- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Ay belim ağrıyo hafif sancım var bide demin sarı böle bayağı katı peçeteyi dolduracak kadar bişry geldi korktm sonra sordm yerleşmeden dolayı gelirmiş :)
Nişan dedikleri sıvı mı acaba ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok nişan daha sulu pembemsi olurmş yerleşmeden gelmiş o katı sarı şey belim çok ağrıyo hafifte sancm var korkuyorm ya karnım tamamen indi aşağıya bi yarın 3 olsaydı nstde belli olurdu ay normaldende ben korkuyorm o an ıkınamam ayılıp bayılırm diye paniğim ya ne olacak bilmiyorm bi sabahı atlatsaydm
Ayy korkudanda geçtimde panik başladı bide bugün koyu sarı katı bişey geldi peçeteye korktm tecrübeli bi abla var ona sordm çock yerleşince olur dedi hakketende o geldi karnım aşağıya indi
GUNAYDIN.....Kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun....
Anladım canm. Benimde karnım baya aşağıya düştü normal mi peki bu haftada düşmesi ? Yarın haberlerini bekliyoruz canm ☺️
GUNAYDIN.....Kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun....
Bana da nisan gb geldi herkeste renkli olmaz illa ki :) kotu bi tabir ama sumuksu kivamdir..
Ikinma zaten senin kendi kendine yapacagin bisey degil icinden gelecek o his sende kendine yardikci olacaksin,buyuk tuvaletini tutmamak gb dusun..
Hadi hayirlisi ya.
Amiiiinnn..Cumlemizin♥
Hadi bakalım hayırlısı. Benimde kasıklarımda arada ağrım oluyo. Ve göbeğim aşağıya düştü oturunca bacaklarıma yapışıyo bazen elimle kaldırıp yelpazeyle havalandırıyorum 😆😆 çok komik oluyo 😁 senden sonrada ben varım galiba sırada 😰
Bana da nisan gb geldi herkeste renkli olmaz illa ki :) kotu bi tabir ama sumuksu kivamdir..
Ikinma zaten senin kendi kendine yapacagin bisey degil icinden gelecek o his sende kendine yardikci olacaksin,buyuk tuvaletini tutmamak gb dusun..
Hadi hayirlisi ya.
Amiiiinnn..Cumlemizin♥
Kandiliniz mübarek olsun olsun kızlar inş bu günde ettiğimiz dualar kabul olur herşey gönlümüzce olur
Kizlar napiyosnz sedacim massallah kiz insallah buguzel gunde saglikli dogumu nasip eder rabbim :) plojom bendede sumuksu gelmisti :)) tam 10.gn dogrdm :)) betul galiba demen gibi sirada sen varsn sedadan sonra ve o bacaklara karnin dusmesi cok kotu ya cok rahatsiz ve terletici oluyor bence sende 37.haftana hazirlikli ol :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar napiyosnz sedacim massallah kiz insallah buguzel gunde saglikli dogumu nasip eder rabbim :) plojom bendede sumuksu gelmisti :)) tam 10.gn dogrdm :)) betul galiba demen gibi sirada sen varsn sedadan sonra ve o bacaklara karnin dusmesi cok kotu ya cok rahatsiz ve terletici oluyor bence sende 37.haftana hazirlikli ol :))
Ay belim ağrıyo hafif sancım var bide demin sarı böle bayağı katı peçeteyi dolduracak kadar bişry geldi korktm sonra sordm yerleşmeden dolayı gelirmiş :)
Ay bilmiyorm ki ama bak saat kaç oldu dünden bugüne hala bişey yok bel ağrım hafif sancım var sadece bakalm 4 e doğru giderim ozaman doktor ne diyeck nstde alttan muayanede belli olur bugün yarın bişeyler olacak inş :)
Kozlar benim gibi olur olmadik şeylerde strest yapan varmi. İçime darlik giriyor bogulacak gibi oluyorum ve su an o haldeyim ne yapicam bilmiyorum. 5 aylik hamişim.. Doğum korkusu da cabasi lütfen aydinlatin benim durumunda olan varmi acaba
Yildiz derrin bacilarm hepinizn kandili mubarek olsn rabbim saglikla sihhatle bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin guze annelerimizin bebislerine cocuklarinada saglikli uzun omurler nasip etsin..
Ayni gunde de 10 gunde de dogurabilirsin nisan geldiginde..aslinda ne kadr normal ilerliyor herseyin..
Endiselerinde gereksiz yere neselenmende normal,hormonlar altust durumda :)))
Dogum korkusu icin olumlu hikayeler okumani tavsiye ederim,dogum surecini dogru duzgun anlatan bilgiler edinmelisin..
Ve unutmamalisin ki hickimseninki birbirine benzemez nasil olursa olsun..
Canim benim kaç kitap okudum biliyomusun hamileliğin basindan beri. Napcam bilmiyorum özellikle doğurmak değilde o dikisler beni bitiriyo
O zaman kegel egzersizlerini,yuruyusunu hic aksatmadan duzenle yap..Epizyo ihtimalini en aza indir..inan hersey geciyor o minik surata deger :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?