26:

bi süre korun bencede....
arkadaşlarında söylediği gibi sevgililik başka evlilik başka...

bende 5 yıllık birlikteliğimi evlilikle sonuçlandırdım
Şöyle bi bakıyorum iyki korunmuşum halada korunuyorum
Çok ama çok farklı aynı eve girmeden iyi kötü günler yaşanmadan anlaşılmıyor bazen
Bence bikaç ay korunman sana bişey kaybettirmez kazandırır emin ol

uzmanlar evliliğin selameti için ilk 5 sene çocuk yapmayın diyor...

bence korunmalısın ayrıca yaşın kaç geç mi olur korunsanız?

bir insanla aynı evi paylaşmadığın sürece o insanla kaç sene beraber olursan ol tanıyamıyorsun
hatta evleniyorsun aylar yıllar geçtikçe yeni yeni huylarını öğreniyorsun
sen büyüklerine kulak ver evliliğinin tadını çıkar birbirinize evinize alışın acelen neyki
ben ilk aydan hamile kalanlardanım 9 aylık evliydim doğurduğumda inan
madalya takmıyorlar üstelik mide bulantısıydı şuydu buydu derken evlilikten bile bişe anlamadan bebeğimi kucağıma aldım

Kesinlikle korunmalısın arkadaşım bende 3 aylık evliyim benim annemde korun kızım hemen çocuk yapma dedi.Haklıda biraz evliliğin tadını çıkar eşinle zaman harca evine eşine biraz zaman ayır.Biliyorum ki çocuk olunca herşey değişiyor.Sorumluluğu çok büyük ayrıca daha evlilik sorumluluğuna alışmamışken çocukta olursa zorlanırsın diye düşünüyorum...

Talım gerçekten çok rahatladım teşekkür ederim :)
peki korunanlar nasıl korunuyor şimdiden başlamalımıyım
tam 58 gün var düğünüme kısmetse hayırlısıysa :26:

canım yeni evlenecek olanlara doğum kontrol hapı veriyor doktorlar
aile hekimiyle görüşebilirsin başka türlü korunmak olmuyor ilk gece için özellikle
doğum kontrol hapınada adetin 3. veya 5. günü başlanıyor
:26:

uzmanlar evliliğin selameti için ilk 5 sene çocuk yapmayın diyor...

bence korunmalısın ayrıca yaşın kaç geç mi olur korunsanız?

5 sene de çok fazla yahu. Ortasını bulmak lazım. Ne hemen ne çok çok sonra.

İstersen 10 yil cik. Evlilik cok baska. hem bu acele niye. Evliligin ilk senesi cok tatlidir. Birbirinizi kesfedersiniz, sabahlara kadar oturabilirsiniz, istediginiz saatte disari cikarsiniz, maddi acidan zorlanma olmaz vs.

Tabiki tik diye dogurmayacaksin. Hamilelik doneminde gezeriz vs dusunebilirsin. Ama oyle olmuyor be canim hormonlarin degisiyor, cok gezemiyorsun, yukun oluyor yani, hatta cinsel hayatin aksiyor daha bebek gelmeden sen karnindayken basliyorsun ona oncelik vermeye.

Bir kac ay tadini cikarmalisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…