benm gözün aydın Sağlıkla sıhhatle büyüt inş bebeğini. Hikayeni bekliyoruzSlm alinti yapiyorum..herkesee cok tesk ederim...cok sukur yavrum yanimda :) dun aksam 7 de dogdu..gelicem inslh optum sizleri
Slm alinti yapiyorum..herkesee cok tesk ederim...cok sukur yavrum yanimda :) dun aksam 7 de dogdu..gelicem inslh optum sizleri
Amin canm. Sen kendini yorma dinlen. Aradada bizlere durumunu haber ver canm. İyice kendine gelince doğum hikayeni dinlemek istiyoruuuumm.Saolun kizlar...cokkk tsk ederim darisi bekleyenlere olsun...derrinnn cok guzel duygu en yakin zamanda kucagina alirsin.inslh :) nerefon betul plojovic gelicem ama misafirim cok fazla :) kv gorumcem bende kaliyor :)
inş canım bende bir an önce oglumu kucgma almak istiyorum iyice sabrsz oldum :) çok kafama takmaya bşladm hala nedn gelmiyo diye stres yaptim iyice galba bu durumda dogumu etkilyo olan sancılarmda kısa süre snra gidiyo.Saolun kizlar...cokkk tsk ederim darisi bekleyenlere olsun...derrinnn cok guzel duygu en yakin zamanda kucagina alirsin.inslh :) nerefon betul plojovic gelicem ama misafirim cok fazla :) kv gorumcem bende kaliyor :)
oyh geçmş olsun canım düzene grer ogluşun merk etme bizlerde iyiyiz :) ismi çok güzelmş adıyla yaşasn paşa :)Slmmm biziyiyizz bugun ilk kontrolumuz vardi hersey normal vee saglik ocagina gittik topuk kani aldirdik..oglummm geceleri huzursuz memede yatmak istiyor inslh hersey duzene girer..misafirim var hep akrabalar geliyor.kv gorumcem bende ...annem rahatsiz kalamadi...inslh sizde iyiysizdir oglumun ismini kattik herkes davet ettik ve salih ismini verdik ogluma :))))
Takma kafanabiliyorum cok zor.. bende senin gibiydim hatta son gun oturup hungur hungurinş canım bende bir an önce oglumu kucgma almak istiyoum iyice sabrsz oldum :) çok kafama takmaya bşladm hala nedn gelmiyo diye stres yaptim iyice galba bu durumda dogumu etkilyo olan sancılarmda kısa süre snra gidiyo.
Allah bnada bu yolda olan herkeze yardm etsin hayrlsyla bende alrm kucgma inş paşamı :)
haklsın canım takmadan olmuyo ama napalm yapck bişey yok yeterki sagliklı olsun canı nezaman isterse ozman gelsin paşam :) arada sanclar yoklamaya devam ediyo bkalm ne zman şiddtlenecek :) pozitf düsnmeye çalsyorum ki oglumada öyle yansisın :) kısmet artk hayrlsı neyse rabbim onu versin :)Takma kafanabiliyorum cok zor.. bende senin gibiydim hatta son gun oturup hungur hungur
agladim...cunku sunni sanci almakstemiyordum ki aldim :) ama sukurler olsun bekledigim kadar uzunsurmedi ...stres uzuntu sancilari etkiliyor ...
Slmmm biziyiyizz bugun ilk kontrolumuz vardi hersey normal vee saglik ocagina gittik topuk kani aldirdik..oglummm geceleri huzursuz memede yatmak istiyor inslh hersey duzene girer..misafirim var hep akrabalar geliyor.kv gorumcem bende ...annem rahatsiz kalamadi...inslh sizde iyiysizdir oglumun ismini kattik herkes davet ettik ve salih ismini verdik ogluma :))))
Yıldıızcıım benim cumartesi günü nisanım geldi bugun dr gttim dr um ortalama bir hafta içnde geleblir dedi paşam 3.800gr olmuş :) bunları duyunca sevincm heycanım daha da arttı :)Takma kafanabiliyorum cok zor.. bende senin gibiydim hatta son gun oturup hungur hungur
agladim...cunku sunni sanci almakstemiyordum ki aldim :) ama sukurler olsun bekledigim kadar uzunsurmedi ...stres uzuntu sancilari etkiliyor ...
yildızcm nasılsın bebiş nasl :) bende dogurdum sonunda canım bayramın 1. Günu sabah ezanınla birlhkte ogluşum dünyaya geldi normal dogum yaptım 3.700 gr 52 cm dogdu paşam :) ben bu byram en güzel şekerimi aldm allahma şükrler olsun :)Takma kafanabiliyorum cok zor.. bende senin gibiydim hatta son gun oturup hungur hungur
Aminnn cok saol cnm..arada oglum kendini cok sIKIYOR hafif kizarip oyle agliyor ..onun ddisinda gobegi hala iyilesmedi arada kanama oluyor hafif ten..oglum dun aksam bana kustu benimle az ilgileniyorsun diyor .cok uzuldum tamm ilgilenmm ozaman kardesinle dedim olmaz hasta okur diyor :) arada kiskanclik arada sevecan davranitor :)Cok sevindim iyi olmaniza..
Kolay mi gobistencikmak annesinden kopmak istemiyordr cok hakli bence :)
Ismide cok guzel,hayirli evlat olsun insallah..
Ufaklik nasil karsiladi kardesini :)
Buarada duzene girecek diye bekleyerek gecirme gunlerini,uzun bir sure sık emmeler vs onlarinda tadi ayri zor olsada :) iyi olunda insallah hersey geciyor..
Masalllah cokkk sevindim cnm ...hep aklimdaydin sanada nasip oldu sukur...Rabbim anali babali buyutsun cok guzel duygu buuu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin her baktigimda yavruma sukur ediyorum :) duan ayni duygulari yasiyoruz :))))) bebisine de k3ndine dikkkat et canimm.yildızcm nasılsın bebiş nasl :) bende dogurdum sonunda canım bayran 1. Günu sabah ezanınla birlhkte ogluşum dünyaya geldi normal dogum yaptım 3.700 gr 52 cm dogdu paşam :) ben bu byram en güzel şekerimi aldm allahma şükrler olsun :)
amin yıldızcım :) gerçekten çok güzel bi duygu değişik bi his ona bakmak koklamak emzirmek herşeyi muhteşem bi şey rabbim herkeze nasip etsin :) sizde iyisinizdir inş bebişin nasıl :)Masalllah cokkk sevindim cnm ...hep aklimdaydin sanada nasip oldu sukur...Rabbim anali babali buyutsun cok guzel duygu buuu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin her baktigimda yavruma sukur ediyorum :) duan ayni duygulari yasiyoruz :))))) bebisine de k3ndine dikkkat et canimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?