Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayy. Nasil buyumus nisa yaa tombis tombis isirmak lazim. Benimkine bak cirpi gibi saclar da kisacik ayni anasina cekmis yavrum.

Masalah kız nasil tatli olmus varya şengül,
Zzten yemegi zeviyo ya canim benden cok yiyo vala varya

Masallah cnm ya ne guzel yememeleri cok zor varya.

Kizlar daha once corba yarismasina katilmistim 23 tariften 8.sirada oldu tarifim.

Simdide ramazan sofrasi acildi katilacakmisiniz?

Kizlar simdi asidan geldik.
Bizde bi daha 2.5 yasinda kontrole gitcez.
Kilo:10.5 boy:83 cikti.

Elif nisala boylari ayni ama arada 2 kilo fark var benimki boydan dolayi cok zayif duruyo resimde de belli.

Bingildaginin ust kismi kapanmamis
Zaten herzamanki gibi farkindaydim havalr isininca hergun yarim saat gunese cikar kapanir dedi.
Oyle yani.

Erva kitapa pika diyo
Normal mi tersten soylemesi sizinkilerde de oldu mu hic boyle ornek versenize kizlar

Hee kizlar bu arada hemsiremizle tuvalet egitimini konustuk 1 ay sonra baslicaz dedim. Hec kalmissiniz dedi 2 yasindan once ogretseydin keske dedi hemen basla dedi. Bende ama dah kakasindan bile rahatsiz olmuyo dedim olsun kiz cocuklari erken ogrenir dedi. Gece cisi azaldi mi dedi bende evet azaldi dedim tamam iste artik o hazir tutabilir dedi. Coook kararsiz kaldim ne yapsam ki
Bayramda gezerken zorlanirsam napcam

Canim iste oyle zor oluyo orucda zorlanirsin arkasi bayram rahat edemiyor insan sen temmuzda diyonya oyle yap bence

Vala vardi nisanın da oyle canim ama suan basim karnim okadar kotuyumki anlatamam sana dusunimde yazarim

kız ne çok konuşuyonuz yetişemiyom size hayrunnisa da 11.5 kilo 83 cm de boyu sizce kısa mi çocukların yanında hep kısa kalıyo ama sizinkiler de bu boyda

Ayy cok tatli olmus nisa. Hepimizin boylari ayni bak bi de kisa diyodun. Bana gore de kisalar nerde 1.5 yasinda bi cocuk gorsem ervala ayni boyda yada uzun ama sizler benim kiz gundeki kiz boylar hep ayni. Degisiyo iste cocuktan cocuga.

Gecmis olsun elifcim.

Kizlarr ani bi degisiklikle ben bugun basliyorum cise bezi cikarip aticam. 1 saat dusundum nerdeyse erva ya 1 2 aydir anlatiyorum artik durumun farkinda arada yavrum gidip oturuyo bile ben simdi 1 ay daha bu sekilde anlatmaya devam edince cocuk iyice sikilabilir suan tam zamani olabilir.

Ramazanda zor olsada yorgunluk falan bi yonden de iyi cunku sahura kalkinca ervayi da kaldiririm cisini yapip uyur. Oburku turlu gece kaldirmak daha zor olabilir.

En azindan denicem 1 hafta zorlanirsin dedi hemsire bayrama kadar 3 4 hafta denicem iste ne diyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…