Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Cnm ben bilmiyorum malum 3 ay emzirdim ama emzikten ayirdigim zaman 1 hafta gece uyanip uyanip agliyodu ama kararli oldum 1 haftada unutmustu cok zorluk cekmistim ama kararli oldum. Burada onemli olan kararli olmak vermeyo keseceksen bir kere dahi verme kararli ol o zaman 1 haftada alisir. Erva gece agladigi zaman esim neden agliyo bu yaa bu kadar diyodu soylemedim emzik yuzunden agladigini yoksa hemen ver de sussun diyecekti kararli oldum yani. Siz emzik veriyomusnuz
Kayıtlı Üye
Vala canim nisa bazen kendi doke doke yiyo bazrn de ben yediriyorum ama babamiz geldiginde babasi geldigidne kendi yer ben ilgilenmem yani
Ne guzel cnm ya sende rahatlarsin kendi yiyince ama senin kiz istahli o da var bizimkiler yemek istemeyince napcan mecbur kendim yediriyorum.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Sen kendin mi kestin sengul sutten
Kayıtlı Üye
Yok cnm benim sutum azdi bitti 3 ay emdi sadece sol gogsumden cok az geliyodu zaten
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Ben hiç emzik vermedim cnm .
Elifcim önceden süt içiyor muydu memeyi bırakınca mı alıştı.
Kayıtlı Üye
Maşallah hiç uyanmıyor mu gece
benimki uyanıyor valla . gece sütü başucuna mı koyuyordun ağlar ağlamaz mı veriyordun kuzum çunki kalkıp ısıtmak zor olur
Kayıtlı Üye
Vala diyorum once hic kullanmadi biberon birakinca mecbur alisti ilk sira bas ucuna kaynatip koyuyodum ama kis ayinda olunca buz gibi oluyordu bazen ilik oluyodu iciyodu yastigina yanina koyuyodum kendi icip oraya koyuyodu uyanincada ordan alip iciyodu sonra bi ara hastalandi bi bakdim biberonda sut soguyomus sonra kac kere istersen kalkip isttim oyle icti ama bu uzun surmedi canim yani 2 hafta en fazla
Sonrasinda yatmadan icti uyandi ilk sira dedigim gibi zor oluyo ama uzun surmuyo belki sizin ki daha kolay alisacak
Birde sutten kesmyle alakali sengulun bi arastirmasi vardi bizlede paylasti bak orda su yaziyo du
Eğer ki cocugunuz sutten kesmek icin belli yasa geldiyse (2 yas)c cok kolay ve cabuk alisacakdir.
Onun farkina varip huysuzlanmayackdir yaziyodu.
Yani yemek yiyo artik cok sukur sutunde yoksa daha fazla beklemme derim sen yoruluyosun her gece cocuk da uyaniyo surekli uykusundan
Vala canim boyle yani
Kayıtlı Üye
Zaten aglamdi nisa oyle cok fazla idral etti cok.sukur biraz sakinlestiryordum tabi o siralar surekli ayagimda salladil so rdaan sutunu icip kendi uyumaya basladi yani.
Sengulunde dedigi gini kararli olacaksin
Mesela ben bi ara birakcam dedim sizde erken dediniz ozman nisa feryat figan gormelisiniz kararlida olmayonca birakamdik tabi esimde istemiyodu biraltirmmami birakamadik yaklasik ondan 5 ay sonra rahatlikla birakdik ama iste cocugunda anneninde hazir olmasi gerekiyo
Kayıtlı Üye
doğru söylüyon kuzum inşallah kolay atlatırız bu süreci kararlıyım ama mayıs 1 den itibaren yok daha vermeyecem
Kayıtlı Üye
Aynen cnm kararli ol. Ben de ervaya yaklasik 6 7 aydir inek sutu iciriyorum ama artik gece kalkip icmesi olmuyor. Uykuya gecerken iciyor gece uyanip da aglarsa o zaman kalkip isitirim. Ben hic oyle yatarken basinin ucuna koymadim buz gibi olur cunku ilikken daha iyi uykuya daha guzel dalar. Hala daha kalkip isitiyorum
Kayıtlı Üye
Iste ilk sira bilemedimm ben farkettigimde nisa hasta olmusti yani ozman kaynatiyodum havluya sariyordum sogurmus yani bence bekleme mayisa kadar kesmis ol oruc geliyo ozmana kadar duzene girersiniz biliyosun oricada az kaldi ben senin icin diyorum.
Cok sukur nisa cok kisa sure gece icti sonra oda bitti yani
Kayıtlı Üye
Kizlar ya cnm acayip yesil borulce istiyo hangi ayda cikiyo ya bugun pazara gittim hic goremedim. 10 kilo alip buzluga atcam yaa cokcnm istiyooo
Kayıtlı Üye
Oney canim ben bilmiyom.yada adimi farklı ki bildigmin
Kayıtlı Üye
Taze fasulyeye benziyo ayni sadece tanesi cok
Kayıtlı Üye
Kııızz hamile misin yoksa
çok mu canın istiyo
Kayıtlı Üye
Heeeee tamam tamam aklima gelen bende ekmekle ayranla yemeye bayilirim onu yaa
Kayıtlı Üye
Yok kiz degilim korunuyoruz.
Kizlar bebeklerinz ziplayip kapi acabiliyorlarmi??
Kayıtlı Üye
bizim kapıların firekleri yuvarlak kızlar o yuzden döndermeye gücü yetmiyor ama dış kapı hep kilitli acabiliyo onu annemlere falan gidince oranın kapılarını da açıyor ama zıplamıyor parmak ucuna kalkıyo
Kayıtlı Üye
Nisada ziplamiyo ayagin kaldiirp acabiliyo bende sasiriyoom bazrn kizacagim birsey yaptigi zman genelde pijama cikrtir benden gzili kapıyı kapatir isi bitince acar tabi bende kizarim:)
Kzi sengul dunden beri canimi istettim varya :))))
Adi aklima geldi bizde ona liloz deriz fasulye gibi ama incecik cok sewerim bende
Kayıtlı Üye
Ben hiç sevmem valla onun turşusunu da yapıyorlar hatta