Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Elifcim eşim yeni aldı demişsin ama onu da göremedim tekrar koyarmısın tam 1.30 tekrar giricem ikiniz de koyun :))

Elifcim maşallah yakışıyorsunuz eşinle . ben karıştırdım yaa şengül dediya eşim yeni almış bunu diye yanlışlıkla elif yazmışım :) şengül gerçekten aynı senin küçüklüğün :))

Evet cnm ayniyiz nerdeyse yani. Yeni aldi dedigim su resim bak onuda koyayim esim bu sabah almis yeni cektim

Profile girince resim daha buyuk oluyo ordan bakin. Kaplimbaganin ustunde 6 tane sekil var onu dedim

Hu huu kimse yok mu??
Kizlar nerdesiniz yahu bos birakmayalim buralari. Ben tatile ciktim

Esim yillik izine cikti cnm 10 gunlugune oyle bi gezcez kaynimdan arabayi aldk akraba ziyareti yapcaz balikesire falan gitcez marmara bogazina gitcez oyle yani

Heeee anladim canim yazin cikmayacaginiz ozman biryere oylemi?
Birde canim kaynin ewlimi arabasini aldim diyon ya
Vala biz gecen yaz arabayi ilk aldik daha ben binmedim arabayi aldi cocuklariyla benim sifir arabamla 10 gunluguine tatile giiti hic gonlum olmadi halada yok vermek istemem yani esimde birsey diyemez .
Oyisden sordum benim gonlum olmuyo ewliyse gelininiz ne de diye

Canim bizim aramizda o benim bu senin hic ama hic olmaz. Kaynim bekar ama evli olsada farketmez. Onun burada evi var suan buradayiz gelip kaliriz elektrik faturasi bizim kullanmamizdan oturu ona gelir oder hic bisey demez. Bizde burada onun kapisini yenileriz veyahut baska bi tadilat yaptiririz 5 kurus para almayiz arabasini verirken full benzin depolayip oyle geri veririz ervaya herzaman kiyafet ayakkabi alir altin kupe alir mont hirka alir. O arbasini alirken parasi yetmemisti esimle ben 7 bin lira para verdik geri odemeksizin. Oyle yani cnm bizde asla paranin lafi olmaz. Ben hic boyle kardeslik gormemistim bu ailede gordum benim babamlar bile kendi aralarinda 10 20 lirayi bile birbirlerine geri verirler.

Yok cnm kotu dusunme gercekten kardes kardese verirse maliniz artar. Ben buna cok inananlardanim. Allahin ayeti var siz yeterki verin ben malinizi arttiricam diye. Cok sukur rabbime hic para lafi olmaz biz bizzat yasadik verdik malimiz artti hemde 2 katiyla

Bahar cim pier cardin islerin nasil gidiyo bugun ilk siparismi verdim kirmizi gecelik varya ondan normelde iki tane sipsarisim vardi bakdim indirmli onun yerine kendime cit citli aldim 3 tanede kirmizi gecelidken siparis wersdim bakalim haydi hayirlisi
Seninkielr nasil gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…