- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Saol canmA
Allah bağışlasın
Darısı da bizim başımıza inşallah.. Sağlıklı olsunlar da bu sıkıntılarımızın hepsi geçici nasıl da ..
Bende aynı şekilde uygulamanın iptal olmasından dolayı pek giremiyorum artık :-( aldım canm. Haftaya cuma 2 ayımız doluyoBir ara bende çok takiliyordum buralara sonra koptum nedendir bilmiyorum. Sanırım forumun degismesi ve telefondan giremedigim için. Ne yaptın aldın mı bebegini kucağına?
Ben baya uzak kalmışım hay maşallah :)Bende aynı şekilde uygulamanın iptal olmasından dolayı pek giremiyorum artık :-( aldım canm. Haftaya cuma 2 ayımız doluyo
Ben bşta çok kolay bi hamilelik geçirdm taki 7 aya kadar daha snra bir sürü skıntı yaşadm zor yurydum her yerim agryordu erken dogum riskm yüksek tansiyon falan daha bir suru şey ama dedgn gbi ultrasnda paşamın kıpırdadgnı görmek mucize bi seydi resmen yüzne süryodu ellerni :) simdi ise yanımda rabbime skurler olsun allah herkeze nasip etsin bu duyguyu :) :)Yaşadığın seyleri birebir yaşadım. Çok iyi anlıyorum gecmeyecek bitmeyecekmis gibi geliyor. Öğretmenler odasinda erkek öğretmenlere kok sokturmustuk. Sunu cabuk ye uzakta ye... gibi :) bazen beni wcye giderken goruyorlardi kipkirmizi bir halde hocam agliyormuydunuz diyorlardi.
Cok zorlanirsan ilac iste doktorundan ben cok serum yedim.
bulantilarin geçipte onun elini ayağını ultrason da oynatdığını gördüğünde unutuyorsun bu yaşadıklarını :)
Ben bşta çok kolay bi hamilelik geçirdm taki 7 aya kadar daha snra bir sürü skıntı yaşadm zor yurydum her yerim agryordu erken dogum riskm yüksek tansiyon falan daha bir suru şey ama dedgn gbi ultrasnda paşamın kıpırdadgnı görmek mucize bi seydi resmen yüzne süryodu ellerni :) simdi ise yanımda rabbime skurler olsun allah herkeze nasip etsin bu duyguyu :) :)
Tabi benim ogluş 40 haftayı doldurdu :) boşuna korktm sitres yaşadm tabi :)Bende de tansiyon sıkıntısı başladı erken gelwcekse bile iki hafta daha dur diye konusuyorum oglumda bir gun fazla durması bile nimet... Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin...
Seninde zormuş, şükür atlatmışsın , benim ilk gebeliğim neye uğradığımı şaşırdım , ilk önce karın ağrısı (ki normalde hiç bilmem karın kasık ağrısını), göğüs ağrısı..sonra kokulardan tiksinme , sonra bitmek bilmeyen istifralar.. Başımın ağrıması ayrı, uykusuzluklarım ayrı , üstelik ilaç da içemiyorm.. yani böyle anlatınca da üzülüyorumsanki hayatımdan hiç memnun değilim, durumumdan şikayet ediyorum gibi ama gerçekten vücudumu tanıyamıyorm çok değişti..Yoksa Allah ıma bin şükür iyiki de oldu, zaten çok da istiyorduk. Hepsi geçecek diye telkin ediyorum kendimi.
Ben özel sektörde çalışıyorum, işimde stresli . Günde 10 saat çalışıyorm, raporlama dönemlerinde mesaimde çok oluyor. Üstelik bizde ücretsiz izin süt izni birleştirme gibi opsiyonlar da yok, 4 buçuk ay iznim var. öyle olunca da 38. haftaya kadar çalışmak istiyorum ki sonrasın da bebğimle daha çok ilgileneyim. İnşallah dayanabilirim..
Sonuç olarak , annelerimizn kıymetini bilelim, annelik zormuş, daha şimdiden anladım.
Yaşadığın seyleri birebir yaşadım. Çok iyi anlıyorum gecmeyecek bitmeyecekmis gibi geliyor. Öğretmenler odasinda erkek öğretmenlere kok sokturmustuk. Sunu cabuk ye uzakta ye... gibi :) bazen beni wcye giderken goruyorlardi kipkirmizi bir halde hocam agliyormuydunuz diyorlardi.
Cok zorlanirsan ilac iste doktorundan ben cok serum yedim.
bulantilarin geçipte onun elini ayağını ultrason da oynatdığını gördüğünde unutuyorsun bu yaşadıklarını :)
Bende hatırlıyorum :) ben koptum bi ara forumdan...Allah yardimcin olsun cok zor..
Hamilelikle,bebek dogduktan sonraki zaman arasinda cok guzlu benzerlik var unutma :)
Dogduktan sonra hersey daha zor ama daha dayanilir daha zevkli oluyor :)
Cok silikte olsa rumuzunu hatirliyorum,masallah azcik kalmis..
hayirlisiyla saglikla kacusursunuz insallah:)
Seninde az kalmış canm. Sağlıkla alırsın inş bebişini sende kucağınaBen baya uzak kalmışım hay maşallah :)
Aminnn :)Seninde az kalmış canm. Sağlıkla alırsın inş bebişini sende kucağına
Bende hatırlıyorum :) ben koptum bi ara forumdan...
inşallah canım sen ne yaptın?
Maşallah Allah uzun ömür versin ikinizede :)Cok sukur buyutuyorum :) 5 ay 1 haftalik oldu Sezen'im teyzesi :)))
Maşallah Allah uzun ömür versin ikinizede :)
etsen bebeğin için iyi olur. bende hamileyken kullandım onu. folik asit çok önemliymiş eksikliğinde bebek özürlü olabiliyormuş. çünkü b12 vitamini vücutta depolanmıyormuş....Gencler dr bana ilk gittigimde folic asit vermisti.90tane vardi icinde 3ayda bitti.simdi yeniden alip devammi edicem cocuk yok daha.
Kullan canim devam et bence hamile kalmadan önce de kullanlymus çunku ben hamile kaldgmı fark edmeyince oncesinde kullanamamştm ögrendkten snra belli bi sure kullandmGencler dr bana ilk gittigimde folic asit vermisti.90tane vardi icinde 3ayda bitti.simdi yeniden alip devammi edicem cocuk yok daha.
doktorum bana dört ay sonra bıraktırıp elevit vermişti. en iyisi doktoruna sor.Iyi geceler annisler 5.ayimda sayilirim size bi sorum olacak folik adit doguma kdr kullanilir mi yoksa 3 ayan sonra birakmak mi gerekiyor ben folbiol kullaniyorum devam edim mi
Evet canım birakman gerekyo nrmalde bnada dr um braktrmstı hem kan ilacı hem folk ast iceren bi hap vermştiIyi geceler annisler 5.ayimda sayilirim size bi sorum olacak folik adit doguma kdr kullanilir mi yoksa 3 ayan sonra birakmak mi gerekiyor ben folbiol kullaniyorum devam edim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?