Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Akintim gogus hassasiyetim var canim ama bulanti vs yok ama daha erken sanirim dimi

Hayırlı olsun canim endişe etme değerler iyi iki günde iki katına çıkması lazım o yüzden 2 ekimde çağırmış kese ancak o zaman görünür değer 1500 olmadan görünmez. Bulantı herkeste olmayabilir .

Tsk ederrim cnm keske olsa ama boylede hic hamis degilmisim gibi hemen bebegimi gormek istiyorum

Ins sorunsuz bi hamilelik yasarz cnm ilk mi seninde benm ilk ve daha 5 aylik evliyim

Benim daha önce iki dusuk ve 1 erken doğumum oldu canim bu hem 4. Hem ilk olacak inşallah . 2aralikta benim de kontrolum var bende kalp atışlarını duymaya gideceğim Allahın izniyle. Senin son adet tarihi ne zaman?

Benim daha önce iki dusuk ve 1 erken doğumum oldu canim bu hem 4. Hem ilk olacak inşallah . 2aralikta benim de kontrolum var bende kalp atışlarını duymaya gideceğim Allahın izniyle. Senin son adet tarihi ne zaman?

Ah cnm ins bu defa sorunsuz bi gebelik yasarsinn . Bnm sat 22 ekimdi senin

Ins sorunsuz bi hamilelik yasarz cnm ilk mi seninde benm ilk ve daha 5 aylik evliyim

Ay gerçektenmi bende 5 aylı evliyim aynıymışız :) yanlız ben kürtaj oldum sonra hamile kaldm tekrardan o yüzden aşırı korkuyorm inş sıkıntısız doğum yaparız bulantım olmuyo işte doktor iki kere sordu bide yok dedim acaba kötü bişeymi anlamadm bide ben 1 saat sonra araba yolculuğunda bulanan bi insanım miğdem çok hassas olmaması beni korkutuyo

Canim herkeste olmaz bulantı ben kizimdayken hergün hastanedeydim serumlarla beslendim 62 kilodan 45 kiloya düştüm. Bunda bulantim sadece sabahları var hiç endişelenme

Canim herkeste olmaz bulantı ben kizimdayken hergün hastanedeydim serumlarla beslendim 62 kilodan 45 kiloya düştüm. Bunda bulantim sadece sabahları var hiç endişelenme
Oh iyi ozaman canım ya çok sağol içimi rahatlattın bu arada sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik :)

Oh iyi ozaman canım ya çok sağol içimi rahatlattın bu arada sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik :)

Rahat ol canim streste zararlı bebise biliyosn:) ben kocise eziyet ediyorum bütün işleri ona yaptırıyorum:)) hamileligin keyfini çıkarıyorum.ama evimiz dublex aşağı katta lavabo yok yukarı kata sürekli lavaboya gitmek mahvediyor beni

:) Ay ne güzel senin koca iyiymiş benimki yapmıyo pek erkek adam yaparmı diye annesi hiç bişey yapmamaya alıştırdığı için ya o tuvalet çok sinir bozucu gece dört kere kesin gidiyorm senin işin daha zormuş ya in çık zor olur

Bizimkine de annesibisey yapmamaya alustirmis ama Allaha şükür yemek bile yapar o konuda rahatım. Evet gece yatak odasında lavabo olmasa yanardim ben 6defa falan uyanıyorum

Bizimkine de annesibisey yapmamaya alustirmis ama Allaha şükür yemek bile yapar o konuda rahatım. Evet gece yatak odasında lavabo olmasa yanardim ben 6defa falan uyanıyorum

Biz çocuklarımızı yapmaya alıştıralım :) evet ya çok sık çıkıyoruz ne kadar böle sürecek acaba :) aşermelerin başladımı

Bana da kan sulandirici iğne verse doktorum o zaman ya bende testleri yaptırmadan hamile kalmak istemedim ama kısmet ışte inşallah sağlıcakla aliriz kucagimiza

Canim doktor sanada werebilir bence.bana ilkonce kalp atisini duyalim dedi.kalp atisini duyduktan snra igneyi werdi

ya arkadaşlar benim karnım 2aylıkken hemen çıktı acaba adet olamadığımdan mı eskiden de adetim geçtiğinde karnım şişerdi adet olunca inerdi e şimdi 2aydır adet olmuyorum bu şişlik neyin nesi karnım çok mu büyüyecek acaba onun belirtisi mi 9.ayımda davul gibi olmak istemiyorum duraklamaya geçermi yoksa bu hızla büyemeye devam edermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…