Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ay belim ağrıyo hafif sancım var bide demin sarı böle bayağı katı peçeteyi dolduracak kadar bişry geldi korktm sonra sordm yerleşmeden dolayı gelirmiş :)

Nişan dedikleri sıvı mı acaba ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişan dedikleri sıvı mı acaba ?

Yok nişan daha sulu pembemsi olurmş yerleşmeden gelmiş o katı sarı şey belim çok ağrıyo hafifte sancm var korkuyorm ya karnım tamamen indi aşağıya bi yarın 3 olsaydı nstde belli olurdu ay normaldende ben korkuyorm o an ıkınamam ayılıp bayılırm diye paniğim ya ne olacak bilmiyorm bi sabahı atlatsaydm

Anladım canm. Benimde karnım baya aşağıya düştü normal mi peki bu haftada düşmesi ? Yarın haberlerini bekliyoruz canm ☺️

Ayy korkudanda geçtimde panik başladı bide bugün koyu sarı katı bişey geldi peçeteye korktm tecrübeli bi abla var ona sordm çock yerleşince olur dedi hakketende o geldi karnım aşağıya indi

Bana da nisan gb geldi herkeste renkli olmaz illa ki :) kotu bi tabir ama sumuksu kivamdir..
Ikinma zaten senin kendi kendine yapacagin bisey degil icinden gelecek o his sende kendine yardikci olacaksin,buyuk tuvaletini tutmamak gb dusun..
Hadi hayirlisi ya.

GUNAYDIN.....Kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun....

Amiiiinnn..Cumlemizin♥

Anladım canm. Benimde karnım baya aşağıya düştü normal mi peki bu haftada düşmesi ? Yarın haberlerini bekliyoruz canm ☺️

Doktor saatine daha var diye duramadm sağlık ocağına gittm karnım düştü bu ne demek diye onlar karnın düşünce bugün yarın bekle dediler kanala girdiği içinmiş işte

Ay bilmiyorm ki ama bak saat kaç oldu dünden bugüne hala bişey yok bel ağrım hafif sancım var sadece bakalm 4 e doğru giderim ozaman doktor ne diyeck nstde alttan muayanede belli olur bugün yarın bişeyler olacak inş :)

Kandiliniz mübarek olsun olsun kızlar inş bu günde ettiğimiz dualar kabul olur herşey gönlümüzce olur

Kandiliniz mübarek olsun olsun kızlar inş bu günde ettiğimiz dualar kabul olur herşey gönlümüzce olur

Kizlar napiyosnz sedacim massallah kiz insallah buguzel gunde saglikli dogumu nasip eder rabbim :) plojom bendede sumuksu gelmisti :)) tam 10.gn dogrdm :)) betul galiba demen gibi sirada sen varsn sedadan sonra ve o bacaklara karnin dusmesi cok kotu ya cok rahatsiz ve terletici oluyor bence sende 37.haftana hazirlikli ol :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yildiz derrin bacilarm hepinizn kandili mubarek olsn rabbim saglikla sihhatle bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin guze annelerimizin bebislerine cocuklarinada saglikli uzun omurler nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seherr kız bana bişeyler de ne demek oluyo bu aha yine geldi aynı katı sarı şey belim dündn beri kopuyo ağrıdan hafif sancılarım var sanki kabız gibiyim ama değilim :) çok istiyorum ya bugün doğum yapmak bakalım ne diyecekler bugün belli olacak işte eğer bugün olmazsa yarın sezeryan haberin olsun :)

Son düzenleme:

Aaayyyy hadi inş. 2 hafta var 37 olmama zaten 40 hafta beklemek çok zor geliyo bana. Sıcaklarda hiç bişey çekilmiyo maalesef 😣

Cümleten hayırlı kandiller kızlar dualarınızda bizleride unutmayın ☺️

Ay belim ağrıyo hafif sancım var bide demin sarı böle bayağı katı peçeteyi dolduracak kadar bişry geldi korktm sonra sordm yerleşmeden dolayı gelirmiş :)

canım o sarı şey mantar olmasın bende de geçen hafta bir iki defa katı akıntı olmuştu sordum doktora mantar dedi fitil verdi

Kozlar benim gibi olur olmadik şeylerde strest yapan varmi. İçime darlik giriyor bogulacak gibi oluyorum ve su an o haldeyim ne yapicam bilmiyorum. 5 aylik hamişim.. Doğum korkusu da cabasi lütfen aydinlatin benim durumunda olan varmi acaba

Ayni gunde de 10 gunde de dogurabilirsin nisan geldiginde..aslinda ne kadr normal ilerliyor herseyin..

Endiselerinde gereksiz yere neselenmende normal,hormonlar altust durumda :)))
Dogum korkusu icin olumlu hikayeler okumani tavsiye ederim,dogum surecini dogru duzgun anlatan bilgiler edinmelisin..
Ve unutmamalisin ki hickimseninki birbirine benzemez nasil olursa olsun..

Amiiiinnn..Allah bekleyenlerede tez zamanda guzel haberler nasip etsin :)
Nasil gidiyoor?

Canim benim kaç kitap okudum biliyomusun hamileliğin basindan beri. Napcam bilmiyorum özellikle doğurmak değilde o dikisler beni bitiriyo

Canim benim kaç kitap okudum biliyomusun hamileliğin basindan beri. Napcam bilmiyorum özellikle doğurmak değilde o dikisler beni bitiriyo

O zaman kegel egzersizlerini,yuruyusunu hic aksatmadan duzenle yap..Epizyo ihtimalini en aza indir..inan hersey geciyor o minik surata deger :)

O zaman kegel egzersizlerini,yuruyusunu hic aksatmadan duzenle yap..Epizyo ihtimalini en aza indir..inan hersey geciyor o minik surata deger :)

kendimi bildim bileli spor yapiyorum yaptiriyorum. Ama inanki 5. Ayimdayim okadar titiz olduğum halde işlerimi aksatiyorum sanki kaya gibiyim kilomda fazla değil ay canim cok farklı psikoloji içindeyim. Senin ikinci cocukmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…