merhaba arkadaşlar beni de topiğinize alın gerçi benim pek zamanım kalmadı bekleye bekleye kavuşacaz hayırlısıyla Allahım cok heyecanlıyım onu kucağıma alıp koklamak istiyorum
Cok ta zorlamamak gerek o zaman canim :)
Kendini sen biliyorsun sonucta..
Ne karar verirsen ver dogrusunu sececegine eminim..
Hayirlisi olsun o zaman son 2 gun mu? :))))
Hayirli olsuuun
Hosgeldiiniz minisinle..
Ne kadar kaldi?
Kiz mi,erkek mi?
Nerelisin?
Cok sordum sanki ama hepimiz soracaz nasilsa bi kere de ciksin aradan :)))
İnşallah sağ sağlim alırsın kucağına yavrunu canım nekadar zamanın kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok ta zorlamamak gerek o zaman canim :)
Kendini sen biliyorsun sonucta..
Ne karar verirsen ver dogrusunu sececegine eminim..
Hayirlisi olsun o zaman son 2 gun mu? :))))
Hayirli olsuuun
Hosgeldiiniz minisinle..
Ne kadar kaldi?
Kiz mi,erkek mi?
Nerelisin?
Cok sordum sanki ama hepimiz soracaz nasilsa bi kere de ciksin aradan :)))
Hg canım benimde çok az kaldı senin kaç günün kaldı :)
Çok saol canım bakın bunu buldum eğer kızım olursa alıcam inşallah çok tatlı :) Eki Görüntüle 1197837
merhaba arkadaşlar beni de topiğinize alın gerçi benim pek zamanım kalmadı bekleye bekleye kavuşacaz hayırlısıyla Allahım cok heyecanlıyım onu kucağıma alıp koklamak istiyorum
hoşbulduk canım... kaç gün kaldı bilmiyorum iki hafta içinde olması lazım ..sancıları bekliyorum..
Çok saol canım bakın bunu buldum eğer kızım olursa alıcam inşallah çok tatlı :) Eki Görüntüle 1197837
Maşallah canım cok tatlı ilk doğduğunda mı giydireceksin.. bir de ayakkabılarına bayıldım..ben de oğluma bunu aldım ilk hafta sünnet ettirelim diyoruz bir aksilik cıkmazsa tabii:)
Yakısıklı oğlusun olcakk:) evet canım hastahane çıkısı kıyafetleri ma daha almadım tabi cinsiyetinin belli olmasına cok var daha benim hep bakıp bakıp özeniyorum :)
Eki Görüntüle 1197839
Kızlar ben 5 ay önce kürtaj oldm çok kötü şeyler yaşadm şimdi hamile olduğumu öğrendim yine aynı şeyleri yaşıycam diye korkuyorm hamilelik boyunca neler yapıyosunuz yazarsanız sevinirim :)
Bilmiyorm iyimi olacak kötümü evett son 2 gün kaldı şaka gibi ya bitirdim sonunda :)
cok saol canım benim...amin inşallah sağsalim olur..38 haftadayız heran olabilir ..sancıları bekliyoruz
hoşbulduk canım...2 hafta içinde doğmasını bekliyoruz...oğluşum olcak.. ilk bebek..ben adıyamanlıyım..sizler de hamile misiniz? benim ilk gebelik ve normal istiyorum ama coook korkuyorum ..becerebilirim inşallah başıma ne gelecek bilmiyorum
Maşallah canım cok tatlı ilk doğduğunda mı giydireceksin.. bir de ayakkabılarına bayıldım..ben de oğluma bunu aldım ilk hafta sünnet ettirelim diyoruz bir aksilik cıkmazsa tabii:)
Eki Görüntüle 1197839
Canim ben 5 aylik hamileyim. Hamilelik suresinde ne yasiyosun diyeceksen bir tek şey değil bir çok şey yasiyosun . Ogrendigimilk anda artik anneyim anne oluyorum dedim. Bunun verdigi mutluluk herseye deger kotu hic birsey dusunme yavrunla gecirecegin eglenceli mutlu huzunlu sinirli ofkeli gunleri dusun bunlar bile ayri bir mutluluk. Kurtaj ne sebepten oldun bilmiyorum ama bu bebegini sev nazla onu nekadar ozledigini sevdigini belli et:) o sana nese verir uykularin daha huzurlu olur artik annesin herseyden once bebegini dusun onu dusununce zaten kotu dusuncelere yer kalmaz emin ol:)) korkularinida kafandan sil at
Ben 10 Mayis'ta kucagima aldim kizimi cok sukur :) ilk bebegim..Sakaryaliyim..
Allah gonlune gore versin insallah,bende cok istemistim normal kurs,kitaplar,egzersizler vs moralim hersey cok iyiydi ama nasip degilmis :) uzun uzun anlatmayim okuyabilirsin.
Dogum hikayem;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695747&page=5&p=35356233#post35356233
Ne guzel heyecanli :)
Nasil olurdum acaba 2 gun once bilsemcok heyecanlidir.
Hadi gozunaydin canim :) saglikla kavusun insallah..
Ben 10 Mayis'ta kucagima aldim kizimi cok sukur :) ilk bebegim..Sakaryaliyim..
Allah gonlune gore versin insallah,bende cok istemistim normal kurs,kitaplar,egzersizler vs moralim hersey cok iyiydi ama nasip degilmis :) uzun uzun anlatmayim okuyabilirsin.
Dogum hikayem;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695747&page=5&p=35356233#post35356233
Ne siriin :)
Allah gonlune gore versin insallah saglikla..
Oyy minislere takimlar :)
Insallah gonlunuze gore olur.Daha cabuk iyilesiyormus bildigim kadariyla.
Evet canım çok heyecanlı korkulu aynı zamandada spinal falan yapamam ben bayılırım ölürüm korkudan :) bayılmam lazm of of bakalım nasl olacak
Şuan durumun nasıl canm ağrın sancın falan var mı?
ne güzel anlatmışsın duygularını..hamilelikten midir nedir..doldu yine gözlerim Allah kızını sana seni kızına bağışlasın..bize de nasip olsun...
Evet canım çok heyecanlı korkulu aynı zamandada spinal falan yapamam ben bayılırım ölürüm korkudan :) bayılmam lazm of of bakalım nasl olacak
Esimi de bize bizi de ona bagislasin :) o eksik kalmasin dualarimdan :)
amiiiiin cumlemizi buarada insallaahh..
Her turlu damar yolu acilacak kizce korkma..Ayetel kursi oku bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?