Bebek!!!! Bebek !!!! Bebek!!!

Aman boşver, düşünmüyoruz yaşımız genç, inşallah bikaç sene sonra de geç
Bu muhabbet hiç bitmeyecek zaten, bebek yapsan birkaç sene sonra da ikinciyi yapın, tek çocuk olmaz, psikolojisi bozuk olur tek çocuk olunca muhabbeti başlayacak
Velhasıl bu muhabbetlerden kurtuluş yok, sen umursamamayı öğrenmeye bak bence..

bence direk eşine söle..annen sürekli bunu soruyor..bu beni kızdırıyor..üstüme gelmesin de..
eşin annesine direk erken istemiyoruz korunuyoruz desin geçsin...

dırek kaynanana söle bız bebek suan dusunmuyoruz uzun bı zamanda olmucak de baride kafanı yemesn

Canım bizimkilerde de durum yanı hem benim akrabalarım hemde eşimin ailesi baya baskı kuruyorlar ve densizin teki doktora gidin çocuğunuz mu olmuyor demişti. Ben açıkça şuan çalıştığımı çok istemediğimi söyledim.Çalışan bir bayanım ve biraz evliliğimin tadını çıkaracağımı söyledim. eşimin ailesine de maddiyatı bahane edip eşimle benim ortak karar verdiğimizi söyledim. Şimdi ağzımı arıyorlar bebek var mı diye bende işi aptallığa vurup anlamamazlığa veriyorum.
Fakat haddi aşanlara da ağzının payını verip susturuyorum. Kayınvalide bir kez daha böyle söylerse bölünerek çoğalamayacağını söyle anlar o... Yine anlamazsa oğlunu doktora götürmesini söylersin şakayla karışık sonra ondan öncede yine eşine söylersin espriyle annene böyle söyledim diye.Erkeklik gururuna dokunacak şekilde anlatabilir kayınvaliden eşine bu konuda temkinli olmakta fayda var.
Eşinle de herkesten önce konuş yoksa benim gibi onu devamlı susturmaya, isteğini geri çevirmeye çalışırsın.

En sinir olduğum şey böyle hassas konuları nasıl rahat sorabiliyorlar ya hem de daha 4 ay olmuş bu kadar kısa zamanda çocuk yapma zaten birilerinin gazına gelip eşini tanı, evliliğe alış. Bana da çok dediler benim olmadı tedavi görüyorum kaynanam hiç sormaz sağolsun eşimde ailesiyle konuşmuş anlatırsa anlatın siz sormayın diye. Ama benimde kendi tarafım beter teyzem hep sorar. Aradığımızda ne oldu filan diye ya biliyor tedavi gördüğümü olsa zaten söylicez haberi olur daha sormanın anlamı ne yani. Sırf bu sorulardan dolayı annemler giderler dayımlarla bayramda toplanırız biz de gideriz ama gitmedim biliyorum çünü açılacak mevzular iki ay öncesinde tüp negatifi almıştım hiç çekemem dedim gitmedim eşini koy araya söylesin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…