Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canin benim yaklasik olarak 3ay surdu yAaa.
Valla benim gozum korkmystu tekrar olur diyodum baya yara faln olmustu damagi boyle cikarincada bnde cok mutlu oldum
Kizlar darisi size ins. YA

Ruhlar alemi kendi bildiklerini yap ya ne karisiyo kayinvalide yaa
Tama. Dinlenir ama o cocukda senin siz hakkidaa

balik veriyor musun?
henüz vermedim ama vermeyi düşünüyorum. yoğurt çorbasını da ;
bir çk kadaş pirinci haşlıyorum ayrı bir kapta yoğurt 1 yumurta ve 1 çk unu eziyorum. haşlanan pirince soğuk su katıp ılıtıyorum sonra yoğurtlu karışımı içerisine döküp kaynayana kadar karıştırıyorum. bir taşım kaynadıktan sonra altını kapatıyorum. saf zeytinyağı veya çokaz tereyağıyla üzerine çok az nane yapıyorum. pirinçleriyle birlikte yediriyorum

Canim konu actim gerci ama dis hedigi oluyomus o ne ya?
Ne yapmam gerekiyo?

tsekkur ederim canim yarin denicem ama pirincleri nasil yutacak simdiden onu dusunmeye basladim bile...

Ya bi suru hazirlik falan diyo arkadaslar
Pasta borek ama yapmayi dusunmuyorum galibaaaa

hmm ewt okudum konuya girip bence gereksiz eskide kaldi oyle seyler yoksa cevrede duyardik adini bile ilk defa senden duydum..

Ya iste istersen kuran okutuyon yada oyunda oynuyomusun bayanlar arasi arkadaslarimda bugun diyoki iconde klamsin tek cocugun yap diyolar
Ne yapmsam hla karrasizim yani:-$

sen bilirsin canim .

ya gun icinde kizin neler yapiyor? ne kadar uyuyor? kac saat araliklarla uyuyor? nasil oyunlar oynuyor? emekliyor mu? surunuyor mu?
benim kiZim tembel biraZ hala donmedi bile o yuzden soruyorum.
bi de sen kac haftalikken dogum yaptin? benimkisi premature oldugu icin mi boyle

Muhakkak canim premature isr bizimkilerle elbettte kiyaslama canim benim
Ben39+6dogum yaptim
Emeklemeye calisiyo donuyo artik
Gun icinde uynadiktan sonra uyur kesin
Oglendr uyur aksam uzeri uyur sonrada gece uykusuna gecer canm
Ama cok hafif uykusuvar hemen uyaniyo oyle saatlerce uyumuyo yani

benimkide dayanarak ayakta duruyo, 10-15 saniye desteksiz oturuyo sonra arkaya dusuyo..
daha donememesine coj uzuluyorum yuzustu yatiriyorum cok kiziyo cirpiniyo biseyler yapmaya ama ilerlemiyor yada geriye elleri ve ayaklari uzerinde durmuyor seninki?

Ya iste istersen kuran okutuyon yada oyunda oynuyomusun bayanlar arasi arkadaslarimda bugun diyoki iconde klamsin tek cocugun yap diyolar
Ne yapmsam hla karrasizim yani:-$
tatlım diş hediği nedir biliyo musun. hediklik buğdağ vardır onu suda haşlarsın patlatmak derler ona. eskinin insanlarının bi inancı bizim burda hala var. eskiden ilk dişin çıktığını görünce yaparlarmış diğer dişler de hedik gibi patlasın diye. saçma bana sorarsan ama bizim burda da yapılır hediği renkli şekerlerle felan süslüyorlar diş şeklinde pasta kurabiye felan yaptırıp herkezi çağırıyorlar. ama çoğu kişi bu şekilde yapmaz evinde hedik patlatır kendileri yer komşulara felan verir işte. açıkçası gösterişi sevenler yapar o kadar ayrıntıyı bizim burda öyle yani

şahsen ben yapmayacam hem benim kız kalabalıkda iyice huzursuz oluyo zaten

ama yapmak istersen de gırgır şamata yerine komşularını toplayıp yasin felan okutabilirsin

kuzum senin bebiş prematüre bizimkilerle kıyaslama asıl doğması gerektiği zamandan hesapla yapacağı herşeyi. acele etme zamanı geldiğinde yapacak herşeyi. benim kız istediği her yere yuvalanarak gidiyo emeklemeye çalışıyo geri geri gidiyo sinirleniyo zamanı geldiğinde sürünecek o da. her çocuk aynı değildir

Bilmiyorum ya yapmakda istiyorum
Ya okadar ayrinti dusunmuyorum sadece cok ozel kisilere olmak sartiyla hediye yaptiriyorum
Onun haricinde pasta borek bide hedik yapacam o sekilde dusunuyom suan ama yanimda yardim edecek kimse yok
Olanlarada gel bana yardim et demem diyemem
Bilmiyorum yani:-$

aaaaa sasirdim okuyunca benim kiz bunlari yapmiyor. dogru soyluyorsun aslinda ama ne yapayim ozendim sizinkilere tembellikten mi premature oldugu icin mi aklima takilan bu.

seninki oturup ayakta duruyor mu? bir de ilk kez ne zaman dondu?

emekleyip yuvarlanmayabilir ama donmesi gerekmiyo muydu bu zamana kadar? bir de da da da de de de de diyor arada anne diyor gun icinde sessiz bazen cok konusuyor bazen hic hele annemlere gidince hic konusmuyor annem ablam neden hic ses cikarmiyor diyor ablamin kizi var 2.5 yasinda adi ceyda. ceyda hep ses cikaruyordu bagiriyordu erva hic oyle degil diyorlar benimde moralim bozuluyo.

ama evde konusuyor toplum icinde susuyor seslerden korkup
titriyor. ceyda ve kardesim kavga ediyor basliyor titremeye aglamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…