Okul mu okuyorsun. Canım anlatsamda herkezde aynı şeyler olck diye bişey yok :) ben çok düzensiz adet oluyodm 2 2.5 ayda bir bu yuzdn ben hamile oldugumu 2 aylıkken ogrendim öğrene ne kadar hç migde bulantısı tiskinme yaşamadm bh akşam mutfakta limon yerken esim beni göruyo sen yapmazdn böyle sende var bişeyler diyo ertesi gün test yaptgmda ögrenyorum :) ben 6. 7. Aya kadar sıkıntı çekmedm çok rahattm sürekli gezdim elti aldık nişanında halay bile çektim :) dügunde bi kere ortada görundm okadar tabi :) ama 6 oldum artk taşıyamaz oldum sanki göbegm cok erken çıktı baya büyk iç karnım yok sanrım o yüzdn yol yüryemez oldum backlarm kasılyodu yolun ortasnda kalyodum annemle aram yürmece 5dk ama ben kendimi zor atardm oraya kask agrılarm başladı belim resmen ikiye ayrlcak gbi agrımaya başladı bide ogluşum aşagdaymş oyuzdn zorlamş beni karnımin altndan baglayarak çkardm dışarı öyle olunca erken dogum riski var dediler falan ama maşallah o riski atlattık simdi yalanca sancılar başladı kasıklarda agrılar arttı sanki çıkıckmış gbi oluyo sık wc ye çıkyosun aç kalamyodum ben hep bi yorgunlugum olmaya bşladı hep bi uyku hali falan back agrıları oldu ellermde vyuşma kollarda agrım başladı gaz sıkıntım oldu.Inşallah alırız sağlıkla kucağımıza :) Benim bir de okulum var.Yaşadığınız sıkıntılar neler bana biraz anlatır mısınız ?
canın inş dogum anında birakır bebegni ama birakmazsa sezeryan yaparlar çünkü tehlike yaratr dogumda allah yardmcn olsun seninde bebegninde . Üzlme sen içini ferah tutMrb kizlar benim bebeğimin gelmesine de on gün kaldi ama bir sorun var bir aydir kordon bebeğinin boynunda duruyor doktorun bir iki haftaya akar kordon birakir dedi ama hala oradakorkuyorum bbebeğim çok hareketli ama o kordon kafama takiliyor normal dogum u engeller mi ya da bebisime zarar verir mi nolur güzel şeyler diyin doktor pek birşey demiyor beklicez diyor sadece
Evet cnm saglikli olsun da yeter :) ayy aciktim..kac kilo aldin senAman zayf olsun nolck sagliklı olsun yeterki eskiler ne der canı içinde olsun gerisini boşver :) hem dogumu kolay olur zaten snra toparlıyolar çok cabuk . benimde bazen anidn bi griyo ay diye hopluyorum yerimdn beklyorum artk düzenli sancıları gózlüyorum resmen :) :)
Canim korkmaa yengemin de oyledi..hemde haberi yoktu..kordonn dolandigindan normal dogum yapti bebisinn boynuna 3 kez dolanmisti..cok saglikli massallah yegenim..Mrb kizlar benim bebeğimin gelmesine de on gün kaldi ama bir sorun var bir aydir kordon bebeğinin boynunda duruyor doktorun bir iki haftaya akar kordon birakir dedi ama hala oradakorkuyorum bbebeğim çok hareketli ama o kordon kafama takiliyor normal dogum u engeller mi ya da bebisime zarar verir mi nolur güzel şeyler diyin doktor pek birşey demiyor beklicez diyor
sadece
ben 20 kg aldım canım :)Evet cnm saglikli olsun da yeter :) ayy aciktim..kac kilo aldin sen
Evettt canim aynenn anlatiklarini bende yasiyorum..bazende baski oluyor sanki su patlicakmis gibi oluyor....artik bebislerimiz agirladtikca baski aci olyor ...canim sen yuruyus yapiyormusun...ben zaten asagda diyorum ama yinede yurumek lazimmisben 20 kg aldım canım :)
Yıldızcım bişey sorcm sana sende de oluyomu bilmyorum da benim bi kaç gündr rahimimde bi agrı ve acı var otrup kalkarken yatakta saga sola dönerken daha çok canım yanıyo sanki koparıp çekiyolar oramı gbi gelyo birdn çıkcakmış gbi oluyo sende de oluyo mu böyle
Evettt canim aynenn anlatiklarini bende yasiyorum..bazende baski oluyor sanki su patlicakmis gibi oluyor....artik bebislerimiz agirladtikca baski aci olyor ...canim sen yuruyus yapiyormusun...ben zaten asagda diyorum ama yinede yurumek lazimmis
Kötü canım yanıyo yaHaa bu arada ben 22 kilo almisim
Benimde oyle..ben fazla yurumuyoruminslh yyruyucem artik..evet comelmek ben 5.katta oturuyorum asansor yok :) oyuzden gunde 1 kez inip cikiyordum..ise gittimgimde 15 gundur evdeyim :) temizlik felan filan derken dun tekrar basladim inip cikmaya ...gezeyim azcik dedim :)Kötü canım yanıyo yabende yürüyorum canım dr bna yürû gezin devamlı yatma dedi bide bagdaş kurup otrmak ve merdiven çıkmakta kolaylaştrıyomuş . Beni geçmişn ama bende dha alablrm gbi gelyo dogum süresi uzarsa :)
plojovic post: 36900049 .!.:Aman huzursuzluk olmasin
Bebis temize gelsinde sonra bi sekilde hallediliyor
Ben 2 katli evin 1katnda otruyorum bugun yurudm biraz evde de genelde bagdaş kurup otruyorum arada yukarı merdvene çıkp iniyorum sessizce :) bkalım yarım dr a gdicem ne dicek alttanda muayne etmedi ama yarın agrım var acı hıssedyorum deyince bkack mıBenimde oyle..ben fazla yurumuyoruminslh yyruyucem artik..evet comelmek ben 5.katta oturuyorum asansor yok :) oyuzden gunde 1 kez inip cikiyordum..ise gittimgimde 15 gundur evdeyim :) temizlik felan filan derken dun tekrar basladim inip cikmaya ...gezeyim azcik dedim :)
Inslh dogumdan sonra kilolarimiz ucup gider
2 katli guzel valla keske bende 2 veya 3.cuBen 2 katli evin 1katnda otruyorum bugun yurudm biraz evde de genelde bagdaş kurup otruyorum arada yukarı merdvene çıkp iniyorum sessizce :) bkalım yarım dr a gdicem ne dicek alttanda muayne etmedi ama yarın agrım var acı hıssedyorum deyince bkack mı
Ay doğum bekleyen anneler .Acaba bende mi böyle olacağım .3 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve henüz 15-20 günlük dedi doktorum cok heyecanlıyım
Mrb kizlar benim bebeğimin gelmesine de on gün kaldi ama bir sorun var bir aydir kordon bebeğinin boynunda duruyor doktorun bir iki haftaya akar kordon birakir dedi ama hala oradakorkuyorum bbebeğim çok hareketli ama o kordon kafama takiliyor normal dogum u engeller mi ya da bebisime zarar verir mi nolur güzel şeyler diyin doktor pek birşey demiyor beklicez diyor sadece
Nerelerdesin...sendemi unuttun bizi :) hersey yolundadir inslh
Gozunuzaydiiinnn :)
Oyle cabuk geciyor kii bol bol tadini cikarirsin insallah :)
Saglikla kavudmayi nasip etsin Rabbim..
Oyyyy cok sevindim....iyi tatilerr bol bol dinlen tadini cikar....sezenide oppppp yerime
Son aylarda bu normal sadece cok dolanmamasi onemli yani senin takip edebilecegin bebisin hareketleri..
Bnm kiziminda 3 kez dolanmisti sezeryan oldum ama sezeryanimin sebebi bebegim son hafta ters dondu bnm,makat gelisliydi yanii..
Insallah saglikla kavusacaksiniz tam son gunlerinde uzme kendinide bebiside
Unutur muyum? Heyecanla bakiyorum oldu mu bebis diye :)
Tatildeyiz canim biz,giriyorum yaziyorum cikiyorum hemen fln o yuzren yazamiyorum pek,takip ediyorum ama :)
Oyyyy cok sevindimmmbol bol dinlennn iyi tatiller...sezenide oppp yerimee :))) dua et bizeeGozunuzaydiiinnn :)
Oyle cabuk geciyor kii bol bol tadini cikarirsin insallah :)
Saglikla kavudmayi nasip etsin Rabbim..
Son aylarda bu normal sadece cok dolanmamasi onemli yani senin takip edebilecegin bebisin hareketleri..
Bnm kiziminda 3 kez dolanmisti sezeryan oldum ama sezeryanimin sebebi bebegim son hafta ters dondu bnm,makat gelisliydi yanii..
Insallah saglikla kavusacaksiniz tam son gunlerinde uzme kendinide bebiside
Unutur muyum? Heyecanla bakiyorum oldu mu bebis diye :)
Tatildeyiz canim biz,giriyorum yaziyorum cikiyorum hemen fln o yuzren yazamiyorum pek,takip ediyorum ama :)
Oyyyy cok sevindimmmbol bol dinlennn iyi tatiller...sezenide oppp yerimee :))) dua et bizee
Derinnnn nerelerdesinnnn...dogurdunmu kizz yoksaaa :))))))) hayirlisiylaa inslh
Kendimi cok halsiz hissediyorum....dun geceden beri karnim tas gibi...kasiliyor habireSagol canim :) operiim..
Aklimdasiniz ediyorum,zaten artik her gordugumede bildigimede ediyorum Rabbim bu yollarda herkesin yardimcisi olsun..
Yok daha bebis :)
2 katli guzel valla keske bende 2 veya 3.cu
katta otursam asansorsuz 5.ci katakil kari degil ...Canim gittinmi doktr..bende hala bisey yok :) baslasin artik sancilarimiz
Burdaym canım nette biraz sorun var siteye giremiyodum . Daha dogurmadm ama hayrlısyla bi dogsa zaten dört gözle beklyorum hergun bugun olcak mı diye :) ben zorda kalmadkca yüksek evde otrmam vala. Gttim canım agrılarmı söyledim nrmal dedi nst de daha fazla sancm çıktı ama dr normal dedi haftaya cuma tekrar gitcem eger ozmana kadar gelmezse tabi :) suyumz falan nrmalmiş eger haftayada dogmazsa hergün nstye baglcm dedi artk harektlerni say azalma olursa hem gel dedi artk takipteyiz :) dünde çarşya gtmiştm biraz fazla yürdm yordum kendimi galba akşamdan beri belimde agrı var dinlenmeye çalşyorum bugunde . Sen napyosun bebişten haber var mı sancılarn oluymu :)Derinnnn nerelerdesinnnn...dogurdunmu kizz yoksaaa :))))))) hayirlisiylaa inslh
2 katli guzel valla keske bende 2 veya 3.cu
katta otursam asansorsuz 5.ci katakil kari degil ...Canim gittinmi doktr..bende hala bisey yok :) baslasin artik sancilarimiz
Burdaym canım nette biraz sorun var siteye giremiyodum . Daha dogurmadm ama hayrlısyla bi dogsa zaten dört gözle beklyorum hergun bugun olcak mı diye :) ben zorda kalmadkca yüksek evde otrmam vala. Gttim canım agrılarmı söyledim nrmal dedi nst de daha fazla sancm çıktı ama dr normal dedi haftaya cuma tekrar gitcem eger ozmana kadar gelmezse tabi :) suyumz falan nrmalmiş eger haftayada dogmazsa hergün nstye baglcm dedi artk harektlerni say azalma olursa hem gel dedi artk takipteyiz :) dünde çarşya gtmiştm biraz fazla yürdm yordum kendimi galba akşamdan beri belimde agrı var dinlenmeye çalşyorum bugunde . Sen napyosun bebişten haber var mı sancılarn oluymu :)Derinnnn nerelerdesinnnn...dogurdunmu kizz yoksaaa :))))))) hayirlisiylaa inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?