Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Bilmiyorm iyimi olacak kötümü evett son 2 gün kaldı şaka gibi ya bitirdim sonunda :)

İnşallah sağ sağlim alırsın kucağına yavrunu canım nekadar zamanın kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok saol canım benim...amin inşallah sağsalim olur..38 haftadayız heran olabilir ..sancıları bekliyoruz

hoşbulduk canım...2 hafta içinde doğmasını bekliyoruz...oğluşum olcak.. ilk bebek..ben adıyamanlıyım..sizler de hamile misiniz? benim ilk gebelik ve normal istiyorum ama coook korkuyorum ..becerebilirim inşallah başıma ne gelecek bilmiyorum

Çok saol canım bakın bunu buldum eğer kızım olursa alıcam inşallah çok tatlı :) Eki Görüntüle 1197837

Maşallah canım cok tatlı ilk doğduğunda mı giydireceksin.. bir de ayakkabılarına bayıldım..ben de oğluma bunu aldım ilk hafta sünnet ettirelim diyoruz bir aksilik cıkmazsa tabii:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar beni de topiğinize alın gerçi benim pek zamanım kalmadı bekleye bekleye kavuşacaz hayırlısıyla Allahım cok heyecanlıyım onu kucağıma alıp koklamak istiyorum

Hoşgeldin canm ☺️

merhaba arkadaslar bende bugun 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim ama moralim cok bozuk bir kimyasal dusugum oldu.bu ayda gunum 1 gun gecince kan testi yaptirdim 15.9 cikti degerim sizce yukselirmi.bu sekilde olmasi normalmi :-(

Kızlar ben 5 ay önce kürtaj oldm çok kötü şeyler yaşadm şimdi hamile olduğumu öğrendim yine aynı şeyleri yaşıycam diye korkuyorm hamilelik boyunca neler yapıyosunuz yazarsanız sevinirim :)

Canim ben 5 aylik hamileyim. Hamilelik suresinde ne yasiyosun diyeceksen bir tek şey değil bir çok şey yasiyosun . Ogrendigimilk anda artik anneyim anne oluyorum dedim. Bunun verdigi mutluluk herseye deger kotu hic birsey dusunme yavrunla gecirecegin eglenceli mutlu huzunlu sinirli ofkeli gunleri dusun bunlar bile ayri bir mutluluk. Kurtaj ne sebepten oldun bilmiyorum ama bu bebegini sev nazla onu nekadar ozledigini sevdigini belli et:) o sana nese verir uykularin daha huzurlu olur artik annesin herseyden once bebegini dusun onu dusununce zaten kotu dusuncelere yer kalmaz emin ol:)) korkularinida kafandan sil at

Bilmiyorm iyimi olacak kötümü evett son 2 gün kaldı şaka gibi ya bitirdim sonunda :)

Ne guzel heyecanli :)
Nasil olurdum acaba 2 gun once bilsem cok heyecanlidir.
Hadi gozunaydin canim :) saglikla kavusun insallah..

Ben 10 Mayis'ta kucagima aldim kizimi cok sukur :) ilk bebegim..Sakaryaliyim..

Allah gonlune gore versin insallah,bende cok istemistim normal kurs,kitaplar,egzersizler vs moralim hersey cok iyiydi ama nasip degilmis :) uzun uzun anlatmayim okuyabilirsin.

Dogum hikayem;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695747&page=5&p=35356233#post35356233

Çok saol canım bakın bunu buldum eğer kızım olursa alıcam inşallah çok tatlı :) Eki Görüntüle 1197837

Ne siriin :)
Allah gonlune gore versin insallah saglikla..

Oyy minislere takimlar :)
Insallah gonlunuze gore olur.Daha cabuk iyilesiyormus bildigim kadariyla.

Sağol canım şükür zor korkulu bi hamilelikte olsa sona geldm perşembe inş sezeryan olacam hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur inş bu ikincide şunu anladmki sen ne yaparsan yap olacağı varsa oluyo kaçış yok şimdi bi mucize bekliyorm özlemle biran önce kucağıma almak için cennet kokusunu koklamak için sabırsızlanıyorm :)

ne güzel anlatmışsın duygularını..hamilelikten midir nedir..doldu yine gözlerim Allah kızını sana seni kızına bağışlasın..bize de nasip olsun...

Evet canım çok heyecanlı korkulu aynı zamandada spinal falan yapamam ben bayılırım ölürüm korkudan :) bayılmam lazm of of bakalım nasl olacak

Evet canım çok heyecanlı korkulu aynı zamandada spinal falan yapamam ben bayılırım ölürüm korkudan :) bayılmam lazm of of bakalım nasl olacak

Şuan durumun nasıl canm ağrın sancın falan var mı?

ne güzel anlatmışsın duygularını..hamilelikten midir nedir..doldu yine gözlerim Allah kızını sana seni kızına bağışlasın..bize de nasip olsun...

Esimi de bize bizi de ona bagislasin :) o eksik kalmasin dualarimdan :)
amiiiiin cumlemizi buarada insallaahh..

Her turlu damar yolu acilacak kizce korkma..Ayetel kursi oku bol bol..

Esimi de bize bizi de ona bagislasin :) o eksik kalmasin dualarimdan :)
amiiiiin cumlemizi buarada insallaahh..

Her turlu damar yolu acilacak kizce korkma..Ayetel kursi oku bol bol..

Ayy korkudanda geçtimde panik başladı bide bugün koyu sarı katı bişey geldi peçeteye korktm tecrübeli bi abla var ona sordm çock yerleşince olur dedi hakketende o geldi karnım aşağıya indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…