Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Bu gittiğinde söler gram olunca sölemiyolar daha kilo olmamıştr

canım son aylarda ister istemez alınıyor kilo ayda 1 kilo almak normal diye biliyorum bide . Ben su an ayda 1 kilo ile devam kıźımda çok kilo almadım inş bunda da almam bide daha önce sormuştun ben kuvvetteyim eşim kuvvetli çünkü burda Evimi temizle yerleştirme derken ancak yazıyorum kusuruma bakma :)) öptüm

Yani hepimizin dileği o almayız inş :) yok canım ne kusuru nereye taşındın sen başka şehiremi

Yani hepimizin dileği o almayız inş :) yok canım ne kusuru nereye taşındın sen başka şehiremi

Benim Ailem istanbulda ben ise yurt dışında Kuveyt ülkesindeyim telefon otomatik yazıda kuvvetteyim yazmış :))) hhh eşim benim Kuveytli evim herşeyim burda ara sıra ailemi ziyarete birde doğum yapmaya istanbula gidiyorum yine 3 ay sonra gelip doğumu bekleyeceğim istanbulda sonra yine buraya dönüş kismetse yani yollarda doğuracağım bu gidiş le :))

Bide 3 ay bi erkeğin yanlız yasadigi evi hayal edersen temizlik ve atılacak eşya vs düşün benim halimi :))

Hım anladm canım olsun yarı dönem burda sayılırsın doğumuda bırda yapıp bekliyosun ne güzel valla :) aman dikkat et kendine yollarda falan

Bide 3 ay bi erkeğin yanlız yasadigi evi hayal edersen temizlik ve atılacak eşya vs düşün benim halimi :))

Ay doğru sölüyosun ben evi üç gün bırakıyorm bi geliyorm her yer her yerde bide üç ay oo çok zor olsun yinede yorma kendini dinlenerek yap :)

Ay doğru sölüyosun ben evi üç gün bırakıyorm bi geliyorm her yer her yerde bide üç ay oo çok zor olsun yinede yorma kendini dinlenerek yap :)

Az kaldı sayılır canım inş bir haftaya biter allahtan ev düzenlemesi ve kızıma bakma isim var yemek filan yapmıyorum dışardan geliyor her gun yemekle uğraşmiyorum sade kızıma günlük çorba yapıyorum soğan kokusuna hala midem kalkıyor cunki :)) iki gündür karın ağrım vardı Dr ye gittik bugun şükür bebiş te hersey iyi yolunda sadece bende aşırı mesanem de iltihap varmış iğne vs yazdı kan ilaçları yazdı istirahat bol su içmem lazımmış inş bol bol içerim bende pek içemiyorum çünkü ( cinsiyet te artık kesinleşti bir prens geliyo senin belli oldu mu canım bu arada

İyi bari yemek derdin yokmş ne güzel ay iltihapta zor olur zonklar inş biran önce geçer
Oo maşallah bi kız bi oğlan olacak iyi olmuş benimki bskalım cuma gidecm ozsmn kesinleşecek ben hiç merak etmiyorm niyeyse sanırım baştan beri hep erkek hissediyorm kız çocuk delisi olduğum halde :)

Bende yiyorm ama alamıyorm demekki sonra alacaz hiç belli olmz bu işler bebek alıyodur biz almadığımıza göre :)

Ben ilk 4 ay hiç kilo almadım kızlar..55 le kaldım,şimdi 59um..
Tavsiyem pilava,makarnaya çok yüklenmeyin hele geceleri,sadece kendinize kilo yaparsınız,normal beslenin..
Bana gecen hafta bir kadın ne kadarlıksın dedi dedim 6 aylık acıyarak bakıp ayy ne kadar küçük karnın çok zayıfsın dedi,gözlerimi gözlerinden ayırmadan şişman mı olmam gerekiyor dedim,bebekte bende sağlıklıyız bu daha önemli dedim..Ben 3 aylığım var bak diyor karnım,halbuki yok karnı..Karnımda 4 ayın sonlarında yavas yavas gözle görülür hale gelmeye başlamıştı ki bol fln giyinince hala belli olmaz pek..Bunlara takılmayın,insanların sizi üzmesine izin vermeyin :) Şimdi her gün büyüyorum resmen

Saol canım benim dileyen herkese Rabbim iki evladı da da yaşatsın inş..... bu sene bildiğim kadarıyla erkek senesi geçen sene çoğunlukta kız doğdu kime sorsam kız diyordu bu sene hep erkek duyuyorum Rabbim bir anneye kızı da oğluşuda yaşatsın gerçekten müthiş bir duygu gerçekten anne olmak .....valla seninde erkek olabilir hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünce nasip etsin canım haberini bekliyoruz

Ha ha teyze olayına çok güldm iyi demişsin :) ben takmıyorm canım bende sıkıntı gündüz pek yemem vaktm olmaz saat 7 olınca akşam başlarım sürekli ama bişryler yemeğe artık saat 12 de falan çatlayscak gibi olırım :) senin kilon ideal gidiyo bende 14 haftalığım hala aynı kilodayım bu kadar yrmeme rağmen ama ben günde 3 litreyi buluyo su içiyorm içmek istrmiyorm ama aşırı içme isteği oluyo gece uyanıp içiyorm sabah aç karnına eskiden kalma bi alışkanlık malesef

Ne güzel de ifade etmişsin canım güldüm valla her yerde vardır o denge ayarı olmayanlardan kesin kendi aşırı alıyordur halbuki ne gerek var herkesin metabolizması farklıdır amaç belli her iki halde de önemli olan sağlık la sağlıklı bebekler dünyaya getirmek Rabbin izniyle ben kendi adıma diyeyim hayatta kimseyi takmama ya çalışırım :)) bide dediğin gb makarna pilav hiç yemiyorum yesem de çok az tadımlık normal de de çok tükettiğim yemekler değiller çok şükür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…