- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
sanirim canim 1 ay beklemem lazim.Canim bekle bekle zman annenlere bebeginin prematura oldugunu hatirlat bence ne kadar krn dogum yaptin
Bu aarada senin bebeginin butun bumlari yaomasi icin bnce en az 1aya ihtiyaci var
umarim...Bazi bebeklerde oyle canim boyle boyle buyuyolar iste bebeklerin cogu istahsiz yani tek sana has deilki bu gecer ins.
6 aya girdiği gün dönmeye başladı. ama sen acele etme boşver kimse bilmez doğrusunu sen biliyorsun neyin ne olduğunu o yüzden hiç kafana takma. benim kızım da o kadar iştahsız ki anlatamam sana hatta kilo alımı bile yavaşladı bana göre yemiyo yemiyo yemiyo birtek senin kız değil yanı canım aynı kaderi paylaşıyoruzaaaaa sasirdim okuyunca benim kiz bunlari yapmiyor. dogru soyluyorsun aslinda ama ne yapayim ozendim sizinkilere tembellikten mi premature oldugu icin mi aklima takilan bu.
seninki oturup ayakta duruyor mu? bir de ilk kez ne zaman dondu?
emekleyip yuvarlanmayabilir ama donmesi gerekmiyo muydu bu zamana kadar? bir de da da da de de de de diyor arada anne diyor gun icinde sessiz bazen cok konusuyor bazen hic hele annemlere gidince hic konusmuyor annem ablam neden hic ses cikarmiyor diyor ablamin kizi var 2.5 yasinda adi ceyda. ceyda hep ses cikaruyordu bagiriyordu erva hic oyle degil diyorlar benimde moralim bozuluyo.
ama evde konusuyor toplum icinde susuyor seslerden korkup
titriyor. ceyda ve kardesim kavga ediyor basliyor titremeye aglamaya.
ben kızımla ne misafirler ağırlıyorum biliyor musun :) o uyudukça yapıyorum hazırlığı uyanınca da biraz sakin oluyo büyük bir hızla yapıyorum.Bilmiyorum ya yapmakda istiyorum
Ya okadar ayrinti dusunmuyorum sadece cok ozel kisilere olmak sartiyla hediye yaptiriyorum
Onun haricinde pasta borek bide hedik yapacam o sekilde dusunuyom suan ama yanimda yardim edecek kimse yok
Olanlarada gel bana yardim et demem diyemem
Bilmiyorum yani:-$
tabi oluyo ama herzaman değil. çoğunlukla ben yapıyorum. bu arada kızlar bu saatte kalktık oyun oynuyoruz bizimkiyleCanim ewet zor oluyo ama gercek cok zor yaa
Benim genelde buzlugumda oluyo ama baharvim muhakkak bi yardim edenin vardir yani ...
yok bana gelen misafirler de yardımcı oluyo çoğunlukla hatta mutfağımı toplayıp gittikleri bile oluyotesekkur ederim canim. dogru soyluyon.
bende valla misafir agirlicam zaman bi gun onceden herseyi hazirliyom mumkun degil o gun bisey yapmam uyanik oldugu surece bana asla rahat yok misafirlere hizmeti zor yapiyom. bu konuda da ayni kaderi paylasiyoz.
tabi oluyo ama herzaman değil. çoğunlukla ben yapıyorum. bu arada kızlar bu saatte kalktık oyun oynuyoruz bizimkiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?