kızlar iyi aksamlar herkese.23. haftadayım rabbimin izniyle.benim 1 ay içinde 4-5 defa burnum kanadı.önce hiç olmazdı.genelde gece kanıyor.genzime akıyor.gece wc ye kalkınca akıyor burnumdan.sizdede varmı böle bişey.nette baktım zararı olmaz diyo ama yinede huzursuz edici
Oh maşallah canım yerim ben onu ismide çok güzelmiş bizde iyiyz csnım şükür bakalım cuma gidecem ozaman kesin benimkininde cinsiyeti belli olscak teyzesi :)
kızlar iyi aksamlar herkese.23. haftadayım rabbimin izniyle.benim 1 ay içinde 4-5 defa burnum kanadı.önce hiç olmazdı.genelde gece kanıyor.genzime akıyor.gece wc ye kalkınca akıyor burnumdan.sizdede varmı böle bişey.nette baktım zararı olmaz diyo ama yinede huzursuz edici
Ayy ne gusell ya biz cumartsi gidemedm sinir oldum bu hafta ici tekrar alcm ondan sonra univrsite hastanesine devam etcm mirac a ozel hastanede dogum yapmistim ozaman ucuzdu simdide oraya gidiyorum ama massallah sezeryan dogum 2milyar olmus cok para yaa bence
Hafta içi git canım daha iyi ya burdada özelde doğum ücretleri öle ama ben dsha sormadımda özellerde küvez sıkıntıymış sadece bir gün tutuyolarmş sonrasında ambulansla devlete havale ediyolarmış yolda o riski göze alamadm bakalım benimkine bi soracam öleyse bi devlete kayıt yaptıracam kaydım görünsün diye sen sezeryanmı olacaksın
Evet sezeryan benimkisi ne bileyim cok geldi bana ucreti genelde devlet degilde fakulteyi tercih edicem cunku evime cok yakin ve daha iyi bence daha once ayagimin altindan ameliyat oldum fakultede cok memnun kaldim
Pahalı tabi canım hemde çok senin orda fakülte varmış bizim burda tıp var asla gitmem diğer kürtajımda burnımdan getirdiler kaç kere ameliyata hazırlayıp tekrsr yok bi kaç gün sonra gel dediler bide kadın doğum hastanesi var orada rezalet insan yerine koymuyolar ilgilenmiyolar ben sinir olup kavga ediyorm kendimi tutamıyorm o yüzden burda özellere mecburum ama işte küvez sıkıntı inş mecbur kalmam devlete güvenemiyorm onlara napacaksam
Allah yardimcin olsn fakultede tanidigimz doktorda cok oyzdn rahatim devlet hastanemizin dogum servisi sevmiyorum yengemde orda dogum yapti ama ben pek sevmedim zaten ozel hastane birtane var duzcede oda pahali.sikinti yapma allahn izniyle kuveze gerek kalmaz kotu dusunme
Hım anladm canım ozaman şanslısın o konuda özelde doğum bencede daha iyi her açıdan ben kürtajımı özelde oldm gerçekten çok memnun kaldm tıpta olanlar hep üzgün pişman bakalım ya hayırlısı olsun bi o güne gelelimde :)
Bulantilarim azalmaya basladi simdi cabuk gecer haftalar 14haftalik olduk :) 2hafta sonra allah izin verirse 4aylik olcaz super yaa benim bulantilarim tamamen gecse dahada super olcak buarada 1kilo daha vermisim cok uzuldumcikmicam bidaha trtiya
Canım benim ya bulantı çok kötü olur ben yolculukta çok kötü olduğum için bilirim nedense hamilelikte hiç olmadı bu arada bende bugün 14 oldum :) üzülme ya sakın bak bende daha kilo almadm hiç sonra alacaz zaten bide en az 5 kilo alınıyo alırız heralde okadsrda :)
Canım benim ya bulantı çok kötü olur ben yolculukta çok kötü olduğum için bilirim nedense hamilelikte hiç olmadı bu arada bende bugün 14 oldum :) üzülme ya sakın bak bende daha kilo almadm hiç sonra alacaz zaten bide en az 5 kilo alınıyo alırız heralde okadsrda :)
Kizlar bende bi kilo wermisim niye
Ya ben zaten 6kilo verdimdktr 5.aya kadar kilo almaman normal dedi bide sinir oluyom biyere gittigim zaman ayyy ne kadar kotu zayiflamisin diyolar.sanki rejim yapiptami verdim kiloyu hastaliktan sonucta
Kacinci haftadasin kusman falan varsa verirsin normal
Canım normal ya takma bir kiloyu alırsın daha bebeğinin ağırlığı iyiyse sorun değil
Olsun cok cis ypioz ya ondandir o :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?