bebek bebek bebek :)korunmak mı korunmamak mı ...:(

çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdığınız için :))))
24 yaşındayım :)
evet bir acelem yok sadece çok istiyorum ama nasihatlarımızı dinleyeceğim tekrar teşkkür ederim :)

kesinlikle korunmalısın canım...sevgili durumları ile evlilik çok çok farklı evlenince anlarsın...tamam uzun süre olmasada 3 veya 5 ay korun... 5 sene sabretmişsininiz bi kaç ay daha sabredin...ben hemen hamile kaldım evlenince pişman değilim....ama birazcık gezseydik yeni evli olmanın verdiği tadı biraz çıkarsaydık diye bi üzüntü var tabi.... hamile kalınca hayat değişiyor unutma...azcık tadını çıkar... ailen haklı sonuna kadar...

en az 1 sene korun sevgililik farklı evlilik farklı önce siz birbirinize bi alışın ilişkiniz bi düzene girsin düşünsene 1 aylık evlisin ve hamilesin herkesin hamileliği bir geçmiyor kimisinde doktor yasaklıyor kimisinde eşler istemiyor hamileyken ilişkiyi bu durum senn içinde erkek içinde zor

8 senedir beraberiz,evli gibi beraber de yaşadık temmzda düğünümüz var daha 3 yıl çocuk yapmayı düşünmüyoruz. çünkü resmi olarak evli olmak çok farklı birşey..
özgürce herşeyi yapabileceğiz gezeceğiz tozacağız tatile gideceğiz evimizde kimseye yalan dolan olmadan kaçak göçek olmadan birlikteliğimizin tadını çıkaracağız..nasılsa sonrasında allah verirse allah kısmet ederse uzuuuuun seneler çocuk bakacağız.bu acele neden eğer yaş problemi yoksa...ben daha kendim çocuğum diyorum soranlara:)çocuk hem masraf bak kredi çekmişsiniz çocuğun bir bezi bile dünya para herşey üst üste gelince bunalmayın sonra borç öderken...bencede korunun en azından 1 sene.çocuk bi yere kaçmıo ama geçen seneler geri gelmiyor...

17-12-2011, 11:10 konu sahibi arkadaşın bu tarihte açmış olduğu konu bundan 4 ay önce çok ama çok ilginç oldu şimdi açılan konu

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...elik-kizlar-bi-bakarmisiniz.html#post22204426

allah aşkına neden yalan söyleyim ki çalışıyorum işim gücüm var zaman geçirmek için dahi olsa yapmam böyle birşey çıkarım ne anlamadım :)

bende istiyorum bebek :) 2 senelik ilişkimiz var 2 sene sonra evlencez. 4 sene saten birbirimizi tanıcaz evlenir evlenmez bebek istiyorum dedim nişanlıma oda çok sever bebekleri bende :) 22 yaşında oluyorum saten evlenince gayet yaşımda uygun die düşünüyodum ki bu topige rastladım. kafam karıştı napsam kiii :) neyse o gün bi gelsin bakcaz artık.

sorun sadece birbirini tanımak değil ki tatlım,
bizde 3 sene beraberlikten sonra evlendik ve aynı sizler gibi düşünüp hiç korunmadık,
hemen hamile kaldım.
elbetteki iyiki doğmuş oğlum genç yaşta anne olmuşum diyorum ,
ama evliliğin tadını hiç çıkartamamış olmak da üzüyor beni.

dogru haklısın bunu düşünmedim degil ama napım sevdicegimde bende çok seviyoruz bebekleri :) o diyo 1 sene bekliyelim evliligimizn tadını çıkaralım diyordu ama ben die diee:) alıştırdım şimdiden kıızımız olsun onu söyle öpcemm die beni üst üste öpüyo :) minicik tatlı bişeee bebekler yaa ben hemen olsun istiyorum ama galiba biraz zman tanımamız lazım biizmde hem daha çok varr :)

sen 1-2 ay bir korun sonra ne demek istediğimizi anlayacaksın. bence ideal süre en az bir yıl. ilk evlilik yıldönümünü başbaşa geçirmek. bebek olunca daha hamileyken herşey ona endeksli oluyor. sen ben olamadan herşey bebek oluyor.

bana şu durum biraz garip geldi: henüz evli değilsiniz ama bütün aileniz cinsel hayatınızı bildiği gibi üstüne korunup korunmamanıza müdahale ediyorlar. siz nerede yaşıyorsunuz, aileniz türk mü?

en azından ılk sene bebek yapsanız ıyı olur bence
evlılığın tadını çıkarın, bol bol vakıt geçırın
sonra bebeğınızde olur ınşallah

bizde çok aşık ve baya süre can ciğer sarması sonrası evlendik.Evlenince değişimler oluyor ve sen eskisi gibi şımaramıyorsun.Bunu hazmetmek zor oluyor.Tartışmalar başlıyor bu hayal kırıklığı küçük şeyleri bile büyütmenize neden oluyor.
Birde evliliğin tadını çıkarmak gerekiyor.Erkekler evlenince bünyelerini buna alışması gerek.Birden çocuk şok etkisi yapabilir.Acele etmeyin lütfen.Ben 3 yıl korundum hapla,sonra hemen hamile kaldım.25 yaşında evlenmiştim.çocuktan sonra yine hep hap kullandım.Güvenli modern bir yol bence.
Bu kararınız aldatılmanıza bile neden olabilir.uzun olmasın diye bunu açmak istemiyorum.
mutluluklar...

haddim değil ama 22 yaş anne olmak için çok erken,bu süreci başka türlü değerlendirin.çocuk öyle büyük bir sorumluluk ki kelimelerim yetmez anlatmaya.bütün hayatınız o olur.eşiniz ve siz koştur koştur bir bücüre yetişemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…