Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Merhaba arkadasLar uzun sureDn snra tekrar burdaym ve cok guzel haberLer aldim sizLerdn alLahm InsalLah bi an once bebekLerimzi kucaqimiza werir.. bende gecen hafta bebeqimin parmakLarina kadar gordum cok guzel bi duygu ama suanda yatak dosek yatyorum cunku dusuk tehlikesi war karnim cok agriodu doktora gtdm ve erken dogum sancisi deDi ama daha cok erken oldugu icin tehlikesi oldugunuda soyleDi morelim cok bozuk napicm bilmyrum eger gecmezse hastaneye yatirickLar

Bir kızçe daha geliyorr
Benimde 24. haftam canım..Bizde de şuan bir hazırlık yok :) Başlayınca artık hepsi birden halledilecek inşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını Bende sayfayı seviyorum sakin ilerliyor..Bir de Mayıs anneleri sayfasına bakıyorum,sende Nisan annelerine bakabilirsin,aynı zamanlarda olunduğu için paylaşımlardan bilgi alınabiliyor.[/QUOTE]

ayy teşekkür ettim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allahın izni ile.Ben bi iki patik pijama aldım o kadar :) iyi fikir nisan annelerine bakıyım :)

hoşbulduk canım hayırlısı ile inşallah gelicek genele sorunsuz yaşadım 20. haftadan sonra ama grip yatırdı beni o yüzden çok dışarıda çıkamıyorum ama içim gidiyo küçücük şeyler almak için heyecanlanıyorumm :)

Merhabalar biz daha cok kucuguz dun yeni kesecigimizi gördük 4hafta4gunluk dedi iki hafta sonra kalp atışlarıni duycaz inşallah bu iki hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Rabbim sagsalim kavustursun bebeciklerimizi...

Bende kese boyuna göre 5+3 Günlüğüm ama başka bir doktora göre adet günüme bakıyor 7 hafta olması gerekir dedi kesenin şekli düzgün değil kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi canım sıkıldı doğrusu inşallah kalp atışlarını duyup içimiz rahatlar

Canim zaten ben bu doktorları anlamiyorum adet gununden tahmin etmeleri çok sacma ona bakarsan beninde 6.haftada olmam gerek benim dok bakti kesecige gore 4 hafta 4 gun dedi ayy inşallah kalp atışlarıni duyunca rahatlicaz

Adet günü baz alınıyor arkadaşlar önce,çünkü yumurta ilk adet gününden itibaren hazılanmaya başlıyor..Sonra da geç döllenme olabilir diye değişiyor,bebiş büyüdükçe ölçümlerle aşağı yukarı tutuyor gününü merak etmeyin,ilk zamanlarda çıkabiliyor ama sonra yakalıyor minikler günlerini
Karar vermek zorunda kaldığınız birşey olursa,tek doktorla kalmayın derim..

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım benim bende geçen hafta geçirdim ilaç içemediğim için çok ağır geçti tek başıma ayağa bile kalkamadm ama nasl attlattım onun sırrını söleyim turşu suyu iç bol portakal suyu iç süper iyi geliyo dene bak hergün öğlen akşam iki kere olacak şekilde iç turşu suyunu :)

Canım benim çok üzüldüm biliyorm ben seni başından beri ne olur üzülme moralini yüksek tut dinlen yorma kendini ama yattığın yerdende bişrylerle uğraş kitap oku yada ne bilim hoşuna giden bişryler yap kafanı dağıt bişey olmyacak Allahn izniyle hastaneye yatman daha mantıklı orda gözetim altında olursun bide neden böle olmuş söledimi doktor

Cnim hc bi neden soylemior ama calisiordum ya ister istemez biseyler kaldiriordum Belkide ondandir bilmiorum yatiorum iste oyle bos bos

Merhaba arkadasim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bnede 2 bucuk ay once kurtaj olmak zorunda kaldim.ama seni uzmek icin soylemiyorum benim bebegimde 7 haftalik olmasi gerekirken 5 bucuk haftalikti kese sekli duzensidi ama benim kese disi kanamam oldu. Dr bos gebelik almaliyiz dedi kurtaj gunu son bir kez uktrasona girdim kalp atisini duydum, 2 gun kalbi atti bebegimin ve kanamam durmadi. Sana tavsiyem hic acele etme endiseye kapilma bazen 8. 9. Haftalarda kalbi atan ve dogan bebekler var. Dr lar boyle durumlarda moral verse ne olur acaba zaten taze annesin sana en olumsuzu soyluyorlar. Birde ogrendigim kadariyla bebek olussada olusmasada 10. Haftaya kadar anneye bir zarari yok bekle arkadasim belkide bebegin yeni olusuyordur. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Cnim hc bi neden soylemior ama calisiordum ya ister istemez biseyler kaldiriordum Belkide ondandir bilmiorum yatiorum iste oyle bos bos

Hım anladm keşke işi bıraksaydın ben çalışmıyorm şu an hamilelikten dolayı çok hassas bünyemiz en ufak bişeyde sorun oluyo malesef hayır öle yatma sürekli düşünürsün kötü olursun dediklerimi yap lütfen bende öle yapmıştım iyi geliyo

Kitapa baslicam birazdan :) bakaLim o zaman nasil gecicek zaman :) bu arada cinsiyeti beli olmus senin bebisin :)

Kitapa baslicam birazdan :) bakaLim o zaman nasil gecicek zaman :) bu arada cinsiyeti beli olmus senin bebisin :)

Evet kitap oku bende örgü örmüştm :) benimkinin cinsiyeti kesin değil ama doktor büyük bi ihtimal erkek dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…