Kiz bana sonra pis hatun derler :)) massallah sezen ablaya buyudu buyudu kac kilo oldu simdi boyu kac oldu baya farkettimi minik kizce..o sicaklara bende isyan ediyorum inan sadece kizi yikarken iyi sonrasi azcik serin olsa iyi olur :)) klima taktircaktk nasil olsa kullanamiycaz sulu sogutucu aldik hem havayida temizliyor ama onu bile cok nadir aciyorm bu sene nem cok yuksek yapis yapis oluyorz...bide ne sorcaktm sana mama olarak ne veriyosun bide kac cc
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani onlar gidince daha guzel yaparsin diye dedim :)
Dogdugunda 50 cm 2640 kg kafa capi 35ti
1.ay 54 cm 3600 kg kafa capi 37.5
2.ay 56 cm 4700 kg kafa capi 40 ti,
Bakalim 1 hafta sonra 3. ay bitiyor kocaman oldu :) Farketmez mi hemde nasil :) ufak gelenleri kaldirdik cok :))))
Cok sicak gercekten..
Ben suan gunde 1 kez veriyorum mama 90 cc,mamalarin arkasinda yaziyor hesaplar ama emdikten sonra 90 cc tam denk geliyor suan..Aptamil veriyorum ama degistirecegim doktora sorup Golden Goat dusunuyorum..
Bilmiyorum ki ...herseyden SIKILIYORUMSaol canm yaa. Senin cann neden sıkkın hayırdır canım :-(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarin aksama okadar kalabalik misafirim varki sormayin esim mangal yapalim dedi..nerdeyse bi 20kisi oluruz benim ev kalk gidelim diyor :)) mutfak dolaplari banyolar toz camlar camasirlar tavan yapmis durumda bakalim yetisecekmi :)) saldim cayira yapmisim resmen :))
Masallahh kizimiza benimkide okadar olcakmi ki teyzesi bizim kiz 37+1 boy45cm kilo2900 36cm kafa capi biraz kisa annesi gibi babasi gibide kafasi buyuk :)) bas olcumu hep ilrden gidiyodu bide normal dogum olsaydi 40haftayida doldursaydi kocaman kafasi olurdu heralde:)) 32haftalikken 37haftaya denk geliyodu kafasi dktr genetik dedi gercektende esimin tarafi hep koca kafali :)) ben bebelac kullandim gaz yapti 2gun kaka yapmadi simdi sma anne sutune en yakin diye ondan veriyorm kusturuyor aptamil hakkinda pek iyi seyler duymadim bence hemen o diger mamaya gec ismini hic duymadim ya o mamanin bi arastirayim bende 30yada 60cc veriyorm ama gunde 3kez oluyor bazen bugun 2kez 60cc verdim ama sutum cok azaldi..damla aldim bakalm faydasi gelcekmi
Bilmiyorum ki ...herseyden SIKILIYORUMsicak bide cok capuk sinirlenip uzuluyorum herseyi kafama cok takiyorum..dusun bir gecmisi bile.dusunup agliyorum karisik biraz
Anammm seninde benim gibi misafirin bitmedi :) benimde gorumcem osmaniyeden geldi simdide inlari davet etmm.gerekir ama bende takat kalmadi...cok yorgun hissediyorum kendimi bukadar harekete bide ellerde ve ayaklarda sisme oldu...gelde sinir olma
Slm kızlar nasılsınız şu hastalıklardan sayfaya giremiyorm şimdide bebeğimde sarılık çıktı değeri 19 du 7 ye düştü şükür 2 gün ışın tedavisi gördü çok kötüydü kızlar onu ölece çıplak gözünde bandajla bırakmak çok zoruma gitti bide ağlaya ağlaya uyumuş düşünün emzirmeye onlar ne zaman çağırırsa gidiyodm şimdi şükür eve geldik dün gece ama hala içini çekiyo ellerini çekiyo birsürü kan almışlar neyseki çok durmadık geçti gibi bişey şimdi biraz kendime geldm moral olarak sizleride özledim valla hiç konuşamıyoruz bi sıkıntı yoktur inş
olsun canım bende öyle yapıcm mewlte yakn alıcm önce alsam olmaya bilir oyuzdn bi kc gün önce alırm anca :)Aynen öyle canm. Teşekkr ederim. Babamız osmanlı ile ilgili herşeye aşık olunca mevlüt kıyafetinide şehzade takımı alıcakmış. 😁😍😊 muhtemelen mevlüte 1 hafta kala falan kilosuna göre alırım.
acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir
Çok geçmiş olsun canm. Allahın izniyle kısa sürede atlatmışsınız. Şimdi nasıl bebiş ? Sen nasıl oldun ağrıların geçmiştir inş.
Atlattık şükür canım bende iyiym artk toparlandım evimin işini yapabildim sen nasılsın nasıl gidiyo son günler
allah kolaylık versin canım sana :) iyiz bizde byram falan derken gremedim şimdi kaynımın dügunu var bu hafta snu telaş var bi türlu gremyordum yorgunlukta olunca hç gremedim buraya :) benim braz kaslmalarm oluyor nrmal mi bilmiyorum randvm haftaya cuma ama sıklaşrsa gtmeyi düşunyorum bazn 3 dk 5 dk arayla kaslmam oluyo agrm oluyo rahmimde göbegm büydü iyice sıcklarda zorluyor rabbim yardımcmz olsun . senin kızçen nasl ikinzde iyisnizdir inş :)Yarin aksama okadar kalabalik misafirim varki sormayin esim mangal yapalim dedi..nerdeyse bi 20kisi oluruz benim ev kalk gidelim diyor :)) mutfak dolaplari banyolar toz camlar camasirlar tavan yapmis durumda bakalim yetisecekmi :)) saldim cayira yapmisim resmen :))
çok güzel olmuş canım güle gûle giydr inş bende mi yapsam ne çok begendim :)Eki Görüntüle 1207576
Bu bitmiş hali. Harfleri daha düzgün yerleştirip diktim. 👍
çok güzel olmuş canım güle gûle giydr inş bende mi yapsam ne çok begendim :)
Çok sevindim iyi olmanıza canm yaa. Maşallah ☺️ bende bi yandan doğum temizliği yapıyorum ev karmakarışık. Bi yandan oğluşumun son hazırlıklarını tamamlıyorum. Daha fazla beklemek istemiyorum artık. Şu iki üç gündür ayaklarım şişti 😔 bugüne kadar hiç ödemim yoktu hiç şişmemiştim ama şimdi ayaklarım şişti. Çıldırıcam 😪 artık yatamıyorum. Yatınca kalkamıyorum. Bebek çok fazla baskı yapıyomuş kilosuda ağır olunca doktor doğuma kadar zorluycak seni dedi. Tam bi faciayım yani. İsilik bile oldum 😰😰😰 napıcam bilemiyorum. Midemin yanmasından hiç bişey yiyemiyorum. Su içsem midem yanıyo 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?