Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

ooy çok fena işte en korktuğum çok geçmiş olsun sana neyse ben susiim o zaman nazar değmesin :))

Ben kocacigimdan bile tiksinmistm anca yanima yanastiriyorum bazen oglumun odasinda yatiyodum normalde sabah yolcu ederdim aksam yataga yattigimizda askimmm cok ozledim seni der sabaha kadar sarilirdim Cok kotu bisey yaa bulanti

7. haftadayım tatlım. doktorum 8. haftadan itibaren bt hcg arttığı için artabilir bulantıların dedi tırsıyorum o yüzden işalla böyle devam ederiz :) senin kaçııncı haftası?

Hım olabilir bilmiyorm ama başta olmazsa sonrada olmaz diye düşünüyorm ben pazartesi 14 olacam inş :)

Yok cnm telaslancak bisi degil benim akinti cok fazlalasti artik ic camasiri dayandiramiyorum oyle bebisle ilgili agrim sancim yok sukur hem merak hemde cok kaşiniyor benim kuş :)[/QUOTE]

Hı anladm ozaman neden bekliyosın hemen doktora git bi bebekte sorun olsaydı şimdşye olurdu onu kafan takma sakın yarın git diyecem ama tatil kaşı sende canım doktor bi ilaç fslan verir ona kadar idare edecen :)

cnm senin dedigin ilac zofransa ben kullandim ondan dil ustunde eriyor bende pek faydasi yoktu insallah sende olur zarari yok ama surekli kullanma 3gunde bi ic

Onzyd yazıyor üsütünde bilmiyorum canım ama 6 haftada her gün bir tane alıyordum dil üstünde değilde yutarak almamı söylemişti doktorum...şimdi içmeyi bıraktım ama ciddi olarak yaklaşık 4 hafta kullandım sıkıntı yaratmaz bu ilaç dediği için içtim....

ben günlük ped kullanıyorum bunun bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını da sormadım doktoruma bilgisi olan cevaplayabilir mi? teşekkürler

Kızlaar merhaba,
ben de hala bulantı başlamadı acaba başlamayacak mı? umarım olmaz çok zor bir durum.

Ben hiç bulantı kusma yaşamadım,belki olmaz hiç seninde :) Değişiyor herkese göre..Tahmini doğum tarihide çok güzelmiş :) Benim doğum günüm 16.09 :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

ben günlük ped kullanıyorum bunun bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını da sormadım doktoruma bilgisi olan cevaplayabilir mi? teşekkürler

Akıntın çok olduğu için kullanıyorsan bilemiyorum belki önerebileceği birşey vardır doktorun ama genel olarak kullanıyorsan kullanma derim çamaşırını pamuklu seçmen hep değiştirmen yeterli,kimyasallardan dolayı,günlük pedler normaldede iyi birşey değil zaten..Bir de hamilelikte daha hassas vücut..

Yok cnm telaslancak bisi degil benim akinti cok fazlalasti artik ic camasiri dayandiramiyorum oyle bebisle ilgili agrim sancim yok sukur hem merak hemde cok kaşiniyor benim kuş :)

Hı anladm ozaman neden bekliyosın hemen doktora git bi bebekte sorun olsaydı şimdşye olurdu onu kafan takma sakın yarın git diyecem ama tatil kaşı sende canım doktor bi ilaç fslan verir ona kadar idare edecen :)[/QUOTE]

Of ya bugun ozel tip merkezinden randevu aldim 11:30a ama hava felaket bende annemdeyim benim kullandigim arabada kayinpederimde nasil gitcem ben mahsur kaldm evde

Teşekkür ederim bakalım yıl dönümümüz de 21.09 o sıralar gelicek muhtemelen :) Ne güzel bulantın olmamış darısı başıma bakalım şimdilik iyi gidiyoruz :)

Kızlar bu arada şampuan, yüz temizleme jeli olsun, fondoten olsun yüzünüze ya da saçınıza hamilelikle birlikte ne kullanıyorsunuz?

Gecmis olsun cnim ltfn aklina Kotu seyler getirme deqisk doktorlara gt hemen bi doktorda kalma Belkide canlanir bebeqin
baska dr a da gittim malesef büyümesi gereken kese 1 günde 4 ml küçülmüştü ve kopma başlamıştı.kanama alanları da vardı. yatış yapıldıktan sonrada sancım başladı muhtemelen düşük başlamıştı tam zamanında müdahele ettiler yani dün kürtaj oldum malesef

Çook geçmiş olsun üzme canını böylesi hayırlıdır belki de

Teşekkür ederim bakalım yıl dönümümüz de 21.09 o sıralar gelicek muhtemelen :) Ne güzel bulantın olmamış darısı başıma bakalım şimdilik iyi gidiyoruz :)

Kızlar bu arada şampuan, yüz temizleme jeli olsun, fondoten olsun yüzünüze ya da saçınıza hamilelikle birlikte ne kullanıyorsunuz?

Bizim evlilik yıldönümüde 16.09 :) Doğum günümde evlendim :) Aynı zamanlarda evlenmişiz sanırım,2012 de evlendim ben..Maşallah diyelim inşallah böyle devam edersin
Şampuan Saklı Cennet Organik Ballı kullanıyorum,fondoten zaten hiç kullanmadım hayatım boyunca kullanmıyorumda,yüzümüde temiz tutmaya özen gösteriyorum her zaman,krem bile sürünce fazlasını pamukla alıyorum ben..Ama makyaj yapıyorsan su temizlemez kalıntı bırakır..Nemlendirici genel birşey kullanmıyorum zaten vücuduma 3 aydan sonra vazelin sürdüm,şimdide bebek yağı sürüyorum..yüzümle ellerimde sevdiğim bi ablam bana zeytinyağlı balm getirmişti onu sürüyorum..Kendimce dikkat etmeye çalışıyorum işte :)

Geçmiş olsun..
Üzülme demek kolay tabi ki üzülüyorsun ama sağlıksızsa gebelik kendiliğinden sonlanıyor,en azından bu bir teselli..Yapabileceğin bir uygulama ya da tedavin var mı diye araştırabilirsin bu sürede en azından..Rabbim en kısa zamanda tekrar duymayı nasip etsin güzel haberi ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Kendine dikkat et iyi bak

Ben maalesef makyaj yapiyorum tatlim yuzum de 1yildir gecmeyen sivilceler var ve hamilelikle birlikte artti tahlillerde hicbir sorun cikmiyor ustelik ama kurtulamadim bakalim hayirlisi isalla dogumla hepsini atarda vucudum kurtulurum :) dermologica diye bir marka duydum kimyasal olmayan bakalim ondan alirim muhtemelen.

Kızlarr iki gün giremedim nette sorun oldu nasılsınız nasıl gidiyo herşey yolundadır inş

Cnm benim icin sukur hersey yolunda oglusum mirac iyi teyzesi kucuk minik bebisimde iyi sen nasilsin senin kucuk minnak napiyor iyimi

Oh maşallah canım yerim ben onu ismide çok güzelmiş bizde iyiyz csnım şükür bakalım cuma gidecem ozaman kesin benimkininde cinsiyeti belli olscak teyzesi :)

Hepsinide kullanıyorm canım çamaşır suyu bile heleki fondoteni dışarı çıkarken kesin sürüyorum rengi eşitlesn diye bide biraz sivilce çıktı onları kapatsın diye aman esirgmiyorm ben artk bişey olmaz fondotenden şampıandan falan :)

kızlar iyi aksamlar herkese.23. haftadayım rabbimin izniyle.benim 1 ay içinde 4-5 defa burnum kanadı.önce hiç olmazdı.genelde gece kanıyor.genzime akıyor.gece wc ye kalkınca akıyor burnumdan.sizdede varmı böle bişey.nette baktım zararı olmaz diyo ama yinede huzursuz edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…