eşin konuşsun annesi ile olmadı sen topu eşine at kaynanaya sanki sen de istiyomuşsunda oğlu istemiyomuş gibi davran ay düşünemiyorum kv'nin bana şöyle muhabbetler açtığını heralde ben kocama doyana kadar çocuk yok derdim
Banada kaynanam aynı baskıyı yapıyordu bizde yedinci ayda denedik allahta İlkayda nasıp etti hamile kaldım ama bebek olayı çok ciddi bsey kendini hazır hissetmen önemli benim bütün hayatimm deisti işten çıkarildim psikolojim.deisti bebegin ihtyclri azimsanacak gbi deil konusurlar öyle bosver ama çöp almadılar daha kaynanam bi yelek almış bebeğe smdye kdr oda annem üç tane yelek ordu kiskancliktan aman hazırlar daha güzel demek için.hiç takma kafanı daha dusunmuoruz evlilgmzn tadını ckartcaz de :) onlar konuşur ama maddi boyutu var işin bide.Allah gonlne göre versin cnm pcos insallah sorunsuz biseklde duzelir.
Ne ayıp yahu.
Gelsin aranızda yatsınlar oldu olacak.
İki insanın kararlarına katışılmaz ki bu mahremdit bana göre.
Sanane bizim bebegimizden yahu?
4 aylık evlisiniz daha ne bu acele.
Tamam bütün aileler heves eder ama bu bence kırıcı bi durum.
Ya olmuyorsa?
Allah korusun ama ya böyle bişey varsa ve sürekli bu söleniyorsa insan kırılmaz mı?
Ne düşüncesizler var.
Eşinde sıkıldıysa bu konusmalardan eşin versin cevabını.
Benimle evlenen jenarasyonun hep bebekleri oldu, büyüyorlar. Aynı ortama gelince bi benim kucagım boş e herkes soruyor tabi.
Hayırlısı olsun, kısmetse olur diyorum.
İlk zamanlar aile büyükleri sorduklarında kayınvalidem söylerdi buna biz mi karar vericez ikisi bilir diye.
Şimdi farkediyorum bebekleri sevmesinden, bebek kıyafetleri bakmasından vs. çok istiyorlar fakat bi kez söylemedi allah razı olsun.
Korunuyor musunuz peki? Şu an erken olduğunu düşünüyoruz ve korunuyoruz diyin geçin. Ya da sen neden muahatap oluyorsun eşin karşılığını vermiyor mu?
arkadaşlar 4 aylık evliyim kayınvalidem sürekli bebek var mı bekliyoruz çok istiyoruz diyip duruyor. dün de istersen bir dr a gitsen birşey mi var da hala olmadı acaba diyince ben çok sinirlendim ya daha 22 yaşındayım benim bir acelem yok anne allah ne zaman verirse o zaman olsun bunda da vardır bir hayır dedim ama biz de torun sevmek istiyoruz artık HERKES SORUYOR NEDEN HALA BEBEK YOK DİYE diyor. PCOS olduğu için rutin kontrollerime gidiyorum zaten arkadaşlar ama bebek konusunu her görüşmemizde açmasından çok sıkıldım ben
Kayinpederim goya bize ev alicakti nisanlyken evlenince kumar borcunu bizden istedi bırak yardım etmeyi hala bizden ne koparsak derdindeler inanma bole şeylere siz hazır olunca yapınteşekkürler yorumunuz için. benim henüz cesaretim yok iyiyiz şu anda böyle diyorum. ben on yedi yaşında anne oldum ne var da yaşında diyor. biz her şeyini yaparız torunun maddiyatı merak etme diyor. nişanlıykende evlenince biz arkanızdayız maddi sorununuz olmaz hiç diyordu. şimdi kendisi eşimden para istiyor...
eşime de bana da yalnızken soruyor yani artık eşime soramadığından bana soruyor. pcos için verdiği ilaç doğum kontrol olarak da geçerli o yüzden korunmuş oluyoruz. ama ilaç kullanmasam da çok zor olacağını söyledi dr 3 yıldır var bu pcos ve çok fazla yaygın durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?