Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

[QUOTEderrinn 01479, member: 598290"]Burdaym canım biraz sorun var siteye giremiyodum . Daha dogurmadm ama hayrlısyla bi dogsa zaten dört gözle beklyorum hergun bugun olcak mı diye :) ben zorda kalmadkca yüksek evde otrmam vala. Gttim canım agrılarmı söyledim nrmal dedi nst de daha fazla sancm çıktı ama dr normal dedi haftaya cuma tekrar gitcem eger ozmana kadar gelmezse tabi :) suyumz falan nrmalmiş eger haftayada dogmazsa hergün nstye baglcm dedi artk harektlerni say azalma olursa hem gel dedi artk takipteyiz :) dünde çarşya gtmiştm biraz fazla yürdm yordum kendimi galba akşamdan beri belimde agrı var dinlenmeye çalşyorum bugunde . Sen napyosun bebişten haber var mı sancılarn oluymu :)[/QUOTE]
Canim benim kasilmalarim cok fazla bugun bebegim bir kenarda durup kasiliyor sali yada carsamba bende gidicem dun gece cok fazladi sertlesme karnimda ...bilmiyorum hic eskisi gibi harektli degil daha fazls kasilma var

Canim benim kasilmalarim cok fazla bugun bebegim bir kenarda durup kasiliyor sali yada carsamba bende gidicem dun gece cok fazladi sertlesme karnimda ...bilmiyorum hic eskisi gibi harektli degil daha fazls kasilma var[/QUOTE]
Hadi bkalım hayrlsıyla bi dogsalar bna dr um hareketlerni bi gün öncesine göre degerlendrceksin dedi benimde sanki hareketleri yavaşladı gbi ama sagliklı bi şekilde alalm tosuncuklarmzı kucğımza :) benimde belim ve sırtımda bi agrı var dün akşamdan beri hala devam ediyo

[/QUOTE]
Hadi bkalım hayrlsıyla bi dogsalar bna dr um hareketlerni bi gün öncesine ghayirli gerlendrceksin dedi benimde sanki hareketleri yavaşladı gbi ama sagliklı bi şekilde alalm tosuncuklarmzı kucğımza :) benimde belim ve sırtımda bi agrı var dün akşamdan beri hala devam ediyo[/QUOTE]
Canim yaa az kaldi artik bence ben bu hafta dogururum gibi geliyor...kismet bakalim hayirlisi ...agirlastikca belimiz tasimiyor :)

Hadi bkalım hayrlsıyla bi dogsalar bna dr um hareketlerni bi gün öncesine ghayirli gerlendrceksin dedi benimde sanki hareketleri yavaşladı gbi ama sagliklı bi şekilde alalm tosuncuklarmzı kucğımza :) benimde belim ve sırtımda bi agrı var dün akşamdan beri hala devam ediyo[/QUOTE]
Canim yaa az kaldi artik bence ben bu hafta dogururum gibi geliyor...kismet bakalim hayirlisi ...agirlastikca belimiz tasimiyor :)[/QUOTE]
ewet canım taşyamiyoruz artk. Hadi bkalm inş sende bende bu hafta dogururz :)

Inslhhhh oanki duyguuu bambaska inslh saglikla kavusuruz :)...bu aksam oturma odasina baza getirtticem....yatak yapacam oturma odasina gelip giden cok olur hem bende kalkmamis olurum :)...

Inslhhhh oanki duyguuu bambaska inslh saglikla kavusuruz :)...bu aksam oturma odasina baza getirtticem....yatak yapacam oturma odasina gelip giden cok olur hem bende kalkmamis olurum :)...
Bende öyle yapıcm bide sobalı ev oldugundan soguk odada yatramam ogluşumu :) yattgm koltuga sereceklerim hazr misafr odamda duruyo hastanedn gelince kv dem yapıckmış yatgmı sen hazrla ne serecgni ben eve geldgnde yaprım yatagnı dedi saolsun :)

Evettt canim boyle yapmak daha mantikli....hem soguktan koruyucaz hem yani basimizda olcak :) benimde artik hazir :)

Evettt canim boyle yapmak daha mantikli....hem soguktan koruyucaz hem yani basimizda olcak :) benimde artik hazir :)
Ewet canım en iyisı öyle benimde agri gryo belme kasiklarma sanki suyum patlck gbi oluyorum ama şiddtli agrilar ve düzenli agrılar hala yok :)

Nasilsiiinnn?
Alistirma mi yapiyor yoksa merak ettim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-mayis-anneleri.642096/page-3948

Bnm kizcenin bi kac karesi tatilden teyzesi gormek istersen
Oyyyy 41 masallah ...cok tatliiiiRabbim saglikla buyutmesyi nasip etsin ..aminnn.benim morelim sifir Dun doktr gittiim alttan bakti ve acilma var dedi.sevineyim derken yatisini yapalimmi deedi sunni sanci verekti kabul etmedim...sancin fazla olunca gel dedi buaksam yada yarin dogum olur dedi ama bendebisey yok asiri degil hala fazlalasmadi ...neyapacagimi bilmiyorum sancim duzenli degil...saatte 1 oluyor 20 saniye kadar geciyor

Ewet canım en iyisı öyle benimde agri gryo belme kasiklarma sanki suyum patlck gbi oluyorum ama şiddtli agrilar ve düzenli agrılar hala yok :)
Sakin sanci geldiginde stres yapma...hayirlidiyla gelsin..benim sancilarimda oyle ..dun doktr yatis yapalimdedi kabul etmedim yanlismi yaptim bilemiyorum ..gerci neyapacagimida bilmiyorum

Amin canim cumlemize insallahh..

Tahmini ne zamandi?
Erken geldi banada..Beklenebilir sonucta kontrol altinda oldukca ikinizdede bi sorun yoksa..Strese sokma kendini icinden nasil geldiyse dogrudur..

Amin canim cumlemize insallahh..

Tahmini ne zamandi?
Erken geldi banada..Beklenebilir sonucta kontrol altinda oldukca ikinizdede bi sorun yoksa..Strese sokma kendini icinden nasil geldiyse dogrudur..
2 ekim ama doktr hem acilman var hemde suyun azalmis dedi...acaba yatisi kabulmu etsem neyapsam ...veya sancilarim nadil duzene girerki kafam allak bullak bebisimide dusunuyorum (((((

2 ekim ama doktr hem acilman var hemde suyun azalmis dedi...acaba yatisi kabulmu etsem neyapsam ...veya sancilarim nadil duzene girerki kafam allak bullak bebisimide dusunuyorum (((((

Yatisi kabul etsen ama sanci almasan hemen kontrol altinda beklesen olmaz mi ki?
Ya da sık sık yani hergun kontrole gitmen lazim?
Bilemedim canim oyle ince bir cizgi ki cok buyuk sorumluluk..
Hutma yesen bol bol,merdiven inip ciksan boyle yapilan seyler var ya?
Dilerim en kisa zamanda saglikla,kolaylikla kendiliginden baslar..

Hersey bir kenara en onemlisi saglikla kavusmak cok cok dusunmeyede gerek yok..

Sakin sanci geldiginde stres yapma...hayirlidiyla gelsin..benim sancilarimda oyle ..dun doktr yatis yapalimdedi kabul etmedim yanlismi yaptim bilemiyorum ..gerci neyapacagimida bilmiyorum
Hadi bkalm bebis geliyo dmek :) canım hayrlsıyla kurtlursun inş olsun sıkma canıni eger dr un eve gtmene izn verdiyse dmek fazla ciddi bişey yok ama sen agrlarını takip et siklaşnca gt kontrle yine.
Ah bide benim paşam dogsa yüryemyorum artk kasklarm patlick gbi agri ve acı var hayrlsiyla bende kurtlrum inş .

Hayırlısıyla sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın canm inş. Umarım çok kolay bi doğum olur. Kızçeninde dediği gibi sıkıntılı bi durum olsa doktorn eve yollamazdı. Benide 2 kere eve yollamışlardı. Benimde açılmam yoktu ama sancım çok fazlaydı. Sen zaten anlarsın canm doğum sancısını ağrısını. Çünkü insan kendini daha iyi bilir. Bizimde bugün 1 ayımız doldu. Yarında mevlütümüz olucak inş. ;-)

Yıldzcım nasl oldun bebiş oldumu. İyisindr umarm inş kolay bi dogum yaparsnda paşanı sagliklı alrsn kucgna :)

canım ya dogum yapmşsın hayrlı olsun çok sevindim :) diger topikten ögrendim allah anali babalı büytsun inş kolay bi dogum olmuştr hikayeni paylaşırsan sevinirm bnada bilgi vermış olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…