Evet canimmm normal ...belli.olmazki.dogum.isi bazen kanala girmek gunlar alir bazen nisan gelsede sancilarin gelmesi gunlari alir davetsiz.misafirdir dogum :) zamanini anca Allah bilir. Dogar dogar :) gelip gazini sutunu bezini inslah konusurz ...
İnş hayırlısıyla kucağına alırsın canım kaç haftalıksın bide yeni doğan bebeğe soda içirilirmi bişey yapar Allah korusun sen öle batıl inançlara bakma sadece anne sütü
Vallla bizim burda emzik sabir dir ...derler annem ver kizim sabirli olur dedi versim ohh 18 ay emdi....memeyi ve emzigi ayni anda birakti oglum ...:)))
ay cnım inş dogurursun bir an önce hayrlı haberlrni beklyoruz inş skıntsz atlatrsın :)Hım anladm belli değil yani şu an sancm falan geçti dengesizim işte :) durum perşembe sezeryanı gösteriyo ayy inan çok korkıyorm bi terslik sorun olacak diye inş o günleri görmek nasip olur
Bende öyle düşünüyorum canım 6 haftalık şuanda bugun kontrol vardı kan testi yaptılar kan uyuşmazlığı falan varmı diye yarın sonuçlar çıkacak bakalım inşallah birşey çıkmaz tabi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay cnım inş dogurursun bir an önce hayrlı haberlrni beklyoruz inş skıntsz atlatrsın :)
Oo daha çok yeni sen o hurafeleri boşver bebeğine dikkat et yorma kendini yavaş hareket et nasl kan uyuşmazlığı eşinle senin aranda kan uyuşmazlığı varmı
allah yardımcın olsun şimdiden cnım :)İnş ya bakalım ne olacak haber veririm tabi :)
Yarın belli olucak bakalım dua edin inşallah birşey çıkmaz
İnş çıkmaz canm çıksada sorun yok brnmde eşimle aramda kan uyuşmazlığı vardı 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyo doğum oluncada ilk 72 saatte yapılıyo bak bide bende doktor unuttu 32. Haftada hatırladı brnde çok korktm bebeğe bişey ıldu diye iğne olmadm diye düşün onda bile şükür bişey olmadı o yüzden içini rahat tut yarında haber ver
İnşallah canım bakalım yarın gidip görücez haber veririm mutlaka canım 5 tüp kan aldı birde idrar tahlili hangi sonuçlar çıkıypr ama onu söylemedi
Kızlar doktora gittim bugün kafası çok az kanala inmiş nstdede sancm sık çıktı doktor bu çarşamba saat 4 e kadar doğum başlamazsa gel anestezini tahlillerini yapalm dedi perşembe sabhta sezeryan olursun dedi benim korku başladı ya
Bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum daha ilk bebeğim oldugu için çok heycanlı ve bir okadarda bilgisizimbebeğe doğduktan hemen sonra 1çay kaşığından az sade soda verin gazı olmaz diye duymuştum doğrumudur sizce
Keske doktor sıkıntın olmasaydida bekleyebilseydin..Bayrama gelir mi gelmez mi supriz :) nrmal dogum asamalari kiminde gunler aliiyor kiminde 2 saat..
Bak dönmüs sancilarin cikmis cok ta hissetmedin?Sen korkuyorsun ama agri esigin dusuk olabilir sandigindan kolay gecebilir dogumun,ama tabii hayirlisi herseyden once..Saglikla kavusun insallah..
Bebegine ilk verecegin sey sutun olmali,ilk gelen o sarı sut onun bir nevi asısıdir.
Bana su yasimda soda hic iyi gelmez icememde,daha oturmamis bir mideye bagirsaklara soda acikcasi cok kotu bir fikir olarak geldi..Bence yanlis..
Zemzem suyunuda ben eve geldikten sonra verdim,cok azicikta hurma surdum diline :)
İnş çıkmaz canm çıksada sorun yok brnmde eşimle aramda kan uyuşmazlığı vardı 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyo doğum oluncada ilk 72 saatte yapılıyo bak bide bende doktor unuttu 32. Haftada hatırladı brnde çok korktm bebeğe bişey ıldu diye iğne olmadm diye düşün onda bile şükür bişey olmadı o yüzden içini rahat tut yarında haber ver
Çok şükür herşey yolunda çıktı hiç bir sorum gözükmüyor şu anlık :)
Maşallah canm. Sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın inşallah ☺️👶
merhaba arkadaşlar beni de topiğinize alın gerçi benim pek zamanım kalmadı bekleye bekleye kavuşacaz hayırlısıyla Allahım cok heyecanlıyım onu kucağıma alıp koklamak istiyorum
Keşke canım ama beklemektende korkuyorm bişey olacak diye risk almak istemiyorm ben normal yapamamki bunu dünde gördüler kan aldırırken korkudan kendimi kaybediyorm ayılıp bayılıyorm doktor bana normal doğumda ıkın falan dediğinde o an kötü olduğum için yapamazsam dinlemezsem doktoru çocuğa bişey olabilir aman ne olacaksa bende bilmiyorm artık sonrası güzrl olur inş korkuyorm hala bişey olacak diye
merhaba arkadaşlar beni de topiğinize alın gerçi benim pek zamanım kalmadı bekleye bekleye kavuşacaz hayırlısıyla Allahım cok heyecanlıyım onu kucağıma alıp koklamak istiyorum
Çok şükür herşey yolunda çıktı hiç bir sorum gözükmüyor şu anlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?