Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

progesteron ve asprin dusugu engellemiyomus baska islevleri varmis. satilsin diye hamilelere oneriliyomus. nekadar dogru bilmiomda nette falanda yaziyodu

Aspirin kanı sulandırmak için oluyo ben içtim progestanıda kese dışı kanamamda ve hamile olduğumda önlem amaçlı içtim işe yaradı ama şuda var kesin değil reçetedede yazıyo kesin etkisi kanıtlanmamıştır diye

inşallah canım hep birlikte saglıklı birsekilde kucagımıza alırız

Çok tesekkür ederim canım bunun doz doz oldugunu bilmiyordum :)

Haftanı bilmiyorum ama doğum zamanına göre topikler var,ben Mayıs annelerindeyim mesela,yardımcı olur sayfalar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=642096&page=1422&p=33566753&posted=1#post33566753
Doğum ayına göre sayfana yönlen :)

Aşının ilk dozunu vurulacaksın tam 1 ay sonra 2. doz vurulacaksın canım..Sağlık ocağına danış hem kayıt yaptırmadıysan onun için hemde aşıların için..Mecburi değil tabi doktoruna danışabilirsin

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebeğin sırtı tamamen dönüktü bi ona korkuyodum birde ikili tarama yaptırmıştm sonucunu almaya gittim geceleri uyuyamıyodum korkudan şükür temiz çıktı :) cinsiyetinede tam bişey diyemem ama erkek gibi dedi bende zaten hep erkek hissediyodum :) tabi benim gönlüm kızdan yanaydı kız delisi biriyimde ama olsun napıyım sağlıklı olsunda sizinle paylaşmak istedim :)

kiz utanir saklar derlerya belki kizdir hayirli saglikli olsunda cinsiyet onemli degil

Amin canım en önemlisi o gerçekten
İnsan merak ediyor ama :)
Haftanı hatırlayamıyorum,bizim arkadaşlarada tahminlerde bulundu doktorlar sonradan öyle değilmiş diye öğrendiler :) Bekle tabi azcık daha :)
Benim kızçeyi 19. haftamızda öğrendik,her gittiğimizde pozisyonu iyi değil göremiyorum diyordu doktor,en son öğrendiğimizdede gösterdi ama bu seferde yüzünü kapatmıştı elleriyle utanır gb kıyamam :))))
Sevindim ikili testine de,Rabbim hep iyi haberlerini nasip etsin..

Aynen çok merak ediyorm ama hislerim hep erkek bskalım ne çıkacak :) 13+5 benm haftam bakalm inş bi sorun olmaz korkuyorum işte oyy yerim senin kızını ben utanmayıda bilirmiş :)

evet canım doktorumda aşı yaptırmamı söyle zaten en kısA zamanda sglık ocaına gidiyom tşk edrm :)

Aynen çok merak ediyorm ama hislerim hep erkek bskalım ne çıkacak :) 13+5 benm haftam bakalm inş bi sorun olmaz korkuyorum işte oyy yerim senin kızını ben utanmayıda bilirmiş :)

Annesinin miniğiii o kıyamamm :) Ne kadar güzel bir duygu di mi? İyi ki kadınım iyi ki böyle bir güzelliğin içinde bulunuyorum diyorum..
Bana da hep erkek dediler çevremdekiler,teyzem hala senin oğlun olacak diyor hatta Ama bi kere rüya görmüştüm bebekli 1 rüya gördüm o da oydu..Pembe battaniyenin içinde yatağımda bebek yatıyordu,böcür böcür bana bakıyordu,emziirdim sonra :) ondan sonra hiç düşünmedim cinsiyeti nedir diye :) Zaten hiç kız olsun erkek olsun demedik :) Ayyy herşeyleri ayrı güzel :)
Olmaz sorun Allah'ın izniyle bak neler konusuyorduk nerelere geldin,Allah yardım ediyor canım..

Ay hakkaten canım ya çok güzel ifade etmişsin öyle güzel bi duyguki çok başka insan kendini unutuyo bebeğini düşünüyo herşeyi onun için yspıyosun yiyosun çok şeyden taviz veriyosun sırf bebeğimiz için rüyan ne kadar güzelmiş bende görmek istiyorm :) inş hayırlısıyla kucağımıza alırız o duyguyu çok merak ediyorm düşününce tüylerim diken diken oluyo :)

işte aradığım konu :) benimde 26. haftam anneler biraz burda takılıyım napcağımı bilmiyorum erken diye hazırlıklarada başlamadım çok boş bir hamilelik dönemi geçiriyorum bide hastayım tadım tuzum yok çok üzülüyorum Ama içerde kızım kıpır kıpır bu bana yetiyooooo :))

İnşallah,Allah'ın izniyle zamanı geldiğindede onları konuşacaz :)

Bir kızçe daha geliyorr
Benimde 24. haftam canım..Bizde de şuan bir hazırlık yok :) Başlayınca artık hepsi birden halledilecek inşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını Bende sayfayı seviyorum sakin ilerliyor..Bir de Mayıs anneleri sayfasına bakıyorum,sende Nisan annelerine bakabilirsin,aynı zamanlarda olunduğu için paylaşımlardan bilgi alınabiliyor.

Merhabalar biz daha cok kucuguz dun yeni kesecigimizi gördük 4hafta4gunluk dedi iki hafta sonra kalp atışlarıni duycaz inşallah bu iki hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Rabbim sagsalim kavustursun bebeciklerimizi...

Hg canım oo maşallah prenses geliyo demek :) üzülme canım hamilelik bu hep güzel geçmez ben bir ayda neler yaşadm neler :) hazırlıklar olur birden zaten ama cinsiyeti belliymş ufak tefek bişeyler alabilirsin mutlu eder seni :)

Merhabalar biz daha cok kucuguz dun yeni kesecigimizi gördük 4hafta4gunluk dedi iki hafta sonra kalp atışlarıni duycaz inşallah bu iki hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Rabbim sagsalim kavustursun bebeciklerimizi...

Mrb canım hg evet çok yeni daha çok heyecanlı bi durum Allah tamamıma erdirsin o doktor bekleme günleri geçmek bilmez bilirim sanki 2 sene gibi gelir iki hafta :) dinlen fazla yorma kendini dikkat et yeter

Kızlarr ben çok halsizim çabuk yoruluyorm hergün ev işi yemek sıkıldım artık hiç bitmiyo bu işler yapıyosın ertesi gün yine aynı bi kumanda olsada durdursam ölece kalsa :)

Ahh ahh sormayın gecmek bilmicek bide ilk bebeğim heycan dorukta bol bol dinleniyorum inşallah hiç bi sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…