Bende mama vermeye basladiktan sonra sariligi azaldi ohh 11gunluk he maasallah biz 28gunluk olduk ayin 8inde dktr kontrolune gitcz bakalm kilosu kac olmus senin pasan kac kilo dogdu..bide resim yuklemedin hic merak ediyorzz..Puseti diyorsun sanirm evet biraz gomuluyor bebeler icinde ortasina alttarafa gelecek sekilde battaniye yada incecik minik yastik koy belini desteklesin ben oyle yapiyorm evin bikacgundur baslsdim bende kullanmaya banyoya tabure koyuyorm mirac oturuyor kizida pusete koyuyorm ben dus alirken ikiside gozumun onunde oluyor mirac kucukken onada aynisini yapiyodum :)) ama chicconunki cok daha derin ve dar benimkini magazadan almistik ama markasini hatirlamiyorm
Evet buyuyorzzz ben farketmesemde gorenler oyle diyor :)) boncuk kizim benim gozleri renkli insallah degismz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende günde iki kere veriyorm işte aman gecem gündüzüme karıştı hergün bi huy değiştiriyo şimdide uyandığında akıllıca yatmıyo uyuyana kadar emmek gögsümde durmak istiyo beşiğe koyuyorm ağlıyo benimki 3.330 doğdu dört gün önce tartıldı 3.470 çıktı çok küçük ya elimden kayıyo resmen korkuyorm :) ay şu anakucağı çok canımı sıktı ölece kaldı kullanamıyorm dar dediğin gibi
Kiz ne kucugu massallh benimki anca okadar olmustur bak o huy benin kizdada var surekli gogsumde durcak sabaha kadar emisiyoruz gunduzde oyle emmesede memik agzinda durcak yatirdigmda agliyor okadar uykusuzumki anlatamam...daha dur binbir huy degistircekler keske anadizi alsaydin
Ay ne bilim ya bugünde bi tatsızm içim mutsuz lohusa depresyonu geçiriyorm sanırım of of bak seninkide benim oğlan gibi biz alıştırdık işte böle yapacak bişey yok :)
Bence bizim kokumuzu ariyolar bizim alistirmamiz degil onlarin kendi huyu simdi yanimda yatiyor hickirip guluyor bi tatliki sorma teyzesi dun yikadim cok agladi korktu uzuldum niye boyle yapti normalde bukadr aglamazdi korkmazdi...mama olarak ne kullaniyosun bide kac cc veriyosn..lohusa sendromu cok kotu bisi yaa ama ben yasadigim hastaliklardn agridan sancidan cenazeden dolayi hic o sendroma giremedim firsatim olmadi :)) simdide sol dikis tarafim ici resmen aciyor ya
Ohh maşallah annesi büyüttün sen bebişi kocaman olmuş ne güzel darısı bana olsun inş :)
Ben grip oldum ve sezeryan yerimin sol kismi kizarmis felaket agriyor yeni amrliyat olmus gibi canim yaniyor
Kiz ne kucugu massallh benimki anca okadar olmustur bak o huy benin kizdada var surekli gogsumde durcak sabaha kadar emisiyoruz gunduzde oyle emmesede memik agzinda durcak yatirdigmda agliyor okadar uykusuzumki anlatamam...daha dur binbir huy degistircekler keske anadizi alsaydin
bende günde iki kere veriyorm işte aman gecem gündüzüme karıştı hergün bi huy değiştiriyo şimdide uyandığında akıllıca yatmıyo uyuyana kadar emmek gögsümde durmak istiyo beşiğe koyuyorm ağlıyo benimki 3.330 doğdu dört gün önce tartıldı 3.470 çıktı çok küçük ya elimden kayıyo resmen korkuyorm :) ay şu anakucağı çok canımı sıktı ölece kaldı kullanamıyorm dar dediğin gibi
Aynen kokuyu istiyolar işte oy yerim ya onlar öle gülünce insan dayanamıyo bırakmak istemiyo kucaktan :) sudn birden irkilmiştir olur arada benimkindede oluyo sma kullanıyorm mamayı 40 cc verdim şimdi arttırm biraz ama benimki beni emiyo kusuyo hemen birsürü mamadada aynısını yapıyo o yüzden sürekli emme halinde
Ay evet canım ya senin öle geçti doğru benimde eşim izmire gitti ya ordan ihale aldı 10 güne bi gelecek artık onunda etkisi oldu pek iyi değilim ya aman senin dikişler nie ağrıyo şimdiye kaynamıştır bence bi doktora gitte göster ulturasonla bakıyolar
Dogunca kurtulmuyormussun di mi simdi 1 derdine bircogu eklendi :)))
Buyuyorlar canim gor bak seninkide hemen buyuyecek cok keyifli :)
Gecmis olsun canim..
Bence de gorunmende fayda var icten bi sorun olmasinda..
Kizlar yeniyken nereeyse hepsi memede uyur :)
Gerci shr deneyimli zaten ama :)))
Emzirin bol bol daha saatli olmaz minisler,onlar emdikce sutunuz ayarlanir..Eger sorun yoksa ac kalip huysuzluk etmiyorsa sirf sarilik icin mama vermeyin derim,verdiginiz mama kadar emmedigi sizde kalir ki gogusun kendini bosaltmasi daha iyi..
Sarilik zaten cabuk gecmiyor elbet gececek,gozlerden hele cok uzun sure sonra gidiyor..
Bireey daha ekleyim biliyorsunuzdur ama 2 saatten fazla anakucagi zararli,ki zaten sizinkiler daha cok kucuk bence araba harici zorda kalmadikca daha kullanmayin,disari cikarkende alttan desteklemeyin cunku onlar bebeklere gore tasarlanmis zaten ve yandan zarar gormesinler diye oyle
Dogunca kurtulmuyormussun di mi simdi 1 derdine bircogu eklendi :)))
Buyuyorlar canim gor bak seninkide hemen buyuyecek cok keyifli :)
Gecmis olsun canim..
Bence de gorunmende fayda var icten bi sorun olmasinda..
Kizlar yeniyken nereeyse hepsi memede uyur :)
Gerci shr deneyimli zaten ama :)))
Emzirin bol bol daha saatli olmaz minisler,onlar emdikce sutunuz ayarlanir..Eger sorun yoksa ac kalip huysuzluk etmiyorsa sirf sarilik icin mama vermeyin derim,verdiginiz mama kadar emmedigi sizde kalir ki gogusun kendini bosaltmasi daha iyi..
Sarilik zaten cabuk gecmiyor elbet gececek,gozlerden hele cok uzun sure sonra gidiyor..
Bireey daha ekleyim biliyorsunuzdur ama 2 saatten fazla anakucagi zararli,ki zaten sizinkiler daha cok kucuk bence araba harici zorda kalmadikca daha kullanmayin,disari cikarkende alttan desteklemeyin cunku onlar bebeklere gore tasarlanmis zaten ve yandan zarar gormesinler diye oyle
Valla doktora gitmeye korkuyorm hic agri sanci kalmamisti bugun3.gun kalkarken yatarken felaket oluyorm esimede dedim insallah basimiza bi is acmaz bu dikisler diye bikac gun daha bekliycem kizin kontrolune gittigmde goruscem doktorla
Plojom ac kalip huysuzluk ediyor bi oglene dogru bu saatlerde bide gece yatarken 60cc veriyorm gunde iki keze dusurdum normalde surekli emziriyorm tokta olsa gogsumu istiyor mastit olan gogsumde hic sut yoktu zaten damla kullanmaya baslayinca biraz farketti ama ben yinede onuda surekli emziriyorm..ana kucagi demen gibi yandan zarar gormesin diye derin ama yatirdigmzda garipler iki buklum oluyor ben evde mecbur kalmadikca koymuyorm cok nadir misafir odasina yada banyoya gircegim zaman zaten iki besigim var gunluk oturma odamda yatak odasnda ama is yaparken mecbur mirac kardesiyle cok fazla oynasmasin diye yanima getiriyorm koltuga yataga falanda yatirmiyorm hem oturulan yerler hemde mirac cok hizlica kosup kendini koltuga yada yataga atiyor ama asm ye yalniz gittigim zaman senin demen gibi altini desteklemeden kullaniyorm arabada falan..esimle gittigim zamanda port bebeye koyuyorm battaniyeye sarmadan hem ezilmiyor hem rahat oluyor
Nasilsiniz arrkdslar inslah hersey yolunda...ben ev is mekik dokuyorum esimle konusucam devredicem isyerini veya gitmicemmmmmmm....offff sicak c.bakim yapmak iskence agda yapinca belim kopuyor.
Herseyi ablma yuklemek de olmuyor
Valla doktora gitmeye korkuyorm hic agri sanci kalmamisti bugun3.gun kalkarken yatarken felaket oluyorm esimede dedim insallah basimiza bi is acmaz bu dikisler diye bikac gun daha bekliycem kizin kontrolune gittigmde goruscem doktorla
Plojom ac kalip huysuzluk ediyor bi oglene dogru bu saatlerde bide gece yatarken 60cc veriyorm gunde iki keze dusurdum normalde surekli emziriyorm tokta olsa gogsumu istiyor mastit olan gogsumde hic sut yoktu zaten damla kullanmaya baslayinca biraz farketti ama ben yinede onuda surekli emziriyorm..ana kucagi demen gibi yandan zarar gormesin diye derin ama yatirdigmzda garipler iki buklum oluyor ben evde mecbur kalmadikca koymuyorm cok nadir misafir odasina yada banyoya gircegim zaman zaten iki besigim var gunluk oturma odamda yatak odasnda ama is yaparken mecbur mirac kardesiyle cok fazla oynasmasin diye yanima getiriyorm koltuga yataga falanda yatirmiyorm hem oturulan yerler hemde mirac cok hizlica kosup kendini koltuga yada yataga atiyor ama asm ye yalniz gittigim zaman senin demen gibi altini desteklemeden kullaniyorm arabada falan..esimle gittigim zamanda port bebeye koyuyorm battaniyeye sarmadan hem ezilmiyor hem rahat oluyor
Evet canım öle yapıyo kırkı çıkana kadar çok huy değiştirirlermiş şimdide emiyo gögsümde uyuyo çekiyorm uyanıyo sonra geri istiyo veriyorm yine aynısını yapıyo yatırıyorm ağlıyo yani illa böle olacak üç kere emecek sonra kusuyo birsürü hepsini geri acıkıyo sütümde sulumudur nedir tok tutmuyo galiba şaştm kaldm valla küçücük boyuyla parmağında oynatıyo :) artık kestm mamayı canım çünkü baktm gögsümü istemiyo korktm bırakacak diye anakucağı kaldı ölece kullanamıyorum dışarı çıkarken kullanmak için puset aldm arabayada takılandan oda düz durmuyo yatıramıyorm onada yada ben bilmiyorm oda ölece kaldı
Nasilsiniz arrkdslar inslah hersey yolunda...ben ev is mekik dokuyorum esimle konusucam devredicem isyerini veya gitmicemmmmmmm....offff sicak c.bakim yapmak iskence agda yapinca belim kopuyor.
Allah korusun Mirac atlar valla farketmez cocuk bide..
Acaba gectikce rahim toplandikca sizi mi hissediyorsun ki?
Sakin gec kalma canim 1 gun bile degerli goremedigin birsey sonucta..
40 yalanina inanma :)
40 olunca hicbisy olmuyor :))))
Cikincada degisiyor hep..
Puseti tam koltugun arkasina bebisin yuzu arka cama bakacak sekilde koyup o ön koltukla sıkıstırıyorum ben
Biraz daha buyusun daha rahat olur ama kucukte olsa trafikte pusetle olmak faydali..
Kızlar bişey sorucam benim sütümün rengi tam beyaz değil hani böle süte su karıştırırsında rengi açılır bozarır gibi olur ya aynı öle sizinkidemi öle onu merak ettim benimki hiç uyumuyo bir saat belki sonra uyanıyo saatlerce emmek istiyo yatırıyorm tekrar uyanıyo tekrar emiyo sütümde geliyo onlada alakalı değil aklıma rengi geldi acaba yağlı değilde çocuk doymıyomu anlamadm
Inan bekarligimdan beri agda yaparim ama ilk dogumdan sonra okadar korktumki 2sene yapamadim uyusukluk falan hersey normale dondu tekrar agdaya basladim 1senw gecmeden yine hamile kaldim hamileligimn son zamanlari guvendigim temiz kuaforume gittim gayette rahat ettim ama simdi yine korkuyorum zaten mutlaka kuafore gidecem ama nasil olcak kacgundur aklimda o var agda zamanida geldi 11gun sonra kirkimda cikiyor sen naptin kirkin cikinca agdami jiletmi ben napcammm yaaa uffIyiyiz cok sukur kizcemle,hersey yolunda misafir agirladik bugun :)
Zaten dogum olunca ablan yalniz kalmayacak mi? Gecici eleman fln bulsaniz?
Birsey sormak istiyorum sezeryanli bayanlara agda yapiliyor mu?
Gerci ben zaten hic disari gitmedim ama simdilik yapmadigim icin merak ettim :)
Bak bende arabaya oyle yerlestiriyormAy ne bilim ya ozaman yandım desene :) hım puseti öle denemedim dışarı çıkınca iyi oluyoda kullanamadık bakalm yarın doktora gidecez bi deneyecem
Ilk bir hafta sutum sapsariydi yagliydi zaten buyukler agiz sutu derler cok yagli ve bebege yararli olur derler hatta 9poset sagip 200cc lik doldurup d.dondurucuya atmistim simdi 6poset fln var eger sutum gitmeseydi dahada cok atardim..ama simdi resmen su renginde birazda beslenmemize dikkat etmek lazim duzenli yemekte onemliKızlar bişey sorucam benim sütümün rengi tam beyaz değil hani böle süte su karıştırırsında rengi açılır bozarır gibi olur ya aynı öle sizinkidemi öle onu merak ettim benimki hiç uyumuyo bir saat belki sonra uyanıyo saatlerce emmek istiyo yatırıyorm tekrar uyanıyo tekrar emiyo sütümde geliyo onlada alakalı değil aklıma rengi geldi acaba yağlı değilde çocuk doymıyomu anlamadm
Allah korusun Mirac atlar valla farketmez cocuk bide..
Acaba gectikce rahim toplandikca sizi mi hissediyorsun ki?
Sakin gec kalma canim 1 gun bile degerli goremedigin birsey sonucta..
40 yalanina inanma :)
40 olunca hicbisy olmuyor :))))
Cikincada degisiyor hep..
Puseti tam koltugun arkasina bebisin yuzu arka cama bakacak sekilde koyup o ön koltukla sıkıstırıyorum ben
Biraz daha buyusun daha rahat olur ama kucukte olsa trafikte pusetle olmak faydali..
Iyiyiz cok sukur kizcemle,hersey yolunda misafir agirladik bugun :)
Zaten dogum olunca ablan yalniz kalmayacak mi? Gecici eleman fln bulsaniz?
Birsey sormak istiyorum sezeryanli bayanlara agda yapiliyor mu?
Gerci ben zaten hic disari gitmedim ama simdilik yapmadigim icin merak ettim :)
İyim ben şükür bebekle uğraşıyorm işte ay artık sen ağırlaştın çok zor olur bide kuaförlük iki katı yorucu dinlenmen lazm senin artık bi şekilde ayarla
Senin bu aralar kendine dikkat etmen lazim ablanda anlayisli biridir eminim mutlaka yardimci birini bulun yine kendini iyi hissettiginde ugrarsin...ben bu arada evlerdeyim napim kocaman karnim kaldi 42bdn etek giyiyorrmama omuzlar hic yok cok zayif bi acayip oldu vucudum ona sikiliyorm coluk cocuk evlerdeyim iste :)) bide unutmadan soyleyim bir cocuk hic cocukmus ikinci olunca anlarsin ne demek istedigimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?