KIZLAR MERHABA LÜTFEN AKIL VERİN ;
5 YILLIK İLİŞKİM VAR ASKERLİK FALAN FİLAN DERKEN GEÇEN SENE NİSANDA NİŞANLANDIK
ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ HAZİRAN 17 DE DÜĞÜNÜMÜZ VAR İNŞALLAH EŞYALARIMIZI HERŞEYİMİZİ ALDIK VE KASIM AYINDA ÇOK GÜZEL BİR EV ALDIK İKİMİZ KREDİ ÇEKİP ÖDÜYORUZ ALLAHIN İZNİYLE YANİ HERŞEY ÇOK GÜZEL ...
AMA SORUN ŞU Kİ BEN KORUNMAK İSTEMİYORUM DAHA DOĞRUSU İKİMİZDE İSTEMİYORUZ AMA BAŞA ANNEM VE ABLAM OLMAK ÜZERE Bİ ÇOK KİŞİ KORUN MUHAKKAK EVLİ OLMAK FARKLI EVİNE EŞİNE ALIŞ DİYORLAR HATTA KORUNMAM KONUSUNDA BASKI YAPIYORLAR BEN DE DİYORUM MAYISIN 13 ÜNDE 5. SENEMİZ BİTECEK DAHA NEYİ BEKLEYİM Kİ DİYE BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI KORUNMAYIP PİŞMAN OLAN SIKINTI ÇEKEN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
HERKESE KOCAMAN KOCAMAN MUTLULUKLARRRRR
en az 1 sene korun sevgililik farklı evlilik farklı önce siz birbirinize bi alışın ilişkiniz bi düzene girsin düşünsene 1 aylık evlisin ve hamilesin herkesin hamileliği bir geçmiyor kimisinde doktor yasaklıyor kimisinde eşler istemiyor hamileyken ilişkiyi bu durum senn içinde erkek içinde zorKIZLAR MERHABA LÜTFEN AKIL VERİN ;
5 YILLIK İLİŞKİM VAR ASKERLİK FALAN FİLAN DERKEN GEÇEN SENE NİSANDA NİŞANLANDIK
ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ HAZİRAN 17 DE DÜĞÜNÜMÜZ VAR İNŞALLAH EŞYALARIMIZI HERŞEYİMİZİ ALDIK VE KASIM AYINDA ÇOK GÜZEL BİR EV ALDIK İKİMİZ KREDİ ÇEKİP ÖDÜYORUZ ALLAHIN İZNİYLE YANİ HERŞEY ÇOK GÜZEL ...
AMA SORUN ŞU Kİ BEN KORUNMAK İSTEMİYORUM DAHA DOĞRUSU İKİMİZDE İSTEMİYORUZ AMA BAŞA ANNEM VE ABLAM OLMAK ÜZERE Bİ ÇOK KİŞİ KORUN MUHAKKAK EVLİ OLMAK FARKLI EVİNE EŞİNE ALIŞ DİYORLAR HATTA KORUNMAM KONUSUNDA BASKI YAPIYORLAR BEN DE DİYORUM MAYISIN 13 ÜNDE 5. SENEMİZ BİTECEK DAHA NEYİ BEKLEYİM Kİ DİYE BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI KORUNMAYIP PİŞMAN OLAN SIKINTI ÇEKEN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
HERKESE KOCAMAN KOCAMAN MUTLULUKLARRRRR
kızlar geçen ay eşimle birlikte olduk korunmuyoruz adetimin bitiminden 3 gün falan sonraydı adetden mi nedir bilmiyorum ama göğüslerim şişti benekler çıktı ufak ufak neyse ama buay normal adetimden 3 gün önce adetimi oldum acaba hamile olma ihtimalim var mıdır bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum test yaptır falan diyenler çıkacak ama adetim zamanında olduğu için değilimdir diye yaptırmadım yani adet olupta hamile kalma ihtimali var mı aslında bunu merak ediyorum yada üstüne görme olayı düzenli adet gibi mi oluyor...şimdiden teşekküürler
17-12-2011, 11:10 konu sahibi arkadaşın bu tarihte açmış olduğu konu bundan 4 ay önce çok ama çok ilginç oldu şimdi açılan konu
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...elik-kizlar-bi-bakarmisiniz.html#post22204426
17-12-2011, 11:10 konu sahibi arkadaşın bu tarihte açmış olduğu konu bundan 4 ay önce çok ama çok ilginç oldu şimdi açılan konu
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...elik-kizlar-bi-bakarmisiniz.html#post22204426
Ablam yazdı,kuzenim yazdı,yeğenim yazdı hatta ve hatta annem yazdı bile diyebilir..
kızlar bunu yazan ablamdı :)
tabiiki ben değilim :)
şimdi ablam hamile :)
bende istiyorum bebek :) 2 senelik ilişkimiz var 2 sene sonra evlencez. 4 sene saten birbirimizi tanıcaz evlenir evlenmez bebek istiyorum dedim nişanlımaoda çok sever bebekleri bende :) 22 yaşında oluyorum saten evlenince gayet yaşımda uygun die düşünüyodum ki bu topige rastladım. kafam karıştı napsam kiii :) neyse o gün bi gelsin bakcaz artık.
sorun sadece birbirini tanımak değil ki tatlım,
bizde 3 sene beraberlikten sonra evlendik ve aynı sizler gibi düşünüp hiç korunmadık,
hemen hamile kaldım.
elbetteki iyiki doğmuş oğlum genç yaşta anne olmuşum diyorum ,
ama evliliğin tadını hiç çıkartamamış olmak da üzüyor beni.
bende istiyorum bebek :) 2 senelik ilişkimiz var 2 sene sonra evlencez. 4 sene saten birbirimizi tanıcaz evlenir evlenmez bebek istiyorum dedim nişanlımaoda çok sever bebekleri bende :) 22 yaşında oluyorum saten evlenince gayet yaşımda uygun die düşünüyodum ki bu topige rastladım. kafam karıştı napsam kiii :) neyse o gün bi gelsin bakcaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?