:)) mobil olunca cok giremiyorm canim :) doktor 16. Haftadan önce emin olmadan söylemem diyordu ama söyleyiverdi cok şaşırdık:) bizimkide bacakları açık sırt üstü yatıyordu cinsiyeti söyledi doktor bacak bacak üstüne attı hanımefendi ellerini de yüzüne kapattı doktor amcası da güldü senin kiz uyandı diye:)) ikili testi bizde verdik sonuç 10 gün icinde çıkar dediler bekliyoruz bakalim
Plojoo burrddaaaaa
Ben 3 aydan sonra vazelin sürmüştüm haftada 1 çabuk gitmiyor nemi,şimdi 2 akşamda bir bebek yağı sürüyorum ve her duştan sonra nemliyken,23. haftamı dolduruyorum şuan şimdilik hiçbirşey yok,yakın zamanda da normal bir çatlak kremide almak istiyorum ek olarak..Ama onda karar veremedim daha:44:
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin miniğinizi
Bu arada elevitin icinde domuz e vitamini kullanildigini firma kabul etmiş ucuz olduğu için onu kullaniyorlarmis bende elevit içmeyi düşünmüyorum alternatif ilaç vardır mutlaka
Plojoo burrddaaaaa
Ben 3 aydan sonra vazelin sürmüştüm haftada 1 çabuk gitmiyor nemi,şimdi 2 akşamda bir bebek yağı sürüyorum ve her duştan sonra nemliyken,23. haftamı dolduruyorum şuan şimdilik hiçbirşey yok,yakın zamanda da normal bir çatlak kremide almak istiyorum ek olarak..Ama onda karar veremedim daha:44:
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin miniğinizi
Bu arada elevitin icinde domuz e vitamini kullanildigini firma kabul etmiş ucuz olduğu için onu kullaniyorlarmis bende elevit içmeyi düşünmüyorum alternatif ilaç vardır mutlaka
Uzunnnnnn aradan sonra biz geldiikkk 13+5 olduk bugun minnak bebisimle Allaha cok şükür.... Veeeeeee teyzelerrrrr cinsiyetimizi öğrendik bizzzz bir prenses geliyor Allah nasip ederse :))) siz nasılsınız
Canım cok teşekkür ederim : bugun bebegimizin kontrole gittik bebişin kilosu 400gr boyu 25 ve saglıklı oldugunu soyledi ve en yakın saglık ocagından tetanoz aşısı olmam gerekiyormuş hemde bebegin aşısı içinbilgin olsun
Hadi ya nasıl yaparlar bunu ne saçma bişey birde geçen tvde araştırmacılar hamile ve bebeklerin ilacında işte o ek besinler falan varya onlarda asla zararlı bişey yok demişlerdi ee napacaz şimdi varmı acaba ek bi ilaç
Onu bende duydum ama yalanlama diye düşünüyorm
Cnm decavit diye bi ilac verdilr elevit yerine ama buyuk ihtimal bulantim gecene kadar kullanmasam iyi olcak galiba
Hım ee tmm ben bu ilacı aldm bugün doktor bunu yazmış zaten ama isimi unuttuğum için yakınya isimler karıştırdm iyi ozaman ben içmemiş oluyorm snde iç canım içtm ben bi sıkıntı yapmıyo
Guveniyorum sana icecem insallah mideme dokunmaz..peki istah aciyomu acaba
Bende miğde bulantısı olmadı hamilelikte şükür 12 haftadaym ama ben miğde spazmı geçirdm ne yesem dayanılmaz şekilde ağrıyodu sonra sütten olduğunu anladm geçti seninde miğden ağrıyosa yediklerini gözden geçir yemeyi bırak iç canım benim şükür ağrımadı hemde içmek zorundayız faydalı bide benim zaten pek iştahım yoktur çok az yerim ama sabah içtm bunu sık acıktırıyo içtah açıyo ama ben kilo almaktan korktuğum için bide yeme düzenim az olduğu için bozmak istemiyorm az yiyorm geçiyo sende öle yap :)
Hım anladm canım olsun bu kadar kalmışsn onada şükür :) senin bitane dahamı bebişin var bilmiyodm ben maşallah :) ben pek iyi değilm ya hastalığın biri bitiyo biri başlıyo üç gn miğreni atlattm bir haftada miğde spazmı geçirdm o bitti grip oldm yatak döşek ayaga kalkamadan oda bitti sırada ne var diyodm dün evde kaydm düştm dirseğim şişti hiç oynatamıyorm bKalm buda geçince başıma ne gelecek heyecanla bekliyorm :)
Merhaba hanımlar. Sizle de bugün öğrendiğim bir bilgileri paylaşmak istiyorum. Doktorun tavsiyesi hepsi. Çatlaklar için hindistan cwvizi, susam ve aynisafa yağını birer ölçü karıştırıp akşamları sürmek çok iyi geliyormuş. Bir de hamilelik boyunca hurma, nar ve maydonos çok tüketmemek gerekiyomuş. Kasılmalara sebep olduğundan tehlikeliymiş. Cips, sosis, salam, çikolata gibi katkı maddesi çok olan şeyleri de tüketmemek daha iyiymiş. Belki bi çoğunuz bunları biliyosunuzdur ama ben yeni doğum yapmış bi doktordan duyunca çok etkilendim :)) sizlerle de paylaşmak istedim.
Haa bir de ceviz. Günde iki üç tane. Özellikle balık yiyemeyen anneler daha çok yemeliymiş.
Bebişlerimize sağlıkla kavuşmak dileğiylee.
Saol canım bilgiler için ama hurmanin ne gb zarari oluyormus merak ettim dogrusu zira ben kizimda dogana kadar hurma yedim hemde dalindan kopara kopara :)) banada kizima da bir zarari olmadi acikcasi benim bildigimde kolay dogum yaptirir ve bebek icin cok faydalidir belki de bana faydali olmustur :))))))))
Şu kuru ramazan hurmasını mümkünse yeme dedi. Ben onun yalancısıyım. Son ay yemek faydalıymış ama ilk aylarda kasılmalara sebep olabiliyomuş. Bişiler daha dedi de şimdi hatırlamıyorum. Sorarım bi daha ki gittiğimde. Herkeste bir zararı olcak diye de bişey yok ama ya olursa diye temkinli olmak lazım böyle şeylere.
Allah korusun canım rabbim saklasın sizi inş allah geldi mi üst üste gelir zaten çok geçmiş olsun gerçekten ...ben gitme telaşında olduğum için pek nete bakamiyorum günün yarısı dışardayim alışveriş telaşı yurtdisinda bulamadığım mamalari alıyorum kizima eee eve donuncede yorgunluktan kendimi zor atiyorum yatağa :)) bugün doktorum bana erken doğum tehlikem olduğunu söyledi rapor için gitmiştim halbu ki birazda ona moralim bozuk ama inşallah bişey olmadan bebislerimizi kucağımiza alacağımız gunleride gösterir rabbim bize optum sizi ...
Benim biraz istahimi acsin istiyorum isin acikcasi cunku cok kilo verdim cevremden tepki aliyorum hicbisi yiyemiyorum zaten kilo aldigimizda emzirdigimizde veriyoruz tabi emzirirken hababam sut olsun diye yemedigimiz surece..ben ilk 2ayda vermistim hamilelik kilosunu sen simdiden kilo almaya basladinmi topiclerde goruyorum 16haftalik 5kilo alanlari cok sasiriyorm :)
Masallah minige :)
Sagol canım bilgin icin,ben ilk dozumu gecen ay olmustum,2. doz asımıda oldum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?