Slm kızlar nasılsınız şu hastalıklardan sayfaya giremiyorm şimdide bebeğimde sarılık çıktı değeri 19 du 7 ye düştü şükür 2 gün ışın tedavisi gördü çok kötüydü kızlar onu ölece çıplak gözünde bandajla bırakmak çok zoruma gitti bide ağlaya ağlaya uyumuş düşünün emzirmeye onlar ne zaman çağırırsa gidiyodm şimdi şükür eve geldik dün gece ama hala içini çekiyo ellerini çekiyo birsürü kan almışlar neyseki çok durmadık geçti gibi bişey şimdi biraz kendime geldm moral olarak sizleride özledim valla hiç konuşamıyoruz bi sıkıntı yoktur inş
Eki Görüntüle 1207576
Bu bitmiş hali. Harfleri daha düzgün yerleştirip diktim. 👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir
Selam kizlar;
Bende aralik annesiyim insallah. 19+5 haftalik paşam. Allah bi nefeste kucagimiza almayi nasip etsin insallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay canım ya o temizliği hiç deme bende yapmıştımda geri eve gelince yatıyosun mecbur ev kalabalık ana baba günü oluyo ben kalkadm anneme şunu şöle yap bunu böle yap yinede ben yapmak istiyodum düzen herşey karışıyo :) ayy şu an en zor dönemdesin ama az kaldı bi kucağına alsaydın günler geçmek bilmiyo son haftalarda zaten yemmiyo iştah olmuyo miğde yanmasına ekmeği çiğne tam ezmeden yut böle boğazından geçsin o iyi geliyo bide ılık şerbeti dene
Şekerli olan herşey dahada mahfediyo ama ekmek iyi gelir muhtemelen deniyim onu. Ayyy inşallah hayırlısıyla bi alsaydım paşamı kucağıma. O günler hiç gelmiycek gibi 😣😔
Cok guzel olmus,aynen dedigin gb gereksiz maliyetler var..
Ben zaten ugrastigim icin kendim yaptim hep kapi susunu taki yastigini dönence vs paylasmistim sanirim burda da ??
Ben biraz ugrastim ama kecelerle mukemmel seyler oluyor cok ugrasmadanda..
Ellerine saglik,saglikla kullansin pasa insallah :)
Artik zor zamanlar di mi?
Dogum,endise,bekleyis,ozlem hersey karisiyor..
Cok gecmis olsun canimm..
Sukur evdeymissiniz,baska sıkıntı olmaz insallah..
Cok guzel olmus,aynen dedigin gb gereksiz maliyetler var..
Ben zaten ugrastigim icin kendim yaptim hep kapi susunu taki yastigini dönence vs paylasmistim sanirim burda da ??
Ben biraz ugrastim ama kecelerle mukemmel seyler oluyor cok ugrasmadanda..
Ellerine saglik,saglikla kullansin pasa insallah :)
Artik zor zamanlar di mi?
Dogum,endise,bekleyis,ozlem hersey karisiyor..
Yerlesme kanamasidr diye tahmin ediyorum bende ama bi oontrole gitsen daha faydali olur..Risk var mi ogrenmis olursun,dikkat et sen yine de..
Amiinn,hayirli olsun minisiniz :)
Saglikla kavusun insallah..
Okudukca bende heyecanlaniyorum..
Hamilelik cok guzel birsey tadini cikarin :)
Dene canm bana o iyi geldiydi tam çiğneme boğazından geçtiğini hisset alırsın ah ah banada öle oluyodu doğmayacak o günlerini görmeyecm gibi geliyodu bide çok daralmiştm artık o yüzden zaten bekleyemedim daha fazla :) senin kaç haftan kaldı şimdi
36+6 olduk artık. Normal doğum olucağı için inşallah çok bekletmez beni diye dua ediyorum vallabeklemeye gücüm kalmadı artık. Paşanın gönlünü bekliyoruz yani :-D
benimde ogluşum olcgı içn bende sade yaparm malzemlerini alp yapcm bitince paylaşırm :))Çok saol canm. Amin inş giydirmekte nasip olur hayırlısıyla 👶😍 İnternette bu tarz şeyler çok var. Maliyetinin 4 katına satıyolar ama. Ben çok uyguna mâl ettim. Beğendiysen yap derim canm. Kızlar için olanları incilerle falanda süslüyolar. Netten bak modellere isteğine göre yap derim ☺️👍
Masallah olsun akilli olur :))) hem olacak tabii baksana Sezen 3 aylik oldu..Cabuk geciyor zaman buyuyorlar..Ki sen daha iyi bilirsin bak Mirac'a :) adam oldu :)
Aptamilin tahillisi yani 4. aydan sonra verilende tahillarda gdo cikmisti canim..Gaz kaka problemi hic yapmadi..
Golden goat'ta keci sutlu,anne sutune en yakin diye geciyor ama doktora danismak gerek..Bundan 2 sene sonrada onu kotulerler malum gundem cabuk degisiyor!
Konu bebekler bile olsa!
Sutunu duzenli sagmayi denesen? Artmasina cok yardimci olur..
Damla ne icin?
Kizlarrr nevar ne yokk bebileer ne alemde kilolar boylar gobusler gitgide buyuyorr :) nerefooon hg canim cok ozledik seni pasana gecmis olsn ccoook uzuldm ya ic ceke ceke aglamalari ne kotu bizimkide 14tu sariligi allaha sukur suan azbisi gozlerde kaldi minicikler ya 4gun sonra asimiz varbetul cok guzel olmus citcitliniz
Kizlarrr nevar ne yokk bebileer ne alemde kilolar boylar gobusler gitgide buyuyorr :) nerefooon hg canim cok ozledik seni pasana gecmis olsn ccoook uzuldm ya ic ceke ceke aglamalari ne kotu bizimkide 14tu sariligi allaha sukur suan azbisi gozlerde kaldi minicikler ya 4gun sonra asimiz varbetul cok guzel olmus citcitliniz
benimde ogluşum olcgı içn bende sade yaparm malzemlerini alp yapcm bitince paylaşırm :))
Çok saol canm. Bende kapı süsümü, hastahanede dağıtıcağım çikolatalarımı kendim yaptım. takı yastığımı ve mevlütte dağıtılıcak ikramlıklarıda kendim yapıcam. Hem bence insanın emek vererek evladı için bişeyler yapması yapabilmesi çookk güzel.
Amiiinn inşallah sağlıkla kullanır.
Son günlerim anlattığım gibi biraz sıkıntılı hatta baya sıkıntılııı :-( artık günler bana inat geçmek bilmiyo sanki. Bi an önce doğurmak bebeğime dokunmak istiyorum. 👶❤️
Şükür inş yine tekrarlamaz sen napıyosun nasıl gidiyo annelik :)
Hersyde bisi var diyolar neyapcaz anlamadim valla damlada bitkisel bi damla asm den onermislerdi ama baya faydsi oluyor farkettirdi yani dut arttirici
peki canım inş :)Bitmiş halini bekliyorum canm 👍☺️
Az daha sabir :) sizin de bi sabah kavustuk haberinizi alacaz insallah :)
Zor gercekten hatirliyorumda,bazen ozluyorumda..
Iyiyiz cok sukur :) Alistik artik birbirimize bayaa acken farkli uykusu gelince farkli vs,3 ay bitiyor bu hafta :)
Cabuk geciyor :)
Buyume atagi geciyor 2 gundur :) kesifler hic bitmiyor anlayacagin..
Buarada sariligi en cok anne sutuyle atar..
Yani ne kadar cok emip ne kadar cok iserse :)))
Damla olarak ilk defa duydum..
Ismini soylersen danismak isterim asm'de ki ebemize..
Bende hep bisyler yapiyorum gerci :)
Artik 3 aydan sonra zaten bebege gore sut olurmus ama bakalim..
Bende mama vermeye basladiktan sonra sariligi azaldi ohh 11gunluk he maasallah biz 28gunluk olduk ayin 8inde dktr kontrolune gitcz bakalm kilosu kac olmus senin pasan kac kilo dogdu..bide resim yuklemedin hic merak ediyorzz..Puseti diyorsun sanirm evet biraz gomuluyor bebeler icinde ortasina alttarafa gelecek sekilde battaniye yada incecik minik yastik koy belini desteklesin ben oyle yapiyorm evin bikacgundur baslsdim bende kullanmaya banyoya tabure koyuyorm mirac oturuyor kizida pusete koyuyorm ben dus alirken ikiside gozumun onunde oluyor mirac kucukken onada aynisini yapiyodum :)) ama chicconunki cok daha derin ve dar benimkini magazadan almistik ama markasini hatirlamiyormHb canım sezeryan sonrası aşırı sıkıntı yaşadmda şükür şimdi geçti işimi falan yapıyorm 11 günlük oldu teyzesi :) sarılığı tekrar edecek diye korkuyorm kakayla çişle atar dediler günde iki kere mama veriyorm o yüzden seninki düşükmüş benimkininde gözlerinde 20 riskliymiş bide sana şu ev tipi ana kucağını soracaktm chiconunkini aldm çocuk içine yatınca gömülüyo içine rahat edemiyo acaba daha erkenmi onu kullanmak için bilemedm bide yanları dar tam geliyo senin bebiş nasl nasil gidiyo annelik :)
Evet buyuyorzzz ben farketmesemde gorenler oyle diyor :)) boncuk kizim benim gozleri renkli insallah degismz :)Teşekkr ederim canm. Kızçe nasıl büyümüştür kesiiiiinn. Günlerherkes için çabuk geçiyoda. Bi benim için geçmiyo valla... 😪
Az daha sabir :) sizin de bi sabah kavustuk haberinizi alacaz insallah :)
Zor gercekten hatirliyorumda,bazen ozluyorumda..
Iyiyiz cok sukur :) Alistik artik birbirimize bayaa acken farkli uykusu gelince farkli vs,3 ay bitiyor bu hafta :)
Cabuk geciyor :)
Buyume atagi geciyor 2 gundur :) kesifler hic bitmiyor anlayacagin..
Buarada sariligi en cok anne sutuyle atar..
Yani ne kadar cok emip ne kadar cok iserse :)))
Damla olarak ilk defa duydum..
Ismini soylersen danismak isterim asm'de ki ebemize..
Bende hep bisyler yapiyorum gerci :)
Artik 3 aydan sonra zaten bebege gore sut olurmus ama bakalim..
Ben grip oldum ve sezeryan yerimin sol kismi kizarmis felaket agriyor yeni amrliyat olmus gibi canim yaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?