Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

:) ee bende mobil giriyorm ama hep bakıyorm oyy yerim ben onu ya yüzünü kapatan ellerini :) bide tekmelerini duysaydk çok heyecanla bekliyorm :) tabi bide ikili taramayı benimkide cuma çıkacak bakalım

teşekkür ederim bugun kontole gittik bebegim 400 grm boyu 25 dedi gayet iyi ve saglıklı ve dr tetanoz aşısı olmam gerektigini söyle :)

Son düzenleme:
Bu arada elevitin icinde domuz e vitamini kullanildigini firma kabul etmiş ucuz olduğu için onu kullaniyorlarmis bende elevit içmeyi düşünmüyorum alternatif ilaç vardır mutlaka

Hadi ya nasıl yaparlar bunu ne saçma bişey birde geçen tvde araştırmacılar hamile ve bebeklerin ilacında işte o ek besinler falan varya onlarda asla zararlı bişey yok demişlerdi ee napacaz şimdi varmı acaba ek bi ilaç

Canım cok teşekkür ederim : bugun bebegimizin kontrole gittik bebişin kilosu 400gr boyu 25 ve saglıklı oldugunu soyledi ve en yakın saglık ocagından tetanoz aşısı olmam gerekiyormuş hemde bebegin aşısı için bilgin olsun

Bu arada elevitin icinde domuz e vitamini kullanildigini firma kabul etmiş ucuz olduğu için onu kullaniyorlarmis bende elevit içmeyi düşünmüyorum alternatif ilaç vardır mutlaka

Uzunnnnnn aradan sonra biz geldiikkk 13+5 olduk bugun minnak bebisimle Allaha cok şükür.... Veeeeeee teyzelerrrrr cinsiyetimizi öğrendik bizzzz bir prenses geliyor Allah nasip ederse :))) siz nasılsınız

Cnm hayirli olsun kiz cocuklari cok harika oluyolar saglikla kucagina alirsin insallah..benim bebisimin cinsiyeti belli olmadi daha insallAh benimde senin gibi bi prensesimm olurgerci saglikli olsunda yeter..
Bu arada banada elevit verdi doktor esim bu aksam baska. Bi ilac getircek

Masallah minige :)
Sagol canım bilgin icin,ben ilk dozumu gecen ay olmustum,2. doz asımıda oldum bu ay

Onu bende duydum ama yalanlama diye düşünüyorm

Cnm decavit diye bi ilac verdilr elevit yerine ama buyuk ihtimal bulantim gecene kadar kullanmasam iyi olcak galiba

Cnm decavit diye bi ilac verdilr elevit yerine ama buyuk ihtimal bulantim gecene kadar kullanmasam iyi olcak galiba

Hım ee tmm ben bu ilacı aldm bugün doktor bunu yazmış zaten ama isimi unuttuğum için yakınya isimler karıştırdm iyi ozaman ben içmemiş oluyorm snde iç canım içtm ben bi sıkıntı yapmıyo

Hım ee tmm ben bu ilacı aldm bugün doktor bunu yazmış zaten ama isimi unuttuğum için yakınya isimler karıştırdm iyi ozaman ben içmemiş oluyorm snde iç canım içtm ben bi sıkıntı yapmıyo

Guveniyorum sana icecem insallah mideme dokunmaz..peki istah aciyomu acaba

Guveniyorum sana icecem insallah mideme dokunmaz..peki istah aciyomu acaba

Bende miğde bulantısı olmadı hamilelikte şükür 12 haftadaym ama ben miğde spazmı geçirdm ne yesem dayanılmaz şekilde ağrıyodu sonra sütten olduğunu anladm geçti seninde miğden ağrıyosa yediklerini gözden geçir yemeyi bırak iç canım benim şükür ağrımadı hemde içmek zorundayız faydalı bide benim zaten pek iştahım yoktur çok az yerim ama sabah içtm bunu sık acıktırıyo içtah açıyo ama ben kilo almaktan korktuğum için bide yeme düzenim az olduğu için bozmak istemiyorm az yiyorm geçiyo sende öle yap :)

Benim biraz istahimi acsin istiyorum isin acikcasi cunku cok kilo verdim cevremden tepki aliyorum hicbisi yiyemiyorum zaten kilo aldigimizda emzirdigimizde veriyoruz tabi emzirirken hababam sut olsun diye yemedigimiz surece..ben ilk 2ayda vermistim hamilelik kilosunu sen simdiden kilo almaya basladinmi topiclerde goruyorum 16haftalik 5kilo alanlari cok sasiriyorm :)

Allah korusun canım rabbim saklasın sizi inş allah geldi mi üst üste gelir zaten çok geçmiş olsun gerçekten ...ben gitme telaşında olduğum için pek nete bakamiyorum günün yarısı dışardayim alışveriş telaşı yurtdisinda bulamadığım mamalari alıyorum kizima eee eve donuncede yorgunluktan kendimi zor atiyorum yatağa :)) bugün doktorum bana erken doğum tehlikem olduğunu söyledi rapor için gitmiştim halbu ki birazda ona moralim bozuk ama inşallah bişey olmadan bebislerimizi kucağımiza alacağımız gunleride gösterir rabbim bize optum sizi ...

Saol canım bilgiler için ama hurmanin ne gb zarari oluyormus merak ettim dogrusu zira ben kizimda dogana kadar hurma yedim hemde dalindan kopara kopara :)) banada kizima da bir zarari olmadi acikcasi benim bildigimde kolay dogum yaptirir ve bebek icin cok faydalidir belki de bana faydali olmustur :))))))))

Şu kuru ramazan hurmasını mümkünse yeme dedi. Ben onun yalancısıyım. Son ay yemek faydalıymış ama ilk aylarda kasılmalara sebep olabiliyomuş. Bişiler daha dedi de şimdi hatırlamıyorum. Sorarım bi daha ki gittiğimde. Herkeste bir zararı olcak diye de bişey yok ama ya olursa diye temkinli olmak lazım böyle şeylere.

Saol canım bilgilerin icin :)) bende denemiş biri olarak yazayım dedim :))

Çok sağol canım yolculuk nereye yurtdışındamı yaşıyosun fazlada yorma kendini dikkat et inş erken doğum olmaz inş olursada bişry olmaz merak etme Allahın izniyle takma onu kafana herşey yoluna girer hayırlısıyla bi alda bebeğini kucağına

Hım anladm ozaman ye ama dikkatli ol yinede yok canım ben daha hiç almadım 3 aydayım bu gidişlede çok almayacam galiba 52 kiloyum 2 senedir ne alıyorm ne veriyorm ama tabi en az 7 kilo almamız lazm hamilelik boyunca :)

progesteron ve asprin dusugu engellemiyomus baska islevleri varmis. satilsin diye hamilelere oneriliyomus. nekadar dogru bilmiomda nette falanda yaziyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…