Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cok gecmis olsun canimm..
Sukur evdeymissiniz,baska sıkıntı olmaz insallah..

Eki Görüntüle 1207576
Bu bitmiş hali. Harfleri daha düzgün yerleştirip diktim. 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok guzel olmus,aynen dedigin gb gereksiz maliyetler var..
Ben zaten ugrastigim icin kendim yaptim hep kapi susunu taki yastigini dönence vs paylasmistim sanirim burda da ??
Ben biraz ugrastim ama kecelerle mukemmel seyler oluyor cok ugrasmadanda..
Ellerine saglik,saglikla kullansin pasa insallah :)
Artik zor zamanlar di mi?
Dogum,endise,bekleyis,ozlem hersey karisiyor..

Yerlesme kanamasidr diye tahmin ediyorum bende ama bi oontrole gitsen daha faydali olur..Risk var mi ogrenmis olursun,dikkat et sen yine de..

Selam kizlar;
Bende aralik annesiyim insallah. 19+5 haftalik paşam. Allah bi nefeste kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiinn,hayirli olsun minisiniz :)
Saglikla kavusun insallah..
Okudukca bende heyecanlaniyorum..
Hamilelik cok guzel birsey tadini cikarin :)

Şekerli olan herşey dahada mahfediyo ama ekmek iyi gelir muhtemelen deniyim onu. Ayyy inşallah hayırlısıyla bi alsaydım paşamı kucağıma. O günler hiç gelmiycek gibi 😣😔

Dene canm bana o iyi geldiydi tam çiğneme boğazından geçtiğini hisset alırsın ah ah banada öle oluyodu doğmayacak o günlerini görmeyecm gibi geliyodu bide çok daralmiştm artık o yüzden zaten bekleyemedim daha fazla :) senin kaç haftan kaldı şimdi

Çok saol canm. Bende kapı süsümü, hastahanede dağıtıcağım çikolatalarımı kendim yaptım. takı yastığımı ve mevlütte dağıtılıcak ikramlıklarıda kendim yapıcam. Hem bence insanın emek vererek evladı için bişeyler yapması yapabilmesi çookk güzel.

Amiiinn inşallah sağlıkla kullanır.

Son günlerim anlattığım gibi biraz sıkıntılı hatta baya sıkıntılııı :-( artık günler bana inat geçmek bilmiyo sanki. Bi an önce doğurmak bebeğime dokunmak istiyorum. 👶❤️

Şükür inş yine tekrarlamaz sen napıyosun nasıl gidiyo annelik :)

36+6 olduk artık. Normal doğum olucağı için inşallah çok bekletmez beni diye dua ediyorum valla beklemeye gücüm kalmadı artık. Paşanın gönlünü bekliyoruz yani :-D

Oo az kalmış inş çok kolay olur bir ıkınmada çıkar :) şu günler hiç geçmez zaten biran önce olsun istersin benim denemediğim şey kalmamıştı :)

benimde ogluşum olcgı içn bende sade yaparm malzemlerini alp yapcm bitince paylaşırm :))

Hersyde bisi var diyolar neyapcaz anlamadim valla damlada bitkisel bi damla asm den onermislerdi ama baya faydsi oluyor farkettirdi yani dut arttirici

Kizlarrr nevar ne yokk bebileer ne alemde kilolar boylar gobusler gitgide buyuyorr :) nerefooon hg canim cok ozledik seni pasana gecmis olsn ccoook uzuldm ya ic ceke ceke aglamalari ne kotu bizimkide 14tu sariligi allaha sukur suan azbisi gozlerde kaldi minicikler ya 4gun sonra asimiz var betul cok guzel olmus citcitliniz

Hb canım sezeryan sonrası aşırı sıkıntı yaşadmda şükür şimdi geçti işimi falan yapıyorm 11 günlük oldu teyzesi :) sarılığı tekrar edecek diye korkuyorm kakayla çişle atar dediler günde iki kere mama veriyorm o yüzden seninki düşükmüş benimkininde gözlerinde 20 riskliymiş bide sana şu ev tipi ana kucağını soracaktm chiconunkini aldm çocuk içine yatınca gömülüyo içine rahat edemiyo acaba daha erkenmi onu kullanmak için bilemedm bide yanları dar tam geliyo senin bebiş nasl nasil gidiyo annelik :)

Teşekkr ederim canm. Kızçe nasıl büyümüştür kesiiiiinn. Günler herkes için çabuk geçiyoda. Bi benim için geçmiyo valla... 😪

Az daha sabir :) sizin de bi sabah kavustuk haberinizi alacaz insallah :)
Zor gercekten hatirliyorumda,bazen ozluyorumda..

Şükür inş yine tekrarlamaz sen napıyosun nasıl gidiyo annelik :)

Iyiyiz cok sukur :) Alistik artik birbirimize bayaa acken farkli uykusu gelince farkli vs,3 ay bitiyor bu hafta :)
Cabuk geciyor :)
Buyume atagi geciyor 2 gundur :) kesifler hic bitmiyor anlayacagin..

Buarada sariligi en cok anne sutuyle atar..
Yani ne kadar cok emip ne kadar cok iserse :)))

Hersyde bisi var diyolar neyapcaz anlamadim valla damlada bitkisel bi damla asm den onermislerdi ama baya faydsi oluyor farkettirdi yani dut arttirici

Damla olarak ilk defa duydum..
Ismini soylersen danismak isterim asm'de ki ebemize..
Bende hep bisyler yapiyorum gerci :)
Artik 3 aydan sonra zaten bebege gore sut olurmus ama bakalim..

Son düzenleme:

Ohh maşallah annesi büyüttün sen bebişi kocaman olmuş ne güzel darısı bana olsun inş :)

Bende mama vermeye basladiktan sonra sariligi azaldi ohh 11gunluk he maasallah biz 28gunluk olduk ayin 8inde dktr kontrolune gitcz bakalm kilosu kac olmus senin pasan kac kilo dogdu..bide resim yuklemedin hic merak ediyorzz..Puseti diyorsun sanirm evet biraz gomuluyor bebeler icinde ortasina alttarafa gelecek sekilde battaniye yada incecik minik yastik koy belini desteklesin ben oyle yapiyorm evin bikacgundur baslsdim bende kullanmaya banyoya tabure koyuyorm mirac oturuyor kizida pusete koyuyorm ben dus alirken ikiside gozumun onunde oluyor mirac kucukken onada aynisini yapiyodum :)) ama chicconunki cok daha derin ve dar benimkini magazadan almistik ama markasini hatirlamiyorm
Evet buyuyorzzz ben farketmesemde gorenler oyle diyor :)) boncuk kizim benim gozleri renkli insallah degismz :)

Eklentiler

• $1407260669497.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 38
Ben grip oldum ve sezeryan yerimin sol kismi kizarmis felaket agriyor yeni amrliyat olmus gibi canim yaniyor

Ben grip oldum ve sezeryan yerimin sol kismi kizarmis felaket agriyor yeni amrliyat olmus gibi canim yaniyor

Ay canım ya çok geçmiş olsun daha lohusasn sen dikkat et ameliyat yerin neden öle oldu anlamadm hemen bi doktora git görün o ağrı kötü olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…