Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kizlarrrrrrr son 18 gunummmmm... neler beni bekliyor bilmiyorum ama heycanlaniyorum hersabah uyaninca acaba bugunmu diyorum
Ay yıldızcm bende senın gbiym her sabah uyandgmda bugün mü dogck oglusum diyorum gece yatarkende acaba gece mi gelcek ogluşum diyorum :)

Ay yıldızcm bende senın gbiym her sabah uyandgmda bugün mü dogck oglusum diyorum gece yatarkende acaba gece mi gelcek ogluşum diyorum :)
canimmmm bakalim senmi benmi ilk doguracak..hangimize kismet olcak :) bugunu atlattim ben :) Allah kerim kismet

Ay doğum bekleyen anneler .Acaba bende mi böyle olacağım .3 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve henüz 15-20 günlük dedi doktorum cok heyecanlıyım

Ay doğum bekleyen anneler .Acaba bende mi böyle olacağım .3 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve henüz 15-20 günlük dedi doktorum cok heyecanlıyım
Evet sende heycanla bekliceksin bebisinin gelisini...Rabbim isteyen herkese nasip etsin. inslh hepimizin kucagina saglikla almak.nasip olur

hayrlı olsun canım inş saglıklı bi şekilde kavşursun bebişine inan çok güzel bi duygu :) çok heycnlı bi süreç umarm sıkntısz atlatrsın ilk bebiş mi :)

canimmmm bakalim senmi benmi ilk doguracak..hangimize kismet olcak :) bugunu atlattim ben :) Allah kerim kismet
Bkalım canım kismet hangmiz once dogurursa haber verelim birbrmize :) naptn dr gttin mi sen bugun ? Ben gttim ogluşum iyiymiş 3.210 gr olmuş dr bu hafta yada haftaya dogar dedi kanala grmiş nst de sancımda çıktı :) cuma günü yine cagrdı 37+3 olmuşum bugun ama nednse dogumu haftaya kadar olur inş dedi haftaya da olmazsa gecikirse bizm icın zor olur dedi bkalm artk 22 gbi dogabilir dedi ama hayrlsı artk :) bolca gezin yürüyş yap dedi bide benim ellerm uyuşuyodu onu söyledim nörloji ye git test yapsnlar dedi hamilelikte bi sıvi birkeblyomuş dogumdan snra geçer ama eger o sıvı tahmin ettgm bişeyse tehlikeli olablr bişey takmak zorunda kalablrz dedi ama ne takck onu tam anlayamadm inş kotü bişez çkmaz yarn dr gtcem testleri yaptrcm cumada dr uma göstercem sonçları bkalm ne dicek hayrlisyla bi alsam ogluşumu kucagma .

Evet canım öğrendiğim gün uyuyamadım zaten kadın doğuma gidene kadar .Şimdi doğum biraz uzak geliyor ama eminim o daha başka heyecandır :) Evet ilk bebiş :)

[QUOTE="yildiz63, post: 36922896, member
Âmin canım sizde inşallah kolay bir doğum geçirirsiniz
Ne hissettiğinizi bana da anlatırsınız artık :)

Ben bugun gidicem canim doktr...hakkimizda hayirlisi olsun...haberdar ederiz tabi birbirimizi..masallah bebisine bakalim benim oglusum nasilmis...uzulme sonuclarin cok guzel cikicak inshh..bendede asiri bacak agrisi var ama degisik bir agri anlam veremedim sIKIkinti gibi bisey...az kaldi sabir diyelim :)

Canim geldim ben doktrdan..hersey yolunda bebisim 3.100 gr mis haftaya carsamba gel dedi.hatta eli kulaginda heran dogum icin gelebilirsin dedi beni hem heyacan hem korku sardi..heran gelebilir oglum:) bilmiyorum hem kavusucam diye heyacan var hemde biraz dahami dursa diyorum

Evet canım öğrendiğim gün uyuyamadım zaten kadın doğuma gidene kadar .Şimdi doğum biraz uzak geliyor ama eminim o daha başka heyecandır :) Evet ilk bebiş :)
Gecer canım zman hç anlamazsın bile :) bende diyodum ay nası geçecek 9 ay nezman alcm bebegmi kucagma diye bitmek üzere bile benimde ilk bebegm sevinçten heycndan içim icime sıgmyodu :) hayrlısyla hepmiz alrız inş bebişlermizi kucagmiza :)

O back agrısi bende de var canım gece günduz sinsice gezinen bi agrı backlarm oynuyo agrıdan artk. Oy maşallah ogluşuna gayet iyi kg su :) ne güzel senin melegeninde gelmesne çok çook az kalmş inş kolay bi dogum olur korkma senin 2. Benimse ilk neyin nasl olacgnı blmiyorum korku heycan merak birsürü şey kafamda :) inş hepimiz kolayca dogururz bebişlermizi sagliklı bişekilde alrız inş benim bel agrılarm çok olmaya bşladı ama dogum sancsi gbi sık ve düzenli degl bide kasklarmda agrım oluyo rahmde çok baskı hissediyorum sanki itiyomuşta çıkcak gbi geliyo :)
Ayy oğluşlarmız geliyo ne güzel :)

Evet kotu bir agri...bebislerimize 41 kere masallah ...:) yengem biraz zayif dedi ama ben kimseye takilmiyorum saglikli olsunda :) benim sancilar arada kasilma seklinde oluyor arada bir adet sancisina benzer agrilar oluyor.duzenli degil ama bazen amann nasil bir kasilma oluyor anlatamm..gerci aynisi senin agriyla ayni iste.:) evet evetyakisikli ogullarimizi inslh en yakin zamanda alicaz kucagimiza :) ......

Aman zayf olsun nolck sagliklı olsun yeterki eskiler ne der canı içinde olsun gerisini boşver :) hem dogumu kolay olur zaten snra toparlıyolar çok cabuk . benimde bazen anidn bi griyo ay diye hopluyorum yerimdn beklyorum artk düzenli sancıları gózlüyorum resmen :) :)

Inşallah alırız sağlıkla kucağımıza :) Benim bir de okulum var.Yaşadığınız sıkıntılar neler bana biraz anlatır mısınız ?

Mrb kizlar benim bebeğimin gelmesine de on gün kaldi ama bir sorun var bir aydir kordon bebeğinin boynunda duruyor doktorun bir iki haftaya akar kordon birakir dedi ama hala orada korkuyorum bbebeğim çok hareketli ama o kordon kafama takiliyor normal dogum u engeller mi ya da bebisime zarar verir mi nolur güzel şeyler diyin doktor pek birşey demiyor beklicez diyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…