Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar sususun anne demeyin ya ne guzel anneniz yaninda yada gelenler toparlayip gidiyo bnm ne anne ne bise kaynana elti gorumce hepsi burda hazirligi yaparim cocukla yerler icerler giderler kayinvalidem yardim edin geline der kimse takmaz
Ama aallah razi olsun annem gelir buzlugumu doldrur gider oda bana yeter
Siz gene sanslisiniz vallaa

öyle tabi canım. ama ne olursa olsun herkezden uzak olmak isterdim ben

kizlar netim bitmisti yazamadim iki uc gun eeee neler yapiyor bakalim bebisler..

benimkini soarsaniz gunlerdir uykusuzum iki uc gun kizim atesliydi. biraz hasta oldu ama gecti. sabaha karsi bir uyaniyor surekli aglama gibi ses cikariyor inleme gibi.... sizinkilerde boyle yapiyor mu¿°
bizim hergun boyle sabah4-5 gibi uyanmiyor uykusunda inliyor arada gozlerini aciyor neden boyle anlamiyorum.

bu arada besinlerine eklemeler yaptiniz mi hic?

bir yeri ağrıyordur canım yoksa neden inlesin uykusunda

ooyyyyy kuzum benim dişleri de rahatsız ediyo olabilir tatlım

ay hakikaten ondan galiba çok huzursuz uyanık oldugu sürece bana illallah dedirttiriyo. ama bakıyorum alt damaklarına şişlikvar mı diye hiç yok küçücük......

Kizlarrr nasilsiniz netim bitti giremedim bayadirr
Sengulcum agrisi vardir muhakkak
Baharcim sizin disler cikmadi gsliba daha biz ikinciyi cikardik
Bu arada hicbi ekleme yapmadim bn siz yapdinizmi

Kizlarrr nasilsiniz netim bitti giremedim bayadirr
Sengulcum agrisi vardir muhakkak
Baharcim sizin disler cikmadi gsliba daha biz ikinciyi cikardik
Bu arada hicbi ekleme yapmadim bn siz yapdinizmi
ooooo maşallah darısı bize. ben kemik suyuyla kıymaya başladım bir de tavuklu mantar çorbası yapmayı düşünüyorum çok faydalıymış

Ya ben bura ekstr bise yapamadim pazartesi dis hedigi yapiyorum kizlar

kızlar dogumdan sonra eskı kılonuza geldınızmı ve ne ne kadar werdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…