- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi SaskinAnne
-
benimde hep düzenli olurdu ilk defa 8 gün gecikti :) inşaallah hamile kalırımbenim normalde çok düzensizdi adetlerim bazen 30 bazen 36 günde gelirdi ama son 2 ay 28 günde geldi, ama son adetim çok az gelmişti 7 gün sürerken 2-3 gün o da azıcık azıcık gelmişti benim de kafama takılmıştı..yani bir farklılık vardı..
o da son reglim oldu
benimde hep düzenli olurdu ilk defa 8 gün gecikti :) inşaallah hamile kalırım
böyle duydukça ümitleniyorumbu dediğinizi ben yaşadım benım adetlerım cok duzenlıdır.gecen ay adetım 7 gun gecıktı bu ay ıse hamıle kaldım vucut kendını hamılelıge hazırlıyormus falan dıe duymustum ve bendede oldu
amin canım inşaallah. benimde düzenliydi adetim 2 ay önce 4 gün geçen ay da 8 gün gecikti hayatımda ilk defamerhaba arkadaşım ben hamie kalmadan önceki 3 ay boyunca adetim hep 2-3 gün gecikerek geldi sat 20 nisan benim 17 martta olmuştum ondan önce 15 şubatta olmuştum halbuki ayın hep ya 14ünde ya 15inde olurum ben düzenliydi yani demek rahim ben farkında olmadan kendini hazırlamış inşallah Allah sanada hayırlı bir zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir
şu an çok heyecanlıyım belki benimde bebişim olur artıkyani bilmiyorum belki tesadüftür ama hamile kalmadan önce 2 adetim 7 - 8 gün gecikmişti hakkaten:)
inşaallah canım benim hayırlısı olur hayırlı zamanda olur umarımMerhaba canım benimde gebe kalmadan 2 ay önce 4 gün gecikmişti ama sonra hemen olmadı dediğim gibi 2 ay sonra oldu hayırlısı olsun inş.Allah sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlat versin hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?