Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Kandiliniz kutlu olsun kizlar
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Allah razi olsun canim seninde
Kayıtlı Üye
Sagol cnm. Kizlar kizlariniz kac tane hayvan sesi cikarabiliyor? Mesela siz tavuk nasil ses cikariyor deyince soyluyolarmi?
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Elifcim çok iyi gidiyor çok şükür. Kenara 500 tl para koydum hatta daha fazlaydı harcadıklarımdan kalan bu. Senin nasıl ne kadarlık sipariş verdin bir de stok sorunu çozülse süper olacak
Kayıtlı Üye
Şengülcüm köpek kedi koyun inek karga tavuk bunların sesini çıkarabiliyor
Kayıtlı Üye
Eweett yaa stok tam bir sikinti biliyosun yeni basladim ilk siparismi verdim ikinciyi verecm galiba ama cok fazla sataamiyorum yaa belirli seyler gidiyo genelide pahali zaten sen iyi yapmissin masalah esimin ailesinden alan yok oyle kendi ailemde burda yok en azindN burinden biri olsa kalkindirir.
Beni uye yapan arkadasimin kendi ailesi esinin alisei arkadas cewresi derken hem pier cardin yapiyo hem hemde toptancidan gecelik ic camasir getirdi gecen 2 milyarlik ondan oncede geetirdi alicsi var yani ne bilim oyle
Bu arada nisa kedi disinda hicb bir hayvan sesi cikarmayi bilmiyo naptiniz kitapdan falan gösteripmi ogrettiniz kizlar yaa
Kayıtlı Üye
Bu arada sengul su kaynin ve arabyla ilgili birsey daha dicem.
Simdi. Normalde bilirmisin araba belirli bi km geldiginde bakimi olur sen diyonki biz kaynima yarsim ettik 7 bin verdik cok guzel ozman o arabada azda olsa herzamn hakkin var.
Bizm suan durumumuz okdar sikisikki anlatamam sana arabayi aldigimizda kayni. Istedi tamam dedik verdik araba daha bir haftalik bile deil antalyaya gittiler bi geldi 20.000 bin km olmus zaten 30.000 bin bakim arabayi alip gittiler daha bide gitmeden benim sifit arabami sen onunu cizdir karsidan araba gelmis onu cizilmis neyse yaptirdi benim basima oyle birsey gelse neyse kardesim ne olur me olmaz der veririm kaynanma gorumcem eltimi bu yonden kinadilar vede kaynim eltime diyoki bak tatile gitmeyelim kurban kesemeyiz kabul etmiyo sonra sinda kurban kesemiyo tabi vede piskin piskin sanki vermek mecburiyetk deymisiz gibi tavir sergiliyo eltim .
Neyse sadese geleyim arabayi bizden cok kullandi simdi bakimi geldi elimozde para yok zaten. Buna sebeb onlar ama ortada kimse yok suan .
Anladinmi canim
Kayıtlı Üye
Anladim elifcim zaten boyle seyler karsilikli olur sen surekli veren taraf olursan eninde sonunda bi dur dersin. Sana anlattigin konuda hak veriyorum. Biz arabayi kullandik ama tas catlasa 400 km yaptik esim de bunu hesap ederek depoyu fulleyip veriyor. Hatta suan goturmeye gitti ic dis yikatti benzin de koyup oyle goturecek. Cnm araba yari da olsa bizim degil evet para verdik ama yarisi bizim olsun diye vermedik kardesi mal sahibi olsun diye verdik. Ve o parayi vermeseydik bizim kredi borcumuz coktaaan bitmisti. 1 sene uzadi bu sekilde. Ama hic konusmayiz bile bu konuyu esimle. tas catlasa bu 3. Yada 4. Alisimizdir 2 3 yildir. Ve oyle uzak yerlere de hic gitmedik. Insan kendini enayi gibi hisseder nasil arabayi vermek mecburiyetindeymisiniz gibi yapiyorlar ki ben olsam bende kizardim duruma dedim ya her ailede bu iliskiler farkli..
Kayıtlı Üye
Nasil 20 bin yapiyolar ya turkiye turuna mi cikti bunlar?? Kaynim sifir almadi 26 bine aldi siz ne kadara aldiniz bilmiyorum da yeni olmamasina ragmen esim alirken kullanirken de cok dikkatli olur. Sifir araba alip da 20 bin km yaptigimizi dusunemiyorum asla ve asla yapamayiz. Hem daha onceden soylemistim esim kaza yapti diye kaynimin arabasiyla 1 tekeri patladi esim 4 tekerini birden yeniletti. Cizikleri de kasko karsilamisti. Allah korusun emanete binen tez iner diye bi laf var o yuzden kendi arabamizin olmasini cok istiyorum rahat rahat gidelim diye. Dusun bak daha biz surada 30 km uzaklikta bogaza gitcektik esime dedim hadi gitmicezmi diye o da sengul zaten 400 km oldu daha fazla gezmeyelim dedi bende tmm dedim. Insan biraz karsidakinin durumunu da dusunur yani
Kayıtlı Üye
Oo baharcim masallah sen bu isi kaptin bol kazanclar:))
Erva da kedi kopek horoz sesi cikariyor kizlar hele horozu cok guzel yapiyor:))))
Kizlar ya hatirlarmisiniz siz sunu yapiyo bunu yapiyo deyince herzaman soyledigim sey benimki daha yapamiyor oluyordu. Cok sukur allahima yasitlarina yetisiyor.
Ervaya sabah aksam kasik alistirmasi yapmaya basladim tabaga fasulye doldurup kasigi eline veriyorum bos tabaga tasimasi icin kaza bela kasiga fasulye gelirse boa tabaga koyuyor bilegini kivirmiyor oynatsa bilegini yapacak ama zamanla ogrnir ins diye umit ediyorum bakalim..
Kayıtlı Üye
Siz gun icinde yemeklerini kendinizmi yediriyorsunuz yoksa onlar kendileri mi yiyor
Kayıtlı Üye
valla sabah kahvaltıda sandalyeye yastık koyup yükseltiyorum oturtuyorum masanın başına tabağına yiyecelerini koyuyorum çatalla alıp alıp yiyor. kuşburnu yemeyi çok seviyor çay kaşığını veriyorum eline biraz oynuyo biraz döküyo biraz yiyo :) bazen ben yediriyorum kuşburnuyu. kahvaltıda vide aramıyo ama öğlen uyandıktan sonra yemek yerken istiyo bir de video işini unutsa güzel olacak.
Kayıtlı Üye
Benimkide sabah kahvaltida patates kizartmasi olursa elle kendisi yemek istiyo ve video falan olmadan diger yemekleri kendim yediriyom sebze agirlikli oldugu icin istahla yiyemiyo ve videoyla
Kayıtlı Üye
Vala canim nisa bazen kendi doke doke yiyo bazrn de ben yediriyorum ama babamiz geldiginde babasi geldigidne kendi yer ben ilgilenmem yani
Kayıtlı Üye
bizde de durum farklı değil cnm ben hep et ve sebze ağırlıklı besliyorum zaten ama video olmadan asla yemez. bu arada bu ay çıkınca sütten kesmek istiyorum ama nasıl başaracam bunu bilmiyorum
Kayıtlı Üye
Aaa bahar senin kiz emiyomu hala
Kayıtlı Üye
Vala bahar omadar rahatliyoki insan anlatatmm oda raht ediyor sende oyle vala ben cok rahatladim ins.kisa surede kolayca birakirsiniz
Kayıtlı Üye
yaa gündüz problem değil bir şekilde unutturuyorum ama gece ne yapacam bilmiyorum. sen ne yapıyorsun gece uyanmıyor mu
Kayıtlı Üye
gece uyanıp emmek istyor süt hiçbir şekilde içmiyo ne yapacam bilmiyorum yardımlarınızı beklıyorum kızlar
Kayıtlı Üye
Cok sukur bir iki hafta gece uyandi cok deil yani hatta o siralar sutude cok icti oglen uyurken faln da veriyordum cumku huysuzlaniyodu
Gecede kalkip sut istiyordu icip uyuyordu suan cok sukur yatmadan icer tabi ozman gore sutu azalatdik kucuk biberon aldim onunla yatmadan icer uyur birdahada sabaha kadar uyanmaz cok sukur
Ben hic zorlanmadim keserken sadece goguslerim cok kotu sisti rahatsiz olsum salca surdum oyle kaldi acip bakiyodu kziim egg oldu diyodum emmk istiyo ama midesi bulandigi icin ememiyodu zaten oyle gorunce midesi bulaniyo istemiyo ama unutmuyoda ayni zmanda
Ne zMan acarsa gogsumu hep salca bir hafta salcayla dolastim resmen cok sukur oyle oyle biberonada alisimca mesela sutu kestim oyle kullandi biberon yoksa mumkun deil yani
Boylelikle alistik canim suan gogsu elinde surekli ona alisti disarda falan yapmiyo ama ewdeyken yapiyo nedeense:)
Boyle canim aklina takilan olursa soyle