kv rahatsızlığını duyarsa var ya sen o zaman seyret cümbüşü
eşin konuşsun annesi ile olmadı sen topu eşine at kaynanaya sanki sen de istiyomuşsunda oğlu istemiyomuş gibi davran ay düşünemiyorum kv'nin bana şöyle muhabbetler açtığını heralde ben kocama doyana kadar çocuk yok derdim
Böylece kadin ogluna daha çok baski yapar ve evlilikte sorunlar çikar "sen niye anneme yalan söyledim ben çok istiyorum diye".
En iyisi dogruyu söylemek "biz daha istemiyoruz anne, önce evliligimiz bir rayina oturtsun, ondan sonra düsünürüz. Bundan sonrada bu konu hakkinda konusmak istemiyorum". Bu kadar. Eger kadin halen ayni soruyu sorarsa, her zaman ayni cevabi verip kestirip atarsin.
Kayinpederim goya bize ev alicakti nisanlyken evlenince kumar borcunu bizden istedi bırak yardım etmeyi hala bizden ne koparsak derdindeler inanma bole şeylere siz hazır olunca yapınteşekkürler yorumunuz için. benim henüz cesaretim yok iyiyiz şu anda böyle diyorum. ben on yedi yaşında anne oldum ne var da yaşında diyor. biz her şeyini yaparız torunun maddiyatı merak etme diyor. nişanlıykende evlenince biz arkanızdayız maddi sorununuz olmaz hiç diyordu. şimdi kendisi eşimden para istiyor...
Canım bu hastalıgın bebek yapmanıza engel degıl kı ...
Sız bebek yapmak ısteyın,once hap tedavısı yapılıyor olmazsa,Igne tedavısı o da olmazsa,Asılama yada tup bebek...
Cunku bır tanıdıgım da aynı senın gıbıydı bu sekılde hamıle kaldı...
Ama sanırım senın sorunun kayınvalıdenın baskısı yanı hamıle kalınacagını bılıyorsundur ben yıne de soyleyeyım dedım...
Neden bebek yok diye soranlar varmı hala ya?
Bende 16 aylık evliyim 1. senem dolmuştu hamile kaldım düşük yaptım.
Ama ondan öncede kimse neden yapmıyosunuz demiyodu, daha gençsiniz hayatınızı yaşayın diyodu en yaşlılar bile.
Sende kaynanan olmuyomu acaba diye bi imada bulunduğunda de ki '' yaptığımızı nerden biliyosun''
istemiyoruzu cevap olarak kabul etmediği için ona pasla dedim, kendi evliliğimden pay biçtim hata ettim galiba bizde işler şöyle yürüyo benim ailemle ilgili bi problem varsa eşimi muhattap etmem ben çözerim onun ailesi ile ilgili bi problem varsa eşim beni muhattap etmez böylece yüz göz olmayız, çünkü insan kendi evladı bağırsa çağırsada affediyo ama gelin/damat işin içine girince yüz göz olunuyo
bu hastalık engel değil ama söylediğin gibi ilaç kullanmam gerekiyor pcos tedavisi için çünkü tüylenme sorunu da yapıyor bu hastalık bende. bu ilacı da kullanırken çocuk düşünemiyoruz biz iyiyiz böyle en az iki yıl daha düşünmek istemiyorum ama nasıl dayanıcam bu kadına.
çok şanslısınız etrafınızda böyle anlayışlı insanlar olduğu için...
arkadaşlar erkek anneleri hep böyledir falan dedim sustum hep heveslilerdir soruyorlardır gelinlerine dedim ama ben kısmet falan dedikçe özel bir dr a git bir sorun vardır yoksa olurdu 4 aydır demesi çok kırdı beni. ama bir daha ki sefere ben bunun sürekli sorulmasından rahatsız oluyorum artık şu anda öyle bir niyetimiz yok diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?