Hg canım oo maşallah prenses geliyo demek :) üzülme canım hamilelik bu hep güzel geçmez ben bir ayda neler yaşadm neler :) hazırlıklar olur birden zaten ama cinsiyeti belliymş ufak tefek bişeyler alabilirsin mutlu eder seni :)
Merhabalar biz daha cok kucuguz dun yeni kesecigimizi gördük 4hafta4gunluk dedi iki hafta sonra kalp atışlarıni duycaz inşallah bu iki hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Rabbim sagsalim kavustursun bebeciklerimizi...
Canim suyun ne ilgisi var ki kesecikle merak ettim sizlerden öğrenecek cok seylerim var
hoşbulduk canım hayırlısı ile inşallah gelicek genele sorunsuz yaşadım 20. haftadan sonra ama grip yatırdı beni o yüzden çok dışarıda çıkamıyorum ama içim gidiyo küçücük şeyler almak için heyecanlanıyorumm :)
Merhaba arkadasLar uzun sureDn snra tekrar burdaym ve cok guzel haberLer aldim sizLerdn alLahm InsalLah bi an once bebekLerimzi kucaqimiza werir.. bende gecen hafta bebeqimin parmakLarina kadar gordum cok guzel bi duygu ama suanda yatak dosek yatyorum cunku dusuk tehlikesi war karnim cok agriodu doktora gtdm ve erken dogum sancisi deDi ama daha cok erken oldugu icin tehlikesi oldugunuda soyleDi morelim cok bozuk napicm bilmyrum eger gecmezse hastaneye yatirickLar
Canım benim çok üzüldüm biliyorm ben seni başından beri ne olur üzülme moralini yüksek tut dinlen yorma kendini ama yattığın yerdende bişrylerle uğraş kitap oku yada ne bilim hoşuna giden bişryler yap kafanı dağıt bişey olmyacak Allahn izniyle hastaneye yatman daha mantıklı orda gözetim altında olursun bide neden böle olmuş söledimi doktor
Bende kese boyuna göre 5+3 Günlüğüm ama başka bir doktora göre adet günüme bakıyor 7 hafta olması gerekir dedi kesenin şekli düzgün değil kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi canım sıkıldı doğrusu inşallah kalp atışlarını duyup içimiz rahatlar
Cnim hc bi neden soylemior ama calisiordum ya ister istemez biseyler kaldiriordum Belkide ondandir bilmiorum yatiorum iste oyle bos bos
Hım anladm keşke işi bıraksaydın ben çalışmıyorm şu an hamilelikten dolayı çok hassas bünyemiz en ufak bişeyde sorun oluyo malesef hayır öle yatma sürekli düşünürsün kötü olursun dediklerimi yap lütfen bende öle yapmıştım iyi geliyo
Kitapa baslicam birazdan :) bakaLim o zaman nasil gecicek zaman :) bu arada cinsiyeti beli olmus senin bebisin :)
Evet kitap oku bende örgü örmüştm :) benimkinin cinsiyeti kesin değil ama doktor büyük bi ihtimal erkek dedi :)
Hayirlisi olsun Cnim :) onemli olan saglikli olmasi ya benimki neDn soylemyor
Söyler canım benimkide kesin konuşmadı tahmin sadece dövecem şimdi seni bide onu tak kafaya bidahaki kontrolün ne zaman
Hım anladım o güne kadar sık dişini dinlen dikkat et normale döner bünyen düşünmek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?