Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim bekle bekle zman annenlere bebeginin prematura oldugunu hatirlat bence ne kadar krn dogum yaptin
Bu aarada senin bebeginin butun bumlari yaomasi icin bnce en az 1aya ihtiyaci var

Canim bekle bekle zman annenlere bebeginin prematura oldugunu hatirlat bence ne kadar krn dogum yaptin
Bu aarada senin bebeginin butun bumlari yaomasi icin bnce en az 1aya ihtiyaci var
sanirim canim 1 ay beklemem lazim.

evet annemlere soyluyorum ama beni dinleyen yok

34+6 haftalikken dogum yaptim sabaha karsi suyum gelmisti. 8ay 20 gunluk dogdu ayni babasi gibi..

evet benim kizimda yine istahsizlik basladi ac ama yemiyor biraz once kiymali tarhana yaptim agladi icmedi sonra mama yaptim likir likir icti deli edecek beni sonunda...

Bazi bebeklerde oyle canim boyle boyle buyuyolar iste bebeklerin cogu istahsiz yani tek sana has deilki bu gecer ins.

6 aya girdiği gün dönmeye başladı. ama sen acele etme boşver kimse bilmez doğrusunu sen biliyorsun neyin ne olduğunu o yüzden hiç kafana takma. benim kızım da o kadar iştahsız ki anlatamam sana hatta kilo alımı bile yavaşladı bana göre yemiyo yemiyo yemiyo birtek senin kız değil yanı canım aynı kaderi paylaşıyoruz

ben kızımla ne misafirler ağırlıyorum biliyor musun :) o uyudukça yapıyorum hazırlığı uyanınca da biraz sakin oluyo büyük bir hızla yapıyorum.

tesekkur ederim canim. dogru soyluyon.

bende valla misafir agirlicam zaman bi gun onceden herseyi hazirliyom mumkun degil o gun bisey yapmam uyanik oldugu surece bana asla rahat yok misafirlere hizmeti zor yapiyom. bu konuda da ayni kaderi paylasiyoz.

Canim ewet zor oluyo ama gercek cok zor yaa
Benim genelde buzlugumda oluyo ama baharvim muhakkak bi yardim edenin vardir yani ...

Canim ewet zor oluyo ama gercek cok zor yaa
Benim genelde buzlugumda oluyo ama baharvim muhakkak bi yardim edenin vardir yani ...
tabi oluyo ama herzaman değil. çoğunlukla ben yapıyorum. bu arada kızlar bu saatte kalktık oyun oynuyoruz bizimkiyle

yok bana gelen misafirler de yardımcı oluyo çoğunlukla hatta mutfağımı toplayıp gittikleri bile oluyo

Kizlar sususun anne demeyin ya ne guzel anneniz yaninda yada gelenler toparlayip gidiyo bnm ne anne ne bise kaynana elti gorumce hepsi burda hazirligi yaparim cocukla yerler icerler giderler kayinvalidem yardim edin geline der kimse takmaz
Ama aallah razi olsun annem gelir buzlugumu doldrur gider oda bana yeter
Siz gene sanslisiniz vallaa

Kizlar sususun anne demeyin ya ne guzel anneniz yaninda yada gelenler toparlayip gidiyo bnm ne anne ne bise kaynana elti gorumce hepsi burda hazirligi yaparim cocukla yerler icerler giderler kayinvalidem yardim edin geline der kimse takmaz
Ama aallah razi olsun annem gelir buzlugumu doldrur gider oda bana yeter
Siz gene sanslisiniz vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…