Bebek!!!! Bebek !!!! Bebek!!!

kv rahatsızlığını duyarsa var ya sen o zaman seyret cümbüşü

aynen öyle:) ne zamandır var bu hastalık iyi huylu bir kist mi yoksa kötü birşey mi hemen tedavisini ol özel dr lara gidin amann kızım bir an önce tedavi ol da bebek ver kucağımıza moduna girecek

Böylece kadin ogluna daha çok baski yapar ve evlilikte sorunlar çikar "sen niye anneme yalan söyledim ben çok istiyorum diye".
En iyisi dogruyu söylemek "biz daha istemiyoruz anne, önce evliligimiz bir rayina oturtsun, ondan sonra düsünürüz. Bundan sonrada bu konu hakkinda konusmak istemiyorum". Bu kadar. Eger kadin halen ayni soruyu sorarsa, her zaman ayni cevabi verip kestirip atarsin.

Biz istemiyoruz direk söylüyoruz arada gene söylüyolar ama üsteleyemiyorlar 22 yaş zaten çok erken bence yenide evlisiniz bu yaşta biraz evliliğinizin tadını çıkarın ben 33 yaşındayım ama istemiyorum düşünmüyorumda başka çocuğunun bebeğini sevsinler napim kimse istiyor diye doğurucak dilim

Canım bu hastalıgın bebek yapmanıza engel degıl kı ...
Sız bebek yapmak ısteyın,once hap tedavısı yapılıyor olmazsa,Igne tedavısı o da olmazsa,Asılama yada tup bebek...
Cunku bır tanıdıgım da aynı senın gıbıydı bu sekılde hamıle kaldı...
Ama sanırım senın sorunun kayınvalıdenın baskısı yanı hamıle kalınacagını bılıyorsundur ben yıne de soyleyeyım dedım...

Neden bebek yok diye soranlar varmı hala ya?
Bende 16 aylık evliyim 1. senem dolmuştu hamile kaldım düşük yaptım.
Ama ondan öncede kimse neden yapmıyosunuz demiyodu, daha gençsiniz hayatınızı yaşayın diyodu en yaşlılar bile.

Sende kaynanan olmuyomu acaba diye bi imada bulunduğunda de ki '' yaptığımızı nerden biliyosun''

istemiyoruzu cevap olarak kabul etmediği için ona pasla dedim, kendi evliliğimden pay biçtim hata ettim galiba bizde işler şöyle yürüyo benim ailemle ilgili bi problem varsa eşimi muhattap etmem ben çözerim onun ailesi ile ilgili bi problem varsa eşim beni muhattap etmez böylece yüz göz olmayız, çünkü insan kendi evladı bağırsa çağırsada affediyo ama gelin/damat işin içine girince yüz göz olunuyo

Kayinpederim goya bize ev alicakti nisanlyken evlenince kumar borcunu bizden istedi bırak yardım etmeyi hala bizden ne koparsak derdindeler inanma bole şeylere siz hazır olunca yapın

bu hastalık engel değil ama söylediğin gibi ilaç kullanmam gerekiyor pcos tedavisi için çünkü tüylenme sorunu da yapıyor bu hastalık bende. bu ilacı da kullanırken çocuk düşünemiyoruz biz iyiyiz böyle en az iki yıl daha düşünmek istemiyorum ama nasıl dayanıcam bu kadına.

çok şanslısınız etrafınızda böyle anlayışlı insanlar olduğu için...

annem beni düşünür kızım daha yeni evlisin çalışıyosun yoruluyosun bu tempoya ayak uydurman zaman alıcak çocuk düşünme fikrin varsa ertele biraz anne nasıhatı benden dedi sadece bir kez çocuk konusu açıldığında.. ama kayınvalidem de oğlunu düşünür benim oğlumun yaşı geçiyor diyor kızlar ben düşünmüyorum dediğimde. oğlunu 20 yaşında evlendirseydin ozaman diyecektim nerdeyse

Elbette haklisin, bizde öyle herseyi hal ediyoruz cünkü herkez kendi ailelerinden sorumlu fakat bu konuda konu sahibenin çok istiyormus gibi görünmesi ve suçu esine atmasi yalnis. Sonuçta bu bir yalan. Ha söyle birsey olabilir, konu sahibin esi artik daha sert bir sekilde verebilir annesine fakat soru konu sahibine soruldugunda yine "biz düsünmüyorüz" desin. Simdiye kadar konu sahibi sadece "kisemt iste" "Allah artik ne zaman verirse" gibi laflar söylemis. Yani sanki bir deneme varda henüz bebek yokmus gibi bir hava yaratildi.

Eşine söyle net bir şekilde söylesin düşünmüyoruz diye önüne geçemezsiniz yoksa

öyle densizler geçiştirme cevaptan anlamıyorsa lafı tıkayıver ağızlarına : yatak odam mahremiyetim kimseyi ilgilendirmez de .

Hastalıgın belırtılerınden bırı zaten tuylenme...Esın bılıyorsa bır problem yok bence ayrıca esın bır cevap versın sustursun annesını...

arkadaşlar erkek anneleri hep böyledir falan dedim sustum hep heveslilerdir soruyorlardır gelinlerine dedim ama ben kısmet falan dedikçe özel bir dr a git bir sorun vardır yoksa olurdu 4 aydır demesi çok kırdı beni. ama bir daha ki sefere ben bunun sürekli sorulmasından rahatsız oluyorum artık şu anda öyle bir niyetimiz yok diyeceğim

oğlun beceriksiz olmuyorsa benim şuçum yok de bakalım bir daha bişi diyebilecekler mialla alla daha yaşın 22 önünde uzun yıllar var rabbim sağlık sıhhat versin inş olur bebeğiniz hem 4 aylık evlilikte eşler daha birbirlerine alışma evresindedirler ayrıca 1 sene uğraştan sonra tedaviye başlanır 1 sene içerisinde çocuk olmuyorsa normaldir.herkes ilk gece hamile kalacak ya da evlat hasretiyle yanıp tutuşacak diye birşey yokki... bu konuda ki sık boğazlılığı anlamıyorum...

çok şanslısınız etrafınızda böyle anlayışlı insanlar olduğu için...

Evet etrafımızda ısrar etmeyen birileri olduğu için şanslıyız. Ama sen de şanssız değilsin. Çok büyük bir problem değil. Kaynanan biraz eski kafalı bir insan anladığım kadarıyla. Benim annem 3 yıl olsun evlilik anca oturuyor der hep. Kaynanam arada laf atıştırır ama espriyle. Eşim daha istemediği için kaynanam bana çok konuşmuyor. Ben hep bebekleri seven isteyen imja çiziyorum onların yanında. Eşim böyle bir sorumluluk almak için daha genciz diyor annesine ve bitiyor.

Ama söylerse de söylesin canım. He de geç. Sakın birilerinin gazına gelip öyle bir şeye kalkışma daha çok erken. En büyük derdin bu olsun :)

1 sene dolmadan doktor müdahale etmiyor.

Çok istiyorlarsa kendilerine yapsınalr bir tane doya doya severler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…